Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis ovakoIh plasis se jedne ajkule, poneses to belo haljince i kad naidje samo je obmotas i zavezes njusku i lupis je po njusci...
ne gledam te glupostiti sigurno nisi gledala film o ajkulama u pesku
sada cu na trenutak da iskocim van teme ali umesto one ajkule iz peska gledaj ovu seriju..odlicna jeto je holivud production
mislila sam na sebeMislis da bi ona i tad jela kokice?
naravno da znam..jeo sam ih..odlicne su.
kao sniclu da jedes, nema koskica.
Šta dete zna šta je ukusan čovek pun mesa i krvi.da ironija bude veca danas postavim temu na svetu zivotinja "Samo nastavi da plivas" kako su u Kaliforniji istrazivaci proucavali mlade bele ajkule i koliko su daleko od ljudi i kažu da su ajkule plivale sve vreme u krugu od oko 45,72 metara i da su im najbliži bili sufleri i veslači. Oni većinu vremena nisu ni znali da su ajkule u blizini.Istraživači su potvrdili da surferi, plivači i ajkule mogu mirno da koegzistriaju, ali kako kažu "nikada nisu očekvivali da će videti toliko mnogo susreta bez incidenata".
Nije nego..to su mlade ajkule.kada porastu nece samo da kruze...sto dokazuje i ovaj primer iz Hurgade
Idi u CG, tamo ajkule rade od 11 do pola dvanaestako nastavite u ovom stilu..na kraju necu ni da odem na more
Ala si ga sročio, svaka čast. Politički korektno prema ajkulamaSprdanje sa ozbiljnom temom.
Ajkule nisu "ljudozderi". Ljudi im nisu hrana. Napadaju ako su ugrozene ili ako su izazvane necim, i to vrlo retko, a kada se desi, ode u vesti. Ogromna vecina ajkula se sklanja od ljudi i izbegava kontakt. Postoji toliko puno vrsta ajkuli da je svaka generalizacija pogresna. Jednostavno, ovaj covek nije imao srece. Mogao je da strada i od uboda strsljena ili neceg slicnog. Postovanje preporuka i odgovorno ponasanje na prvom mestu.
Glavna stvar, u moru su ajkule domacini, a ne ljudi. Dakle prilagoditi se njima, jer oni nama nece.
S velikom radoscu odlazim u Egipat.