Ajmo sad iskreno

Sex, sex, sex...
Mushkarac nema dugu listu stvari vaznijih od sexa...
Kucke su zloceste, iskusne, perverzne, znaju znanje, i sa njima u krevetu/na klupi/trosedu/autu nikad ne moze da bude dosadno.... ;)

Sad dok citam vase postove, kontam da nemamo istu definiciju kucke. Po meni je kucka ona koja nema osecanja, koja je hladna, gazi sve pred sobom, koja uziva da povredjuje druge...

I jedna i dr definicija su tačne, samo se u prvom slučaju ne misli na kučku u negativnom smislu, ne kao odraz lošeg karaktera nego slobode ponašanja u muško-ženskim odnosima, a u drugom slučaju se misli na nekog sa lošim karakterom bez obzira da li su u pitanju m-ž ili ž-ž odnosi.

to je jednostavno---kod kucke misle da imaju vece sanse za sex jer ona sama svojim ponasanjem privlaci paznju...tj zeli da bude primecena,pa je samim tim lakse i dobiti
--a i kad dobiju korpu mogu uvek da kazu--ma idi bre kome to treba,kucketina...

a kad ih odbije fina devojka...e onda je vec problem da nije dovoljno dobar jer nije lako biti odbijen od necega sto vredi,a posle ne moze da serenda okolo,jer ispada budala

to je jednostavno---kod kucke misle da imaju vece sanse za sex jer ona sama svojim ponasanjem privlaci paznju...tj zeli da bude primecena,pa je samim tim lakse i dobiti
--a i kad dobiju korpu mogu uvek da kazu--ma idi bre kome to treba,kucketina...

a kad ih odbije fina devojka...e onda je vec problem da nije dovoljno dobar jer nije lako biti odbijen od necega sto vredi,a posle ne moze da serenda okolo,jer ispada budala

mislis da sujeta igra ulogu u odabiru ili biraju laksi put...

e tu si se malo zahebo---to ti je dobra i iskrena devojka...

kucka bi te zahebavala celo vece,placo bi joj pice i hranu,a ona bi otisla kuci sa drugim...

Ne...
DObra i iskrena devojka bi ti rekla.... nisi moj tip, zalim....
Kucka bi ti rekla to sto sam rekao...
A sponzorusha bi ti te za.jebavala celo vece, naterala da joj platish pice i hranu....

Ne mozemo stavljati znak jednakosti izmedju kucke i sponzorushe...
Izvesne slicnosti postoje, al' to nisu 2 potpuno iste devojke...

ona bi ti rekla--nisi moj tip?

to je glupaca...izvini.

muskarcima nista ne vredi fino objasnjavati.kad bi cuo takav odgovor on bi pomislio...ma sali se,samo ne zeli da mislim da je "laka",gde ja ,ovako lep,da nisam njen tip? i onda bi je smaro celo vece,...

to ti ja sebe opisujem--glupaca...

ona bi ti rekla--nisi moj tip?

to je glupaca...izvini.

muskarcima nista ne vredi fino objasnjavati.kad bi cuo takav odgovor on bi pomislio...ma sali se,samo ne zeli da mislim da je "laka",gde ja ,ovako lep,da nisam njen tip? i onda bi je smaro celo vece,...

to ti ja sebe opisujem--glupaca...

ziva istina...
i ja se tako pravdam, ali onda me jos vise smaraju takvi, ne mozes im dokazati:zcepanje:

Ne treba generalizovati, nisu svi muskarci navalentni...
Meni kad jednom kaze nisi moj tip.... odmah pomislim na drugaricu koja me je muvala, ali jednostavno nije bila moj tip.... znaci, ne umem to da objasnim... prosecna devojka, relativno pametna.... al' mi nije bila privlacna... nije bilo hemije... dopadanja... nicega...
I u tom trenutku, kad skontam da ona mene verovatno gleda kao ja tu drugaricu, skontam da bi svaki dalji trud bio besmislen, i odustanem...

Al' biti toliko drzak i nepristojan... i to samo zato da bi se odrzao imidz "nedodirljive ribe" u drustvu tako sto ces nekoga 'ladno od.jebati je ravno idiotluku, i takva riba je kucka.

Back