gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Ja bash volim dobre devojke, koje mogu da ti postanu najbolji prijatelj, kojoj mozes sve da kazes i o svemu da pricate...![]()
Takodje...
mojne mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bash volim dobre devojke, koje mogu da ti postanu najbolji prijatelj, kojoj mozes sve da kazes i o svemu da pricate...![]()
Takodje...
pa i kucka je fina devojka inače, kučkasta je samo za njegove oči.![]()
Sha je mala...ja rekoh istinu.![]()
Sad dok citam vase postove, kontam da nemamo istu definiciju kucke. Po meni je kucka ona koja nema osecanja, koja je hladna, gazi sve pred sobom, koja uziva da povredjuje druge...
Sex, sex, sex...
Mushkarac nema dugu listu stvari vaznijih od sexa...
Kucke su zloceste, iskusne, perverzne, znaju znanje, i sa njima u krevetu/na klupi/trosedu/autu nikad ne moze da bude dosadno....![]()
Sad dok citam vase postove, kontam da nemamo istu definiciju kucke. Po meni je kucka ona koja nema osecanja, koja je hladna, gazi sve pred sobom, koja uziva da povredjuje druge...
to je jednostavno---kod kucke misle da imaju vece sanse za sex jer ona sama svojim ponasanjem privlaci paznju...tj zeli da bude primecena,pa je samim tim lakse i dobiti
--a i kad dobiju korpu mogu uvek da kazu--ma idi bre kome to treba,kucketina...
a kad ih odbije fina devojka...e onda je vec problem da nije dovoljno dobar jer nije lako biti odbijen od necega sto vredi,a posle ne moze da serenda okolo,jer ispada budala
Ja se ne palim na kucke jer koja je ofra da ti se neka da omdah posle dva sata upoznavanja
Meni dobre cure nekako bolje![]()
mislis da sujeta igra ulogu u odabiru ili biraju laksi put...
Kucka je i ona riba kojoj pridjesh na zurci... predstavish se kulturno...
Ona te odmeri onim ispitivackim pogledom...
i izusti... "od.jebi"...
e tu si se malo zahebo---to ti je dobra i iskrena devojka...
kucka bi te zahebavala celo vece,placo bi joj pice i hranu,a ona bi otisla kuci sa drugim...
razgranichi ta dva pojma, a inache ne volim S/M perverzije.![]()
ona bi ti rekla--nisi moj tip?
to je glupaca...izvini.
muskarcima nista ne vredi fino objasnjavati.kad bi cuo takav odgovor on bi pomislio...ma sali se,samo ne zeli da mislim da je "laka",gde ja ,ovako lep,da nisam njen tip? i onda bi je smaro celo vece,...
to ti ja sebe opisujem--glupaca...
ziva istina...
i ja se tako pravdam, ali onda me jos vise smaraju takvi, ne mozes im dokazati![]()
muskarcima nista ne vredi fino objasnjavati.kad bi cuo takav odgovor on bi pomislio...ma sali se,samo ne zeli da mislim da je "laka",gde ja ,ovako lep,da nisam njen tip? i onda bi je smaro celo vece,...