Ako bi radile provokativnu fotografiju(novine,sajt,reklama),spot,drugo, da li onda...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
popusio ga ja terminatoru ako ti imas predstavu... izvini na izrazu... ko boga te molim izvini na izrazu (obracam se serifu luizijane ili tamo nekog grada, ne znam...)

Pa popusi ti onda terminatoru, jer ne da cu imti predstavu nego ce se snimiti i bice u novinama. A ja malo vremena sto imam dok ne krenem ne bih trosila na tebe.

Pussy Slave :mrgreen: Nisam niciji rob ali Njoj bi sluzio :rumenko: dok ne svrsi 100x :heart:

izvini sto nisam gey :malav: vise srece drugi put :rotf:
ma ne, nego izvini ti sto nisam gej, jer ja tu ne mogu da ti pomognem, lizao zeni nikad ne bi, jer nisam ja onaj pol koji je lijep pa moze bolje da ugodi jer je ljepsi... Nego onda mi bude logicno da ljepsi pol ugodi meni posto moze ljepse..

ma ne, nego izvini ti sto nisam gej, jer ja tu ne mogu da ti pomognem, lizao zeni nikad ne bi, jer nisam ja onaj pol koji je lijep pa moze bolje da ugodi jer je ljepsi... Nego onda mi bude logicno da ljepsi pol ugodi meni posto moze ljepse..

razocaran si sto tebe ne muvam nego nju zar ne ? :lol:

Zato te zene ne vole :aha: lizanje )( je pola ljubavi :mrgreen:

Neka ti ugadja ja necu sigurno ::hahaha:

Samo ne vidim da se lome oko tebe :malav:

razocaran si sto tebe ne muvam nego nju zar ne ? :lol:

Zato te zene ne vole :aha: lizanje )( je pola ljubavi :mrgreen:

Neka ti ugadja ja necu sigurno ::hahaha:

Samo ne vidim da se lome oko tebe :malav:
Daleko bilo da je meni zao tebe... kao jednog pismenog covjeka koji (mozda) i ne umije da se izrazi Ili da ja muvam nju, ali i mozda ne treba da mislis da neko misli da je glupo da ga gej juri... a da taj nije gej. Ja se tim ponosim sto su me jurili gejevi... da su bili pametni mozda bi se ponosio i vise, ali to je cisto zato sto svaciju bolest mogu da podnesem ako je covjek nomralan, ali tebe ne mogu podnijet, a Ester Oz se, ono, po mom skormnom misljenju, na ovoj temi pojavila radi udvaranja meni... Ali ajde sad... Jer ja sam taj koji je "mitoloski se izrazio" ako se sjeca Privatne poruke neka osoba sad... Pa se sad ona mitoloski izrazava, ali ajde... ne misli da ti je skidam sa onoga sto mislim da i nema kod tebe brate.

Poslednja izmena:
Daleko bilo da je meni zao tebe... Ili da ja muvam nju, ali i mozda ne treba da mislis da neko misli da je glupo da ga gej juri... a da taj nije gej. Ja se tim ponosim sto su me jurili gejevi... da su bili pametni mozda bi se ponosio i vise, ali to je cisto zato sto svaciju bolest mogu da podnesem ako je covjek nomralan, ali tebe ne mogu podnijet, a Ester Oz se, ono, po mom skormnom misljenju, na ovoj temi pojavila radi udvaranja meni... Ali ajde sad... Jer ja sam taj koji je "mitoloski se izrazio" ako se sjeca Privatne poruke neka osoba sad... Pa se sad ona mitoloski izrazava, ali ajde... ne misli da ti je skidam sa onoga sto mislim da i nema kod tebe brate.

Haha ok udvara se tebi :mrgreen: ako ti je lakse tako veruj u to :heart:

Mene ne zeli video si sta mi pise ? :aha: koliko me ne zeli :sad2: :malav:

Ne zelim da me gejevi jure hocu zensko ili nista :cool:

Haha ok udvara se tebi :mrgreen: ako ti je lakse tako veruj u to :heart:

Mene ne zeli video si sta mi pise ? :aha: koliko me ne zeli :sad2: :malav:

Ne zelim da me gejevi jure hocu zensko ili nista :cool:
Zeli te na nacin na koji mene ne zeli, jer mene nijedna kao "slavea" i "submissivea" koji ce da se "bend over" radi nje dozivljavati mogla nije... Probale su... Nije ... A ta koja zeli slavea mene ne zanima... ali mogu da prevaspitam da mi bude rob ako ce da donosi svesku ... (na predvanja)

A ja sam mozda nesvjesno radi druge stvari ljut na tebe... sad cu te pitat na poruku je li istina to.

Zeli te na nacin na koji mene ne zeli, jer mene nijedna kao "slavea" i "submissivea" koji ce da se "bend over" radi nje dozivljavati mogla nije... Probale su... Nije ... A ta koja zeli slavea mene ne zanima... ali mogu da prevaspitam da mi bude rob ako ce da donosi svesku ... (na predvanja)

A ja sam mozda nesvjesno radi druge stvari ljut na tebe... sad cu te pitat na poruku je li istina to.

Da ona zeli ono sto ti ne mozes da joj pruzis :aha: u meni vidi ostvarenje svojih fantazija :zper: vatrenog Pastuha koji ce da je zadovolji onako kako ona to voli :heart: + pruzi joj ljubav i sve emocije koje sa tobom ne moze da ima :malav:

Nekad za ljubav i zenu moras ciniti neke stvari :per: zene ne sluze samo za kucne poslove i za jednu pozu Misionar i BJ :manikir: moras da se igras sanjom palis je uzbudjujes zabavljas je zasmejavas da bi bila kompletno Happy :zaljubljena: :lol:

Nemoj PP znam kuda to vodi :mrgreen:

Da ona zeli ono sto ti ne mozes da joj pruzis :aha: u meni vidi ostvarenje svojih fantazija :zper: vatrenog Pastuha koji ce da je zadovolji onako kako ona to voli :heart: + pruzi joj ljubav i sve emocije koje sa tobom ne moze da ima :malav:

Nekad za ljubav i zenu moras ciniti neke stvari :per: zene ne sluze samo za kucne poslove i za jednu pozu Misionar i BJ :manikir: moras da se igras sanjom palis je uzbudjujes zabavljas je zasmejavas da bi bila kompletno Happy :zaljubljena: :lol:

Nemoj PP znam kuda to vodi :mrgreen:
proslo je pet sati i onda ne mogu da slusam to kako muskarac zadovoljava zenu koja ga iskoriscava, jer sam prije toga bio pod jacim uticajem muzike... sad me to obaljuuje u depresiju

- - - - - - - - - -

Postujem ih ja, ali ih i volim, a preveliko postovanje ih ubija od dosade, pa onda zato cisto da ih ne unistim mentalno i psihicki necu da ih nesto zasmijavam i odusevljavam saaaaalom i "dobrom forom" i vicem i dosjetkom, ali ja njima pricam iskreno ono sto nisam smisljao osim u mislima o tome a ne kako reci... shvatas, ne smilsljam kako to reci nego djela a ne rijeci i onda ispada obratno: cas sam im mnogo popularan i svidjam im se i sve me oce, a sad me nijedna nece trenutno,, pardnom, sad je 5:51, oce Andjelina, i onda moras da shvatis da moram i ja malo da duhom se opustim... da ne mislim na to kako cu im reci, nego sto... (reci da cu da (STVARNO (I URADIM ))))... i na iglu ces me natjerati, jer ja te brate shvatam: srecan si, ali nikada neces biti srecan, jer ne mozes se ti osjetiti ako si musko kao muskarac samo tako sto ces da budes zabavan, nego sto ces da smisljas zabavne nacine na koji se kreativno/lijepo zabavit sa lijepim polom, pa da se one oduseve kad cuju kako ti perverzne i zahtjevne dobre zahtjeve imas, a ne toda ih odusevljavas vise fizicki...

Evo neka ispadnem vulgaran, i neka bo oprosti: jednoj zeni sam reko najvecu perverziju u onoj mjeri u kojoj sam ponizio jednu zenu a da se zena vise od toga poniziti i ne moze, na sto je ta rado pristala, ja sam tu uspio da dobijem da mi uradio isto to iako je imala momka za 5 minuta... jer sam joj pisao od sraca, a ne od "zabavnosti svoje i udovoljavackog poklanjanja"... i vise sam joj ja pokorno dao poklon time sto ama bas od nikoga nije pristala sa "jedva cekam" da bude tako pikola(ITALIJANSKI, Mala) i ponizena... u toj mjeri, jer ja njoj nisam bio ama bas skon da odma udovoljim, kasnije sam shvatio da ona toga i vrijedi, ali cvijece nije stiglo da joj se da igrom sudbine... poklanjam ruze i karamfile zenama... i nannu, nema nista bolje da stave medju sise od nane... mente... to se zove metne a ne menta u originalu... eto vidis da umijem da napravim salu? ali ovo sa mentom mi je glupo ZATO TI KAZEM: NE PRAVI SALE, nEGO BUDI INTERESANTAN U USUSTINI< LICNOSCU<NE RIJECIMA... ozbiljno te ucim, kao sto bi volio da je neko nekad imao mene.. a priznajem ti da si uspio preko interkneta da iy*ebes onu koju ja nisam, moderatorku da e sad ne imenujemo, udata zena sto je stavila sliku, ja sam cak mislio i da jeprostu(ti)tutka jedno vrije...me, ali te ipak ucim

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back