AI partner

АИ не вређа, не уцењује, не тражи паре. Шта треба неко да трпи самоћу, да се понижава испуњавањем туђих критеријума само да не би био чудан другима, ево све чекају да се прилагођавају онима који су их одбацили.
Zanimljivo...znači kad uključiš AI chat nisi sam?
Jes ti siguran u to?

A tu se razlikujemo Barbara. Ja sam bio i sa zenama koje mozda nisu objektivno neke sad prelepotice. Ali sam im uvek govorio da su prelepe, da blistaju, da su ultra giga seksi. Jer ima nesto kod ljudi gde i naj prepitjka moze odjednom da postane nekako neprivlacna i mljeee kao i neka koja nije sad bas tako na prvu, ali kada se ispolji to u njoj, bude seksi boginja.
A to je eto ta masina naucila a ti to mili jos nisi . A ako neko jednostavno nije tvoj tip, nema potrebe da im kazes ni da su lepi ni ruzni. :D

Aj salu na stranu, istina je, nije samo ziv dodir u pitanju, vec i ziva osoba, prisustvo stvarne osobe, pokretljivost. Ne samo seks, vec ces i izaci negde s njom, nesto raditi zajedno.
Ali kako vidim u ova vremena to je jedna u 100 mozda. Ostale rado menjam sa dzi pi ti-jem. Jer i tih 99 su ko dzi pi ti u ranim fazama - bot. Sedne i cvrka telefon sa praznim izrazom lica i praznim tonom glasa kada progovori.

E vidis kako si skorz off.
Nije stvar lazi, nego kako te neko tretira.
Zamisli da smo zajedno. I ti , sad kako god da izgledas, koliko god da si lepa objektivno ili subjektivno, ja budem surovo iskren prema tebi :D
I ne trudim se da budem on...😄
U reali ljudi skoro pa nikad nisu surovo iskreni i to je sasvim ok osobina, a vidis to i AI vrlo dobro zna...postuje i priznaje
tvoje emocije pa te "tretira" nezno i pazljivo...kad zena to isto radi ti smatras da manipulise...a ako sam te dobro razumela, sve vreme pricas kako se gnusas tih zenskih "manipulativnih" emocija i emotivnosti..

I ne trudim se da budem on...😄
U reali ljudi skoro pa nikad nisu surovo iskreni i to je sasvim ok osobina, a vidis to i AI vrlo dobro zna...postuje i priznaje
tvoje emocije pa te "tretira" nezno i pazljivo...kad zena to isto radi ti smatras da manipulise...a ako sam te dobro razumela, sve vreme pricas kako se gnusas tih zenskih "manipulativnih" emocija i emotivnosti..
Pa i ne, mislim da je dosta zena danas zapravo , iskreno emocionalno nedostupno. ne koje jesu su vise narcisoidno emocionalno dostupne - bude empata prema meni a ti budi musko bez emocionalnih potreba, osim da te povremeno pomazim po glavi poput kera.
A ima puno ljudi koji su tako osakaceni i nesposobni za emocionalnu razmenu. Dakle ovde moras da razumes razliku izmedju biti emocionalan i biti sposoban na zdravu emocionalnu razmenu.

Pa i ne, mislim da je dosta zena danas zapravo , iskreno emocionalno nedostupno. ne koje jesu su vise narcisoidno emocionalno dostupne - bude empata prema meni a ti budi musko bez emocionalnih potreba, osim da te povremeno pomazim po glavi poput kera.
A ima puno ljudi koji su tako osakaceni i nesposobni za emocionalnu razmenu. Dakle ovde moras da razumes razliku izmedju biti emocionalan i biti sposoban na zdravu emocionalnu razmenu.
Razmisljamo razlicito..ja sam ubedjena da su svi ali apsolutno svi emocionalno dostupni ali su preplaseni..
Svasta smo videli, doziveli, svasta smo culi, procitali...

Razmisljamo razlicito..ja sam ubedjena da su svi ali apsolutno svi emocionalno dostupni ali su preplaseni..
Svasta smo videli, doziveli, svasta smo culi, procitali...
Kako su to dostupni a preplaseni.
Prirodni mehanizam kod gotov svakog bica je kada je preplaseno ono se povlaci i trazi zaklon i da bude nedostupno. Kod ljudi moze da bude histericno. Ali onda to nije zdrava emocionalna razmena.

Kako su to dostupni a preplaseni.
Prirodni mehanizam kod gotov svakog bica je kada je preplaseno ono se povlaci i trazi zaklon i da bude nedostupno. Kod ljudi moze da bude histericno. Ali onda to nije zdrava emocionalna razmena.
..to sto je neko preplasen i sto se povukao ne znaci da nije emocionalno dostupan to samo znaci da je oprezan
jer je svestan posledica svojih pogresnih izbora...to je hod linijom manjeg otpora sto je ljudima koji su vrlo emotivni
ustvari svojstveno ponasanje..
Mislis da je bezimeni emocionalno nedostupan bez obzira sto je preplasen realnim odnosima i bez obzira sto u AI trazi spas?:lol:

..to sto je neko preplasen i sto se povukao ne znaci da nije emocionalno dostupan to samo znaci da je oprezan
jer je svestan posledica svojih pogresnih izbora...to je hod linijom manjeg otpora sto je ljudima koji su vrlo emotivni
ustvari svojstveno ponasanje..
Mislis da je bezimeni emocionalno nedostupan bez obzira sto je preplasen realnim odnosima i bez obzira sto u AI trazi spas?:lol:
Kao sto rekoh, tj insinuirah, a sada cu konkretizovati:
Da bi neko ostvario zdravu emocionalnu razmenu s drugom osobom, oboje moraju da budu otvoreni i da pobede kocnice u sebi. Pogotovu ako su to ekstremne kocnice poput losih prethodnih iskustava, strahovi, preplasenost, histerija i td.
S druge strane, takodje sam pomenuo i pojavu u drustvu koja svojim mehanizmima dodatno pogorsava situaciju i tera ljude u tu nedostupnost. Kada kazem emocionalna dostupnost, ne mislim da neko sada izbaca na tebe sve svoje emocije: strahove, probleme i, frustracije, ludilo ljubav i td. To moramo da se razumemo. Dakle ne emocioalna ekspresivnost, vec dostupnost za zdravu razmenu.
A za tu pojavu su najmanje krivi dzi pi ti, soc mreze, internet i sve sto je danas narativ da unistavaju navodno do tada zdrave odnose. Kapiras sta hocu da kazem? Kao do sada su bili zdravi odnosi, a onda odjednom se pojavio dzi pi ti i nekako zavodi sve te ljude u nezdrave odnose sa dzi pi tijem.

A sta je po tebi zdrava razmena?
Za mene je zdrava razmena realna razmena sa svim svojim prednostima i manama..
Ne, to ne moze tako da se uokviri. Imas toliko razmena gde neko nekoga ubije u realnom zivotu. I to jeste ekstrem ali imas toliko podmuklih primera koji su opet dobri primeri da ne treba u opste ulaziti u bilo kakve romanticne relacije.
Zdrava razmena su osvsceni ljudi koji su sposobni za reciprocitetnu komunikaciju za pocetak a onda i izgradnju i razmenu romanticnih emocija.

E sad, reci ti meni koliko sreces u realnom zivotu osvescene ljude? Pocev od osnovnih stvari - tipa da smo svi emotivni i muskarci i zene i sa tom svescu grade odnose- iskrene emocije?

Ne, to ne moze tako da se uokviri. Imas toliko razmena gde neko nekoga ubije u realnom zivotu. I to jeste ekstrem ali imas toliko podmuklih primera koji su opet dobri primeri da ne treba u opste ulaziti u bilo kakve romanticne relacije.
Zdrava razmena su osvsceni ljudi koji su sposobni za reciprocitetnu komunikaciju za pocetak a onda i izgradnju i razmenu romanticnih emocija.

E sad, reci ti meni koliko sreces u realnom zivotu osvescene ljude? Pocev od osnovnih stvari - tipa da smo svi emotivni i muskarci i zene i sa tom svescu grade odnose- iskrene emocije?
Radim sa ljudima a imam i tu neku valjda stabilnu crtu licnosti, mnogi mi se otvaraju i pricaju bez da ih ista
licno i bukvalno pitam i zaista ispod vrlo cesto hladne povrsine, primetim tu duboku emocionalnu samosvest kod ljudi..sad, koliko je ko sposoban da izgradi iskren odnos ne zavisi toliko od emocija...

Radim sa ljudima a imam i tu neku valjda stabilnu crtu licnosti, mnogi mi se otvaraju i pricaju bez da ih ista
licno i bukvalno pitam i zaista ispod vrlo cesto hladne povrsine, primetim tu duboku emocionalnu samosvest kod ljudi..sad, koliko je ko sposoban da izgradi iskren odnos ne zavisi toliko od emocija...
Dobar primer. Mislis da je dobro sto ti se ljudi tek tako otvaraju?
Hajde iz ove perspektive, pricamo o zdravoj relaciji. Jesi li se nekada pitala koliko mozes sa vecinom tih ljudi da se ti njima otvoris istim intenzitetom?

Dobar primer. Mislis da je dobro sto ti se ljudi tek tako otvaraju?
Hajde iz ove perspektive, pricamo o zdravoj relaciji. Jesi li se nekada pitala koliko mozes sa vecinom tih ljudi da se ti njima otvoris istim intenzitetom?
Pa ne, realno nisam neko ko se lako otvara, vise slusam nego sto pricam...:lol:
..al to je problem moje naravi valjda...i to ne znaci da sam drvo...

Back