medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Cenim da je pomenuto detaljno čitanje teme završeno 
Ono, dosta je tri posta unazad da se ne donesu paušalne procene na osnovu polovičnih saznanja.
E aferim
Ebg, golube, sledeći put kad budeš otvarao temu sa pitanjima za žene, naznači lepo da je to igralište za drugare, ono, istresanje kvazi-psihologije mu dođe kao forumska zamena za klasično merenje ponosa. A mi da se lepo ne mešamo u bildovanje samopouzdanja

Ono, dosta je tri posta unazad da se ne donesu paušalne procene na osnovu polovičnih saznanja.
E aferim

Ebg, golube, sledeći put kad budeš otvarao temu sa pitanjima za žene, naznači lepo da je to igralište za drugare, ono, istresanje kvazi-psihologije mu dođe kao forumska zamena za klasično merenje ponosa. A mi da se lepo ne mešamo u bildovanje samopouzdanja

) zamisljate?
) zamisljate? 

tema nije nimalo srecno formulisana niti postavljena, ali...toliko mrznje i gneva
 tema nije nimalo srecno formulisana niti postavljena, ali...toliko mrznje i gneva meni stvarno nije razumljivo.
 meni stvarno nije razumljivo. , ja sam vodjena emocijom rekla da bih uradila SVE.
, ja sam vodjena emocijom rekla da bih uradila SVE. Ili je samo vazno predstaviti sebe kao postenu sto se od prosecne forumasice i ocekuje..
 Ili je samo vazno predstaviti sebe kao postenu sto se od prosecne forumasice i ocekuje.. 

)
)