'Ajde udate žene, šta bi bilo kad bi bilo...

• Začetnik teme Začetnik teme Golub
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

samo iskreno :)

• Ti si poštena žena, ne ebeš se za pare, a muž nek crkne

• Pitaćeš njega, nek on odluči, o njegovoj se glavi radi

• Uradićeš sve da ga spasiš i nikad mu nećeš reći šta si učinila

• Uradićeš sve da ga spasiš, a kad sve prodje reći ćeš mu šta si učinila

• Ti si poštena žena, ne ebeš se za pare, a muž nek crkne

• Pitaćeš njega, nek on odluči, o njegovoj se glavi radi

• Uradićeš sve da ga spasiš i nikad mu nećeš reći šta si učinila

• Uradićeš sve da ga spasiš, a kad sve prodje reći ćeš mu šta si učinila

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Cenim da je pomenuto detaljno čitanje teme završeno :lol:
Ono, dosta je tri posta unazad da se ne donesu paušalne procene na osnovu polovičnih saznanja.
E aferim :lol:

Ebg, golube, sledeći put kad budeš otvarao temu sa pitanjima za žene, naznači lepo da je to igralište za drugare, ono, istresanje kvazi-psihologije mu dođe kao forumska zamena za klasično merenje ponosa. A mi da se lepo ne mešamo u bildovanje samopouzdanja ;)

dobro, macko, ajde da izracunamo onda...
koliko bi ti naplatila po jednom seksu? 50e, 500e, 1000e?
ili pricate o tucanju sa hirurzima, onima sto prevoze organe (seks za bureg, mislim, nije mi jasno), direktorima klinika, samanima?

kako, ali kako uopste takva paralela moze da se povuce pa i hipoteticki?
ajde sad moral na stranu jer se tu ocigledno ne slazemo...
mene zanima prosta racunica kako vi to (hipoteticki naravno :D) zamisljate?
koja kolicina para? koja kolicina seksa? koliko mislite da se seks uopste placa?

ili pricate o tucanju sa hirurzima, onima sto prevoze organe (seks za bureg, mislim, nije mi jasno), direktorima klinika, samanima?

koja kolicina para? koja kolicina seksa? koliko mislite da se seks uopste placa?
Nije nimalo tesko biti nekulturan i...ostalo.
Tesko je diskutovati bez vredjanja i provokacija...bar mnogima na forumu:sad2: tema nije nimalo srecno formulisana niti postavljena, ali...toliko mrznje i gneva:neutral: meni stvarno nije razumljivo.

U visokoj prostituciji cena usluge je 300e ( tako procitah na netu jednom prilikom) pa sad ako je potrebno 30.000 e za necije izlecenje lako ces izracunati;)
Salu na stranu, iskreno nisam razmisljala o cifri ni o kolicini posla:roll:, ja sam vodjena emocijom rekla da bih uradila SVE.
Ne znam i pitam se jesu li sve forumasice iskreno odgovorile? :think: Ili je samo vazno predstaviti sebe kao postenu sto se od prosecne forumasice i ocekuje..;)

U visokoj prostituciji cena usluge je 300e ( tako procitah na netu jednom prilikom) pa sad ako je potrebno 30.000 e za necije izlecenje lako ces izracunati;)
Salu na stranu, iskreno nisam razmisljala o cifri ni o kolicini posla:roll:, ja sam vodjena emocijom rekla da bih uradila SVE.
Ne znam i pitam se jesu li sve forumasice iskreno odgovorile? :think: Ili je samo vazno predstaviti sebe kao postenu sto se od prosecne forumasice i ocekuje..;)

vidis kako gadjas nisko...
ovo je gore od bilo kakve psovke...
ti si gora od ovih muskaraca ovde jer ne mozes ni da pojmis da 1)mnogim zenama muskarac nije centar sveta 2) mnoge zene imaju granice preko kojih ne idu a to nema veze sa postenjem...
3) vecina zena nije obavestena o tome kolika je cena "usluge"

30.000e? mozes da prodas stan. i da ti ostane neosteceno duhovno i emotivno zdravlje.
kao sto vidim, ti ipak bi ipak izabrala nesto drugo.
izbor postoji, verovala ti ili ne, samo je do coveka sta ce da izabere...
a nije tvoja stvar da napadas zene ovde za njihov izbor...

Hehehe...neka si im rekla. Tu je otprilike cena koju si spomenula. Ja dadeh jedared tako nesto za dve lepe Madjarice, a pratili me neka dva grubijana do bankomata da dignem pare, jer nisam imao dovoljno u novcaniku . E sad, dal´ su one radile za bolesnog muza ili za svoj dzep, ja ne znam - svakako, posteno su odradile. :lol:

O iskrenosti nemoj leba ti...vis da mene ocrnise sto sve lepo priznah kad kako gde i sa kim i za koje pare. Bitno je da komsiluk ne prica, znas vec malogradjanski zonfa. :lol:

p.s.: moja zena zna sve mojim avanturama...ali ne jer je rovila i trazila, nego jer sam joj ja ispricao svoju istoriju. Ne volEm da lazem, mnogo bolje se osecam "cist'" ;)

da ti objasnim, posto mozda nisi razumela (kao):
zene koje su odgovorile da se ne bi prostituisale za muza su po tebi, pod znakom pitanja jer na forumu (??) pokusavaju da ispadnu postene...
ja mislim da je to nisko....

a da jos dodam-kladim se da vecina zena ovde ne zivi sa pavijanom ili makroom, ili uopste nekim likom kome bi ovo uopste palo na pamet...
normalan muskarac svoju zenu nikad ne bi stavio u ovu situaciju...
tako da ono - pecinska zena koja se zrtvuje mozda zaista i zasluzuje da bude tako tretirana...

30.000e? mozes da prodas stan. i da ti ostane neosteceno duhovno i emotivno zdravlje.
kao sto vidim, ti ipak bi ipak izabrala nesto drugo.
izbor postoji, verovala ti ili ne, samo je do coveka sta ce da izabere...
a nije tvoja stvar da napadas zene ovde za njihov izbor...
Ebg, majo, ovo je isto što je kojot rekao u postu zbog kojeg sam ga napala.
U uvodnom postu stoji "pod pretpostavkom da je to jedini način, da li biste blabla" i ljudi su tako i odgovarali. Ovakva interpretacija tih odgovora je maliciozna i uvredljiva.
Mislim, svi mi znamo da uvek postoji izbor i da qrve ne mlate milione i da je uopšte takvo rešenje potpuno nerealno i neizvodivo.

U uvodnom postu stoji "pod pretpostavkom da je to jedini način, da li biste blabla" i ljudi su tako i odgovarali. Ovakva interpretacija tih odgovora je maliciozna i uvredljiva.
Mislim, svi mi znamo da uvek postoji izbor i da qrve ne mlate milione i da je uopšte takvo rešenje potpuno nerealno i neizvodivo.

e super ako tvrdim isto ko kojot...ali ti mene nista nisi razumela...

Mislim da i ti nisi dovoljno "ubedljiva" da bi se smirila:neutral:

e super ako tvrdim isto ko kojot...ali ti mene nista nisi razumela...

Ovo što sam citirala sam tako razumela.
Pričaš o izboru i kako uvek postoji drugi način, a ljudi su davali odgovor pod pretpostavkom da drugog načina nema, da je to jedini način, pa hoćeš ili nećeš.
Nema stan, nema kredit, nema nasledstvo, ništa.

Mislim, svesna sam ja da svašta šeta forumom, ali baš da bi ovoliki broj žena izabralo prostituciju pre nego neki drugi način, pa da li zaista veruješ u to?
Obaška što ni to nije realan način za rešavanje te hipotetičke situacije.

medvedu, mislim da su zene odgovarale u stilu "sve bih uradila za muza jer ga toliko volim" a nisu se preterano obazirale na postavku (jer je svima jasno koliko je to kretenski sve skupa)...
ali ono sto ispade tabu tema ustvari je to sto neke zene nemaju tu vrstu emocije prema muskarcu, sto im zrtvovanje nije u glavi na pomen muskarca i tome slicno...

ja se samo vracam na pocetni post i sta ustvari stoji iza toga i kako ljudi zaista zamisljaju prostituciju...
jeste da sam se ubila od slikovitosti na temi, ali to je u cilju da ljudi shvate sa cim se slazu i na sta klimaju glavom u stilu "dada, ja sam vodjena emocijom, ja sam prava zena, sve bi ucinila"
ajde molim te...glupost do gluposti...
glavu dajem da to niko ne bi uradio...

Potpuno si u pravu i potpuno se slažem s tvojim postom, ali mislim da moja izjava "Ljubav je davanje. Kad daš, pa tražiš zauzvrat - to je kompleks."
i dalje stoji. Ja samo nisam išao dalje u priču gde je granica davanja, tj. dokle samo davati bez uzvraćanja, a ne ispasti budala. ;)
Mogla bi i od toga lepa tema da se napravi... (s puno fajta :mrgreen:)

sto se mene tice granica je moje sopstveno zadovoljstvo i nezadovoljstvo u odnosu sa drugim. jako subjektivna granica, ali znam da je povucem. hocu da kazem da bi ti tema brzo propala. :mrgreen:
e da, i gde sam se ja to fajtala, na ovoj temi? ne znas ti kako izgleda kada uletim u fajt. :lol:

da ti objasnim, posto mozda nisi razumela (kao):
zene koje su odgovorile da se ne bi prostituisale za muza su po tebi, pod znakom pitanja jer na forumu (??) pokusavaju da ispadnu postene...
ja mislim da je to nisko....

a da jos dodam-kladim se da vecina zena ovde ne zivi sa pavijanom ili makroom, ili uopste nekim likom kome bi ovo uopste palo na pamet...
normalan muskarac svoju zenu nikad ne bi stavio u ovu situaciju...
tako da ono - pecinska zena koja se zrtvuje mozda zaista i zasluzuje da bude tako tretirana...

Ne razumem to visokoparno izrazavanje, sta cu..Ja sam pecinska zena, zivim sa pavijanom i makroom, sa ubicom i narkodilerom, znam kako se krecu cene u eskortu, posto me samo to i zanima, jasno ti je valjda da od toga zivim.
Nemam stan niti bilo sta sto bih mogla da prodam da bih muzu spasila zivot, nemam ni mooda da odem u pljacku niti da svercujem heroin. Nudim ono sto imam.Znas onu narodnu: nije sapun pa da se potrosi:)

Back