Aha! Sad te imam! ;)

mnogi su me obogatili. mnostvo njih je valjalo on sto sam danas. nekima se ne secam ni imena, neke nikada nisam ni upoznao... nikada nisam ni pricao sa mnogima od njih...
svako iskustvo nas obogacuje, a polazeci od toga, svako sa kim (ili sa cijim smo se delom sreli) nas je obagatio, njegovim licnim iskustvom, misljenjem.. cim-god...
svako iskustvo je korisno... ili se moze pokazati kao korisno, vremenom... iako nam se tako nekada ne cini

a i osoblje po kafanama vam je chudno...

dragi moj maslachak...ja sam davno odustao od drzave a pogotovo od grada...strasno je zivjeti u bosni...banjaluka je jos i najbolja...pored nekoliko prijatelja koji ne idu na forume i sl.. i jednog kafica koji mi drzi buraz nemam nikakvih kontakata....ljudi su u fazonu daj da te opljachkam danas a sutra sta bude...umjesto da zivi od toga 10 godina...nemam rijechi kojom bi opisao beznadje grada i drzave u kojoj se nalazim....najgori seljaci koji su prije rata okopavali njivu sad su u gradskoj upravi....a prije rata u banjaluku su dolazili ljudi iz zagreba da izadju..bilo brdo super klubova...koncerata kolko ocesh....a sad harmonika zavladala majku da joj *****

pa inace se trudim da se druzim i komuniciram sa ljudima od kojih mogu nesto da naucim i koji eventualno mogu i od mene nesto da nauce.i svi ljudi sa kojima sam bila u nekakvim odnosima raznih vrsta definitivno su me obogatili i ucinili zivot kvalitetnijim.
ali bojim se da opet nisam dobro shvatila temu :?

Imam... On je jedini koji me "imao" na taj nacin. On je jedini kog sam ja "imala". Skoro sam objasnjavala jednoj osobi kako ja mogu da ne budem s njim i da ga ne vidim vise nikad, a da on i dalje bude deo mene. I da kad govorim - iz mene govori i on. Obogatio me muzikom, filmovima. Naucio me nekim lepim stvarima, nekim korisnim stvarima. Naucio me da je ljubav zabavna i opustena, a da je romantika ludost, glupiranje i smeh a ne patetika i klasika. Obogatila sam i ja njega nekim svojim stavovima, navikama, saznanjima. Neke stvari smo ucili zajedno... jos jedan vid "obogacivanja".

dragi moj maslachak...ja sam davno odustao od drzave a pogotovo od grada...strasno je zivjeti u bosni...banjaluka je jos i najbolja...pored nekoliko prijatelja koji ne idu na forume i sl.. i jednog kafica koji mi drzi buraz nemam nikakvih kontakata....ljudi su u fazonu daj da te opljachkam danas a sutra sta bude...umjesto da zivi od toga 10 godina...nemam rijechi kojom bi opisao beznadje grada i drzave u kojoj se nalazim....najgori seljaci koji su prije rata okopavali njivu sad su u gradskoj upravi....a prije rata u banjaluku su dolazili ljudi iz zagreba da izadju..bilo brdo super klubova...koncerata kolko ocesh....a sad harmonika zavladala majku da joj *****
nikad duzzi TVOJ post nisam prochitala.
kratko sam se zadrzzala da bih videla beznadje.
mozzda me zaslepila nova zgrada vlade. :D
i nemoguce da je tako loshe...

ja sam imala dve cimerke iz tog dela bosne tj rs i ne znam,po njima sam mogla da zkljucim da su ljudi tamo jako cudni,ne zelim da generalizujem ali..ma sta znam,evo sada bas razmiljam o njima i setih se da je jedna imala najvece grudi koje sam ja ikada videla :)

ja sam imala dve cimerke iz tog dela bosne tj rs i ne znam,po njima sam mogla da zkljucim da su ljudi tamo jako cudni,ne zelim da generalizujem ali..ma sta znam,evo sada bas razmiljam o njima i setih se da je jedna imala najvece grudi koje sam ja ikada videla :)
a nakon provg soka si zbunjeno nastavila da piljis u njene sise sve dok niste prestale da budete cimerke :shock: :lol: :lol:

nikad duzzi TVOJ post nisam prochitala.
kratko sam se zadrzzala da bih videla beznadje.
mozzda me zaslepila nova zgrada vlade. :D
i nemoguce da je tako loshe...

na kojoj je je ukradeno 150 mil. maraka..i koju je sagradio najveci choban nad chobanima...dodik...iliti dokurac kako ga normalna omladina zove....ja volim kulturu i umjetnost a umjetnost je kod nas samo ono sto oni zovu umjetnoscu..znaci samo harmonika, samo miroslav

a nakon provg soka si zbunjeno nastavila da piljis u njene sise sve dok niste prestale da budete cimerke :shock: :lol: :lol:

banhsee veruj mi da sam prvih dana stvarno piljila u njene sise jer je to nenormalna velicina,posle sam se navikla...:lol:
a secam se da se uvek cudila kako je ona teze od mene,a zaboravljala da u sisama ima po nekoliko kg-a...:lol:

nisi mi jasna..zalis za ljubavlju,a ne radis po tom pitanju bas nista...kada bi se manje plasila,mozda bi bila i radosnija

A ti znaš da ne radim po tom pitanju baš ništa i da nisam radosna? Znaš, pričao si sa mnom, deo si moje svakodnevice - uživo?
I znaš da se plašim?

Pa mora da si ti neki vidovnjag, vrač, mag,... psiholog i psihijatar na slepo... neviđeno...

Ne, ja samo volim da o polemišem o ozbiljnijim i dubljim stvarima. To znači uglavnom i o tužnijim. Mada ova tema to nije... Ništa od toga... Interesantno mi je kako se stvari mogu okrenuti, pa ono što si ti mislio da poseduješ u stvari - poseduje tebe...

na kojoj je je ukradeno 150 mil. maraka..i koju je sagradio najveci choban nad chobanima...dodik...iliti dokurac kako ga normalna omladina zove....ja volim kulturu i umjetnost a umjetnost je kod nas samo ono sto oni zovu umjetnoscu..znaci samo harmonika, samo miroslav

e doco takve su bile te dve moje cimerke,ali ozbiljno..prvi put sam se sursela sa takvim nacinom razmisljanja i nekim stavovima za koje sam bila ubedjena da ih niko nema...ili da jedna mlada osoba ne moze tako da razmilja...bez namere da ikog vredjam ne mozes da zamislis sa kakvim odusevljenjem se gledao grand,sa kakvom tezinom su dozivljalvane te pesme...ne,samo kada se setim nekih stavova...

Back