gost 235821
Primećen član
- Poruka
- 977
Drage dame, vrlo je zanimljivo da vi jednu temu kojoj je za cilj diskusija o moralnim dilemama, žrtvovanju, svrsi i motivima žrtvovanja i u kojoj se jasno naglašava da je u pitanju hipotetička situacija, pa se potom jasno ponavlja da je u pitanju biranje izmedju dva zla, proglašavate za ženomrzačku.
Mayap ide i korak dalje, pa mene proglašava za idiota.
Vidiš Mayop, sama si napisala da ti tako čitaš ovu temu.
Da ti malo pomognem - pitanje nije "pitanje za muškarce "da li biste oprostili svojoj ženi ako bi se kurvala za vas"", nego je vrlo jasno postavljeno ženama sa sve anketnim opcijama. Mislim da ste i ti i Gotika u celom pisanju pročitale, tj. isprojektovale ono što želite da pročitate, a ne ono što je stvarno napisano.
Stvarno bih voleo da me razuverite argumentima, koje mislim da nemate, jer da imate argumente ne biste morale da pribegavate vredjanju.
Drugarski vam savetujem da još jednom pročitate celu temu - zbog vas. Nema potrebe da dalje polemišem s vama, niti da bilo šta dokazujem, jer svako ko poseduje zdrav razum i prati ovu temu vidi kakve ste nebuloze napisale i koliko vaše pisanje nema veze ni sa mnom, ni sa temom, nego poglavito sa stanjem vašeg duha.![]()
ali ja stvarno mislim da si ti idiot, sudeci po tome sta pitas, sta te interesuje a i koji su ti moguci odgovori...
ako hoces argumente za tu tvrdnju, vazi...izvoli...
evo zasto - zato sto ti uopste pada na pamet da neko mora da se ku/rva da bi te spasao...
zato bas to?
zato sto je i tebi jasno koliko je to strasno i verovatno i u tvoijm ocima, to je najveca zrtva...jer zena (ili muskarac) tu ne zrtvuje samo deo tela ili organ, nego nesto mnogo vrednije...
ne, ne mislim na onu stvar, mislim na celokupnu licnost koja sigurno strada u takvim okolnostima...
drugo zbog cega mislim da si kompletni idiot je to sto mislis da je to jedini nacin na koji zena moze da ti pomogne...
ne daj boze da ti zena ima pare...ili da je super strucna za npr. medicinu? ne, zena treba da pomaze kurv/anjem...
i onda zakljucujem da tebi nije to pomoci, nego to zrtve i to ne bilo kakve nego najvece...
uf ****/te kakav dokaz ljubavi...kakva velicina osecanja...kakva je to super zena koja bi za svog muskarca sebe unistila....wooooooooow....
a ne ko ove emnacipovane kokoske koje prstom ne bi mrdnule za svog muzjaka...
pa jos ranjenog, sunce ti...
jel to tema?
ultimativno zrtvovanje za muskarca po cenu sopstvenog unistenja?
tvoj prvi ponudjen odgovor je "ja sam postena a on neka crkne"...ti stvarno mislis da se tu radi samo o postenju?
pa to je tek doprinelo mom misljenju i o tebi i o ovoj temi...
i sto se sam ne ku/rvas kad je bas dotle doslo? ima raznih bolesnika, sigurno bi te neko kresnuo tako bolesnog..
sta podmeces zenu kao poslednji papak?
a?
kosa mi se dize na glavi od kompleksasa i bolesnika koji misle da je zrtva dokaz ljubavi...pa sto veca zrtva, to je veca ljubav...
pa samo zbog ovoga da se svaka zena zahvaljuje emancipaciji (mislim to sto moze da IDE U SKOLU, RADI, MISLI SVOJOJ GLAVOM, ZIVI SAMA...jeb/ala vas radikalska propaganda u dupe - to za sve one koji misle da je emancipacija nesto sto unistava porodicu, ljude, pece zivu decu...bla,bla) sto nema ovakvog jednog u kuci koji se misli da je podvodi komsijama da se "spase"...
i da se ona tu dokaze ko zena i ljudsko bice....da ga je vredna...da je Zena ( sa velikim Z!!!!)...
misli na svoju cerku, majku, sestru kad pocnes da prosipas ovakve ideje...
misli kako ti neki znojavi, dlakavi majmun taslaci cerku za 10e jer ona pokusava da "spasi" nekog bednika koji to dozvoljava da mu se desava u zivotu...
eto, samo na to pa ce ti biti jasno koliko je ova tema ruzna...

)