- Poruka
- 1.876
Andjo jel to startuješ filozofa ?
Ne nego devojku koliko znaam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Andjo jel to startuješ filozofa ?
popusio ga ja terminatoru ako ti imas predstavu... izvini na izrazu... ko boga te molim izvini na izrazu (obracam se serifu luizijane ili tamo nekog grada, ne znam...)
jesi li ti slave (rob, engleski) samo mi reci zivota ti? Jesi li "submissive"? Razocara si me...
Cao, draga))))
Ok
ma ne, nego izvini ti sto nisam gej, jer ja tu ne mogu da ti pomognem, lizao zeni nikad ne bi, jer nisam ja onaj pol koji je lijep pa moze bolje da ugodi jer je ljepsi... Nego onda mi bude logicno da ljepsi pol ugodi meni posto moze ljepse..Pussy SlaveNisam niciji rob ali Njoj bi sluzio
dok ne svrsi 100x
![]()
izvini sto nisam geyvise srece drugi put
![]()
Cao, dragaVidimo se ljudi negde na prolece, leto. Mnogo imam obaveza. Sve vas mnogo volim
![]()
ma ne, nego izvini ti sto nisam gej, jer ja tu ne mogu da ti pomognem, lizao zeni nikad ne bi, jer nisam ja onaj pol koji je lijep pa moze bolje da ugodi jer je ljepsi... Nego onda mi bude logicno da ljepsi pol ugodi meni posto moze ljepse..
Daleko bilo da je meni zao tebe... kao jednog pismenog covjeka koji (mozda) i ne umije da se izrazi Ili da ja muvam nju, ali i mozda ne treba da mislis da neko misli da je glupo da ga gej juri... a da taj nije gej. Ja se tim ponosim sto su me jurili gejevi... da su bili pametni mozda bi se ponosio i vise, ali to je cisto zato sto svaciju bolest mogu da podnesem ako je covjek nomralan, ali tebe ne mogu podnijet, a Ester Oz se, ono, po mom skormnom misljenju, na ovoj temi pojavila radi udvaranja meni... Ali ajde sad... Jer ja sam taj koji je "mitoloski se izrazio" ako se sjeca Privatne poruke neka osoba sad... Pa se sad ona mitoloski izrazava, ali ajde... ne misli da ti je skidam sa onoga sto mislim da i nema kod tebe brate.razocaran si sto tebe ne muvam nego nju zar ne ?![]()
Zato te zene ne volelizanje )( je pola ljubavi
![]()
Neka ti ugadja ja necu sigurno :![]()
Samo ne vidim da se lome oko tebe![]()
Daleko bilo da je meni zao tebe... Ili da ja muvam nju, ali i mozda ne treba da mislis da neko misli da je glupo da ga gej juri... a da taj nije gej. Ja se tim ponosim sto su me jurili gejevi... da su bili pametni mozda bi se ponosio i vise, ali to je cisto zato sto svaciju bolest mogu da podnesem ako je covjek nomralan, ali tebe ne mogu podnijet, a Ester Oz se, ono, po mom skormnom misljenju, na ovoj temi pojavila radi udvaranja meni... Ali ajde sad... Jer ja sam taj koji je "mitoloski se izrazio" ako se sjeca Privatne poruke neka osoba sad... Pa se sad ona mitoloski izrazava, ali ajde... ne misli da ti je skidam sa onoga sto mislim da i nema kod tebe brate.
Zeli te na nacin na koji mene ne zeli, jer mene nijedna kao "slavea" i "submissivea" koji ce da se "bend over" radi nje dozivljavati mogla nije... Probale su... Nije ... A ta koja zeli slavea mene ne zanima... ali mogu da prevaspitam da mi bude rob ako ce da donosi svesku ... (na predvanja)Haha ok udvara se tebiako ti je lakse tako veruj u to
![]()
Mene ne zeli video si sta mi pise ?koliko me ne zeli
![]()
![]()
Ne zelim da me gejevi jure hocu zensko ili nista![]()
Zeli te na nacin na koji mene ne zeli, jer mene nijedna kao "slavea" i "submissivea" koji ce da se "bend over" radi nje dozivljavati mogla nije... Probale su... Nije ... A ta koja zeli slavea mene ne zanima... ali mogu da prevaspitam da mi bude rob ako ce da donosi svesku ... (na predvanja)
A ja sam mozda nesvjesno radi druge stvari ljut na tebe... sad cu te pitat na poruku je li istina to.
proslo je pet sati i onda ne mogu da slusam to kako muskarac zadovoljava zenu koja ga iskoriscava, jer sam prije toga bio pod jacim uticajem muzike... sad me to obaljuuje u depresijuDa ona zeli ono sto ti ne mozes da joj pruzisu meni vidi ostvarenje svojih fantazija
vatrenog Pastuha koji ce da je zadovolji onako kako ona to voli
+ pruzi joj ljubav i sve emocije koje sa tobom ne moze da ima
![]()
Nekad za ljubav i zenu moras ciniti neke stvarizene ne sluze samo za kucne poslove i za jednu pozu Misionar i BJ
moras da se igras sanjom palis je uzbudjujes zabavljas je zasmejavas da bi bila kompletno Happy
![]()
![]()
Nemoj PP znam kuda to vodi![]()