Raisa
Iskusan
- Poruka
- 5.462
to je jednostavno---kod kucke misle da imaju vece sanse za sex jer ona sama svojim ponasanjem privlaci paznju...tj zeli da bude primecena,pa je samim tim lakse i dobiti
--a i kad dobiju korpu mogu uvek da kazu--ma idi bre kome to treba,kucketina...
a kad ih odbije fina devojka...e onda je vec problem da nije dovoljno dobar jer nije lako biti odbijen od necega sto vredi,a posle ne moze da serenda okolo,jer ispada budala
Apsolutno netachno, misle da sve znaju, a nemaju pojma, ne trude se, lazu cim zinu, etc.
svako ima drugu definiciju ku.cke, bila pre tema,u stvari,stalno biva takva tema, zashto normlanu samosvenu ribu koja zna shta hoce nazivaju k.uckom pa su se ukrstile razlicite slike k.ucke..kad mi neko kaze k.ucka ja pomislim,i pisala sam to pre na neku iskvarcanu,crna farbana kosa do dupeta, obucena minimalno svakom pokazuje srednji prst njen glas najvise kresti, i kad se obuce ''sexy'' izgled joj upropasti seljacko ponasanje shto je i odaje, svakog tera u pi.cku materinu , zaj.ebava decka,muva ga pa ka otkaci, hoce da zaj.ebe ljudima veze iz dosade,stalno otvara usta i kad nema shat da kaze sa svim onim izjavama koje joj izlaze is usta '' znaci ja nisam grl nekst dor ja saam seceru bitch across the sreet '' , shto je u sustini sve razmazenost i trazenje paznje a pre svega iskompleksiranost koju pokusavaju da lece time shto idu u skroz drugu krajnost al to nije sad bitno. I neko kad cuje ovo moje moze reci to nije k.ucka to je seljanka ali sam ja vecinu zivota provela blizu takvih riba i oni sebe su nazivale k.uckama i to ponosno sa sve nakitom na kojima pise bitch pa nadalje....e sad,ima i onih koje jesu k.ucke i isto sebe smatraju za to ali su zivo zlo i biti sa njima je kao deliti postelju sa djavolom...btw da dodam to misle da sve znaju a ne znaju sam srela mali milion puta kad takvih osoba
s druge strane kada kazete dobra devojka opet se ide u krajnost i imate svi u glavi neku Devicu Mariju shto nije tako..jednostvano,dobra devojka je normalna devojka koja ce decka tretirati kako zasluzuje,slace poruke uvece da ga voli,cinice sitnice za jnjega da ga obraduju, dok ce k.ucku da zabole za sve to,tretirace ga { u vecini slucajeva } kao zadnju rupu na svirali stalno ce biti nadrkana i svadjace se sa njim 24/7..Oni koji kazu da ku.cka tako ne bi uradila,..ja sam dosad samo to vidjala. Ili te zaj.ebava tako,ili te **** u glavu pa te sto puta zavrne.U sustini se svodi na to da li volis da te tretiraju kao mazohistu u vezi ili ne,ako volis da patis odna ******..idi za bad girls. Isto pitanje se moze obrnuti zasto devojke vole loshe momke koji ih lose tretiraju,ne zovu ih pet nedelja pa devojke placu za njim itd.
Poslednja izmena: