Ajmo o objektivnosti

Dosta objektivna TV, sa dobrim info programom, mada licno mnogo vise volim radio ( Kaziprst, vesti pogotovo bbc od 2 do 3 ). Na TV se mogu izdvojiti jedna sjajna emisija i jedna solidna - Utisak nedelju i Poligraf. U poslednje vreme nije lose ni Stanje nacije. O vedranu matovicu ne bih trosila reci, jer je on dozvolio seljadije poput VB ili OT.
Sve u svemu, vise bih volela da vidim pomenute emisije i kompletnu info redakciju na nacionalnom servisu. Onda bih ga placala.

И ја сам одавно дигла руке од "Полиграфа", и мени су се смучили Антонела и Југослав. А ионако у 7 почињу вести на СТБ, који је много боља ТВ. Они, брате, као права градска, крену често прво од оног заправо најбитнијег за грађане, да ли је негде пукла цев, или неко остао без струје, воде... :D

Joj a ja sam baš najglasnija da se taj deo o napuklim cevima, struji, trafostanicama, kučićima lutalicama, smeću koje niko ne odnosi itd. ukine. To je najgore za snimanje jer se obično snima napolju a tačno imam utisak da nikoga ne zanima.

Jednom sam se mrznula pola sata ispred neke zgrade gde 8 dana nije bilo struje i davio me je neki Kolašinac koji je predsednik skupštine stanara i naravno najpametniji je na svetu kao i svi odande:roll: - od tada mi je muka na sve to :rotf:

B92 je pristrana, neobjektivna i antisrpska televizija. A i zgrada im je polu-montažna. Kad se uđe u B92, sa leve strane na zidu se nalaze slike svih novinara, a unutra neki mračni hodnici, prolazi i montažni zidovi. U svakom slučaju su mnogo komplikovani. :lol:

B92 je pristrana, neobjektivna i antisrpska televizija. A i zgrada im je polu-montažna. Kad se uđe u B92, sa leve strane na zidu se nalaze slike svih novinara, a unutra neki mračni hodnici, prolazi i montažni zidovi. U svakom slučaju su mnogo komplikovani. :lol:

Pa nije mračno, kada si ti to ulazio? Ja sam svaki put videla normalno osvetljenje a i oni portiri su im baš ljubazni, uvek te lepo provedu gde treba. Samo bi mogli da nabace koji lift :lol:

Ja uključim u 6 ujutro radio B92, obavezno i slušam buđenje sa Gocom i Gagijem...:super: Obično seljaci kod mene na poslu ne vole da ih slušaju, jer tu nema narodnjaka, a i primetio sam da ih nenormalno iritiraju dijalozi ovo dvoje... (što je jedan od dokaza da sam u pravu;), a i pošto sam ja šef, mogu samo da ga duvaju..)

Kasnije slušam vesti, a onda peščanik, posle su neke tralala emisije, pa slušam samo muziku...Nema ničeg meni zanimljivog do 14.00 kad počinje BBC na B92.... To slušam do 15.00, posle ručam i slušam Brakusa i sačekam vesti u 16.00 na TV B92. Popodne pravim malo pauzu, odmaram, ali u 18.30 obavezno gledam vesti na B92, a onda i na ostalim televizijama. Uveče, ako ima neka emisija na B92 tipa Insajder ili tako nešto, odgledam...

E sad uvek su mi u ukući upaljena minimum dva TVa i radio, plus komp, tako da nisam sasvim siguan kojim intenzitetom ,a to slušam...

Osim toga. više od pola radnog vremena, provodim na kompu, a radio mi je kao muzička podloga. Kući takođe često radim na kompu uz radio, ali se tu pojačam plus sa TV...:lol:

Eto...

Добра доза :ok: :ok::mrgreen:

Pa nije mračno, kada si ti to ulazio? Ja sam svaki put videla normalno osvetljenje a i oni portiri su im baš ljubazni, uvek te lepo provedu gde treba. Samo bi mogli da nabace koji lift :lol:

Овај болд ме нервира, то му дође као неко драње. Бићеш примећен и без болда. Модератори, зашто ово толеришете?:rtfm:

Овај болд ме нервира, то му дође као неко драње. Бићеш примећен и без болда. Модератори, зашто ово толеришете?:rtfm:

Verovatno zato što nigde ne piše da je zabranjeno što će reći da nije.
I mene strašno nervira kada neko registruje nick koji počinje malim slovom pa ćutim. :lol:

Joj a ja sam baš najglasnija da se taj deo o napuklim cevima, struji, trafostanicama, kučićima lutalicama, smeću koje niko ne odnosi itd. ukine. To je najgore za snimanje jer se obično snima napolju a tačno imam utisak da nikoga ne zanima.

Jednom sam se mrznula pola sata ispred neke zgrade gde 8 dana nije bilo struje i davio me je neki Kolašinac koji je predsednik skupštine stanara i naravno najpametniji je na svetu kao i svi odande:roll: - od tada mi je muka na sve to :rotf:
Matija?
Salu na stranu, te stvari su korisne. Ponekad.

Enchanted, mislim da ćeš se složiti sa mnom da je zgrada B92 mnogo komplikovana unutra, ja ne znam kako se snalaze ovi što rade tamo. :lol: A ona Ljubica Gojgić kolika je, je8o te Bog, ima je 2m. :lol:

A što me iznervirao 1 portir na RTS-u kad sam bio tamo jednom-to je katastrofa. Mlađi čovek, mislim da je bio plav, znači koliko me nerviraju ljudi sa tim negativnim, defetističkim, iritativnim načinom razmišljanja-to je užas. I tad sam rekao, kad postanem zvezda i kad me pozovu da gostujem na RTS-u, tog portira neću da je8em stručno, ma ni 2%.

Ma neću bre da ga vidim ni z dvogled ! :mrgreen:

Seljak !!!

Do sada se vec u velikom broju tema nekako provlacila prica i o televiziji b 92
Koliko je to objetivna televizija
koliko je antisrpska
koliko je porfesionalna
za koga radi
sta joj je cilj itd
bez obzira sto sam tu tek od septembra nesto se ne secam teme koja je bila iskljucivo posvecena ovoj televiziji
Nisam namerno postavila anketu jer su te ankete obicno nepotpune i postvaljac iz svoje subjektivnosti ne stvai sve odgovore kkoji mozda zasluzuju da stoje
dakle sta vi mislite o B 92..koliko je stvarno objektivna koliko je stvarno antisrpska i koliko mi svi preterujemo u ocenjivanju ove televizije i njenog porgrama...Ova tema mi je nekako dosla posle nedavno objavljenih intervjua sa Albancima sa Kosova za koje ja licno mislim da su teroristi..u principu nemam nista protiv da cujem sve strane...ali imam protiv da stalno slusam samo jednu stranu i to onu koja je odabrana za serviranje

1)Bravo za temu..........
2)Obejktivna televizija je ona koja nije pod uticajem rezima........(uopste politicara),magnata,nevladinih organizacija...........

Back