Antigon@
Elita
- Poruka
- 16.459
Podsetio si me na vic o tome kako mama ajkula uči svoje dete da lovi.Šta dete zna šta je ukusan čovek pun mesa i krvi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podsetio si me na vic o tome kako mama ajkula uči svoje dete da lovi.Šta dete zna šta je ukusan čovek pun mesa i krvi.
Užas! Kao u horor filmu sa ajkulom.
Na samo tridesetak metara od obale u Egiptu u Hurgadi, jedan ruski turista je poginuo nakon napada ajkule, piše ruska novinska agencija "TASS", a prenosi "Dejli Bist". Žrtva napada je Vladimir Popov (23) iz oblasti Arhangelsk. Vladimir je poginuo blizu Drim Biča u Hurgadi. Hitno se potom oglasio ruski generalni konzulat koji je upozorio sve ljude da budu na oprezu kada su u vodi. Očevici su preplašeni jer se to dogodilo na svega tridesetak metara od obale, a pojavio se i zastrašujući snimak na kojem se vidi kako se čovek bori da se nekako izbavi od ajkule, ali se nažalost ubrzo vidi mnogo krvi. Sve obližnje plaže su trenutno zatvorene.
Do tada će da se najedu.bookirali smo pre 3 meseca odmor u Hurgadi... od 15.08. smo tamo.
ako me posle tog datuma ne bude na forumu, verovatno me je pojela ajkula
Jeste napisali testament?bookirali smo pre 3 meseca odmor u Hurgadi... od 15.08. smo tamo.
ako me posle tog datuma ne bude na forumu, verovatno me je pojela ajkula
Raznovrsna prehrana je suština zdravog života.
Na samo tridesetak metara od obale u Egiptu u Hurgadi, jedan ruski turista je poginuo nakon napada ajkule, piše ruska novinska agencija "TASS", a prenosi "Dejli Bist". Žrtva napada je Vladimir Popov (23) iz oblasti Arhangelsk. Vladimir je poginuo blizu Drim Biča u Hurgadi. Hitno se potom oglasio ruski generalni konzulat koji je upozorio sve ljude da budu na oprezu kada su u vodi. Očevici su preplašeni jer se to dogodilo na svega tridesetak metara od obale, a pojavio se i zastrašujući snimak na kojem se vidi kako se čovek bori da se nekako izbavi od ajkule, ali se nažalost ubrzo vidi mnogo krvi. Sve obližnje plaže su trenutno zatvorene.
bez brige budi, sređeni su testamenti!Jeste napisali testament?
Nekada deluje da kad se vidid gde je tamo opasnost osobe ne idu ` al` ako im nije stalo do zivota nakon ovakvog horora uzivo?
Bolje da naslednicima ostave sredjeno stanje nego da se svadjaju posle kad ih pojede ajkula.
evo na tik toku devojka iz Hurgade izvestila da je bilo vise napada i da je nekoliko njih ranjeno a nekoliko stradalorekao bih da tamo svaki dan nekog njam njam, ali da se sazna samo za ono sta turisti snime kamerama, da vlasti tamo cute o pravom broju napada da ne bi unistili turisticku sezonu.
“Zna se - HDZ”U Hurgadi ajkule u Tunisu meduze pa gde na more
to je zabluda da ajkule ne idu u plicakJbt ovo je praktično plićak
U Hurgadi ovo postaje godišnja atrakcija i "festival" izgleda, hranjenje ajkula turistima. Koliko ulaganja treba da se jedna mreža postavi na plaže?
ooo.. ode i ti u teoretičare zavera..rekao bih da tamo svaki dan nekog njam njam, ali da se sazna samo za ono sta turisti snime kamerama, da vlasti tamo cute o pravom broju napada da ne bi unistili turisticku sezonu.
Тако је, нисмо храна ајкулама. Проблем је што оне немају руке па кад нешто хоће „испитати” немају другог начина него да то нешто загризу, да тако виде шта је то. Нажалост, пошто се ради о повеликим рибама са озбиљним зубима од таквог загризања остају огромне ране па слаба вајда чак и кад ајкула „закључи” да то што је загризла да проба и није баш за јело.Sprdanje sa ozbiljnom temom.
Ajkule nisu "ljudozderi". Ljudi im nisu hrana. Napadaju ako su ugrozene ili ako su izazvane necim, i to vrlo retko, a kada se desi, ode u vesti. Ogromna vecina ajkula se sklanja od ljudi i izbegava kontakt. Postoji toliko puno vrsta ajkuli da je svaka generalizacija pogresna. Jednostavno, ovaj covek nije imao srece. Mogao je da strada i od uboda strsljena ili neceg slicnog. Postovanje preporuka i odgovorno ponasanje na prvom mestu.
Glavna stvar, u moru su ajkule domacini, a ne ljudi. Dakle prilagoditi se njima, jer oni nama nece.
S velikom radoscu odlazim u Egipat.
ne znam bas..tamo gde sam se ja kupala ( nije hurgada ni egipat) em nije crveno... em nema ajkulaCrveno more opravdava svoje ime.
Ok, ako. I ne treba ti.ne znam bas..tamo gde sam se ja kupala ( nije hurgada ni egipat) em nije crveno... em nema ajkula
Radi se samo o apelu da se covek ponasa kao covek a ne kao gospodar mora, koji ima pravo da pobije sve ajkule da bi se kupao u moru 10 dana. Kada slusam budale sta pricaju, da treba pobiti sve te ajkuke, stomak mi se okrene.Тако је, нисмо храна ајкулама. Проблем је што оне немају руке па кад нешто хоће „испитати” немају другог начина него да то нешто загризу, да тако виде шта је то. Нажалост, пошто се ради о повеликим рибама са озбиљним зубима од таквог загризања остају огромне ране па слаба вајда чак и кад ајкула „закључи” да то што је загризла да проба и није баш за јело.