Ajkula pojela turistu u Hurgadi...opet

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
44.679

Na samo tridesetak metara od obale u Egiptu u Hurgadi, jedan ruski turista je poginuo nakon napada ajkule, piše ruska novinska agencija "TASS", a prenosi "Dejli Bist". Žrtva napada je Vladimir Popov (23) iz oblasti Arhangelsk. Vladimir je poginuo blizu Drim Biča u Hurgadi. Hitno se potom oglasio ruski generalni konzulat koji je upozorio sve ljude da budu na oprezu kada su u vodi. Očevici su preplašeni jer se to dogodilo na svega tridesetak metara od obale, a pojavio se i zastrašujući snimak na kojem se vidi kako se čovek bori da se nekako izbavi od ajkule, ali se nažalost ubrzo vidi mnogo krvi. Sve obližnje plaže su trenutno zatvorene.

Poslednja izmena:
da ironija bude veca danas postavim temu na svetu zivotinja "Samo nastavi da plivas" kako su u Kaliforniji istrazivaci proucavali mlade bele ajkule i koliko su daleko od ljudi i kažu da su ajkule plivale sve vreme u krugu od oko 45,72 metara i da su im najbliži bili sufleri i veslači. Oni većinu vremena nisu ni znali da su ajkule u blizini.Istraživači su potvrdili da surferi, plivači i ajkule mogu mirno da koegzistriaju, ali kako kažu "nikada nisu očekvivali da će videti toliko mnogo susreta bez incidenata".

Nije nego..to su mlade ajkule.kada porastu nece samo da kruze...sto dokazuje i ovaj primer iz Hurgade

Na samo tridesetak metara od obale u Egiptu u Hurgadi, jedan ruski turista je poginuo nakon napada ajkule, piše ruska novinska agencija "TASS", a prenosi "Dejli Bist". Žrtva napada je Vladimir Popov (23) iz oblasti Arhangelsk. Vladimir je poginuo blizu Drim Biča u Hurgadi. Hitno se potom oglasio ruski generalni konzulat koji je upozorio sve ljude da budu na oprezu kada su u vodi. Očevici su preplašeni jer se to dogodilo na svega tridesetak metara od obale, a pojavio se i zastrašujući snimak na kojem se vidi kako se čovek bori da se nekako izbavi od ajkule, ali se nažalost ubrzo vidi mnogo krvi. Sve obližnje plaže su trenutno zatvorene.

Ајкула је била украински дрон

Jbt ovo je praktično plićak :(

U Hurgadi ovo postaje godišnja atrakcija i "festival" izgleda, hranjenje ajkula turistima. Koliko ulaganja treba da se jedna mreža postavi na plaže?
a sa ovim snimkom si me definitivno "ubio" ima da u grckoj svo vreme na moru provedem u plicaku ..sa sitnom decom, plasticnim patkicama, kanticama i lopaticama...nema sanse da otplivam dublje od ramena..i to ce biti mnogo ..:(

Jel morate ovakve stvari da dijelite?
PA ŠTA VAM JE?
Jel znate, da ovakve stvari za koje se zna da nije fejk ubistvo ima znažan impakt na ljude?
Možete li mi da kažete, kako se to dijelilo moderatorstvo na forumu? Bacilo se prosta mjesta u smeče i tko je uzeo, moderator je?
SVAŠTA, TUŽNO.
Na internetu ima zaista mnogo pravih HORORA i smatram, da nije dobro da se to baš tako lako dijeli.
PRIJAVLJIVAM TEBI LIČNOM MODERATORU DA SE TAKVE STVARI NE PRIKAZIVAJU TAKO LAKO I OTVORENO

PA ŠTA VAM JE?
Jel znate, da ovakve stvari za koje se zna da nije fejk ubistvo ima znažan impakt na ljude?
Možete li mi da kažete, kako se to dijelilo moderatorstvo na forumu? Bacilo se prosta mjesta u smeče i tko je uzeo, moderator je?
SVAŠTA, TUŽNO.
Na internetu ima zaista mnogo pravih HORORA i smatram, da nije dobro da se to baš tako lako dijeli.
Ovo je na apsolutno svim mrežama i sajtovima uključujući portale domaće i strane.
Ali...u pravu ste. Nisu svi jednako osetljivi na ovakve snimke. Ide pod 18+

PA ŠTA VAM JE?
SVAŠTA, TUŽNO.
PRIJAVLJIVAM TEBI LIČNOM MODERATORU DA SE TAKVE STVARI NE PRIKAZIVAJU TAKO LAKO I OTVORENO
Слажем се

ja cu do clanaka ili do kolena..tu mi ajkula ne moze nista
Nina, ako se plasis ajkula idi na Havaje, tu ih nema ali nemoj da ulazis u vodu sa nakitom ili bilo s cim sto svetluca i daje refleksiju u vodi jer to privlaci
barakude to mi je rekla tourist guide

1686260455678.png

Back