електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mislis ovakoIh plasis se jedne ajkule, poneses to belo haljince i kad naidje samo je obmotas i zavezes njusku i lupis je po njusci...

ne gledam te glupostiti sigurno nisi gledala film o ajkulama u pesku
![]()
sada cu na trenutak da iskocim van teme ali umesto one ajkule iz peska gledaj ovu seriju..odlicna jeto je holivud production![]()
mislila sam na sebeMislis da bi ona i tad jela kokice?![]()
naravno da znam..jeo sam ih..odlicne su.
kao sniclu da jedes, nema koskica.
Šta dete zna šta je ukusan čovek pun mesa i krvi.da ironija bude veca danas postavim temu na svetu zivotinja "Samo nastavi da plivas" kako su u Kaliforniji istrazivaci proucavali mlade bele ajkule i koliko su daleko od ljudi i kažu da su ajkule plivale sve vreme u krugu od oko 45,72 metara i da su im najbliži bili sufleri i veslači. Oni većinu vremena nisu ni znali da su ajkule u blizini.Istraživači su potvrdili da surferi, plivači i ajkule mogu mirno da koegzistriaju, ali kako kažu "nikada nisu očekvivali da će videti toliko mnogo susreta bez incidenata".
Nije nego..to su mlade ajkule.kada porastu nece samo da kruze...sto dokazuje i ovaj primer iz Hurgade
Idi u CG, tamo ajkule rade od 11 do pola dvanaestako nastavite u ovom stilu..na kraju necu ni da odem na more![]()
Ala si ga sročio, svaka čast. Politički korektno prema ajkulamaSprdanje sa ozbiljnom temom.
Ajkule nisu "ljudozderi". Ljudi im nisu hrana. Napadaju ako su ugrozene ili ako su izazvane necim, i to vrlo retko, a kada se desi, ode u vesti. Ogromna vecina ajkula se sklanja od ljudi i izbegava kontakt. Postoji toliko puno vrsta ajkuli da je svaka generalizacija pogresna. Jednostavno, ovaj covek nije imao srece. Mogao je da strada i od uboda strsljena ili neceg slicnog. Postovanje preporuka i odgovorno ponasanje na prvom mestu.
Glavna stvar, u moru su ajkule domacini, a ne ljudi. Dakle prilagoditi se njima, jer oni nama nece.
S velikom radoscu odlazim u Egipat.