Ako da odmah

Au obicno je to loso,ali mi ide na nerve situacija kad devojka ima neki vremenski period koji mora da prodje da bi ti dala ****** a da ne ispadne laka! Sta mi glumis tu neko ludilo i finocu kad vise zelis to nego ja! Nisi ti laka,vec sam ja neodoljiv! xD :lol:
jos kad bi ti znao sta oces
ne valja kad oce na prvom,ne valja ako oce da ceka
i posle zene kao komplikovane :roll:
 
Nisu svi muškarci neotesana stoka:p

a055.gif
 
To se traži,znam:super::cool:Al ste vulgarni vi s južne pruge,ima još jedan ,pukne ko šibica za svaku sitnicu i samo psovke:hahaha::confused:ne mora sve tako sirovo da se saopštava,bre:per:

pa dobro...meni je glupo da sad tu prodajem finoću i fini rečnik i sve slatko sa šlagom...misim svi mi psujemo u realu, jel...tako da ja samo pišem onako kako i u realu pričam...
...

nego...vrćaj se na temu...:rtfm:
:lol:
 
A zašto je ova što proždire školjke i pije skupa vina, fina, a ova druga što pije coca colu i sexa se, kamenjarka. Pa vi žene same sebi dajete kvalifikacije, a posle smo mi stoka :roll:

A ne to je bio njegov primer....mogla je i ova sa školjkama da mu da odmah, nije isključeno, nego je to naveo kao primer da neke žene mogu biti jeftina varijanta za provod...daš joj kost ona tebi meso :super: :mrgreen:
 

Back
Top