AJMO ISKUSTVA U "GREŠNOM" SEXU ?

Hellen, pogledaj na prethodnoj strani imas objasnjenje. Ako ti i dalje ne bude jasno slobodno me kontaktiraj pa cu ti jos jednom objasniti. Pozdrav!

О томе и говорим.

Pa nastavnicki kadar vam je jadan......... kao i citavo skolstvo

Слажем се, чим су нам психијатри овако неписмени.

Hellen, hajde jos jednom da se preslisamo.

Izmenjaj mi glagol trebati, po licima jednine i mnozine.

Mozda bi rekla: Ja sam trebalo da uratim? ili Ja sam trebao da uradim?

Vreme je da naucis da razlikujes bezlicni oblik izrazavanja, kao i to kada se koristi

А да се ти ипак држиш своје психоанализе, а?
Можда би ипак, пре него што почнеш да делиш савете, ТРЕБАЛО ДА се прихватиш једне књижице, зове се Правопис српскога језика, М. Пешикан, Ј. Јерковић и М. Пижурица....а још боље имаш објашњено у Речнику језичких недоумица, Ивана Клајна...

Разговараћемо после тога.

Ma jok Joya, paranoja podrazumeva da mislis da te neko proganja. A sto se tice "fiksnih ideja", pre bismo mogli reci fiksacije. :) Ali dobro, vidim da pratis stvari. I tebe ce cika Frojd da nagradi. :) A sto se tice velicine... da li ti je ona toliko bitna? Da li bi i ti zelela da imas nesto veliko?

Nije tacno.
Paranoja:ideja proganjanja, ideja velicine, ideja posmatranja. Najcesci oblik paranoje je ovaj zadnji, pa onda ide proganjanje, a i ideja velicine nije zanemarljiva.
Hajde da ne preskacemo. Da li si primio k znanju ove osnove o paranoji? Ako jesi idemo dalje. Ako ne, da ti jos jednom objasnim?

Joya!:
Nije tacno.
Paranoja:ideja proganjanja, ideja velicine, ideja posmatranja. Najcesci oblik paranoje je ovaj zadnji, pa onda ide proganjanje, a i ideja velicine nije zanemarljiva.
Hajde da ne preskacemo. Da li si primio k znanju ove osnove o paranoji? Ako jesi idemo dalje. Ako ne, da ti jos jednom objasnim?

ti si sigurno bila malo na terapijici pa si se obrazovala:)

Back