Aha! Sad te imam! ;)

banhsee veruj mi da sam prvih dana stvarno piljila u njene sise jer je to nenormalna velicina,posle sam se navikla...:lol:
a secam se da se uvek cudila kako je ona teze od mene,a zaboravljala da u sisama ima po nekoliko kg-a...:lol:
ma znam...sto je najgore uopste se ne zezam :lol: ogromne grudi teraju upravo na takvu reakciju :shock:
najgore je kad su u opremi i krenu da trce...zavrti ti se u glavi i sve mislis qq sace da krene da curi i ispada na sve strane...:lol:

A ti znaš da ne radim po tom pitanju baš ništa i da nisam radosna? Znaš, pričao si sa mnom, deo si moje svakodnevice - uživo?
I znaš da se plašim?

Pa mora da si ti neki vidovnjag, vrač, mag,... psiholog i psihijatar na slepo... neviđeno...

Ne, ja samo volim da o polemišem o ozbiljnijim i dubljim stvarima. To znači uglavnom i o tužnijim. Mada ova tema to nije... Ništa od toga... Interesantno mi je kako se stvari mogu okrenuti, pa ono što si ti mislio da poseduješ u stvari - poseduje tebe...

pa daj onda jasniju sliku sebe same i tvog okruzenja pa cu i drugacije rezonovati..nemoj da mi pricas u siframa

otprilike se ne tom pocetku prica i zavrsava... joj, cuti srce, cuti.
joj to sam i ja htela da kazem
jes da u ovom beogradu ima vise desavanja i sve to ali cim krocim van zemlje ja sam zeljna muzeja,slika,galerija ko dete kad ga pustis sa lanca tako se osecam...jesam ljankase,ali meni ovde takve stvari fale...ne daj boze da se dovede neka ozbiljna izlozba ili tako nesto.ma i ovaj beograd je seljana,imas veci izbolj ali nedovlino sirok za moj ukus.

Imati nekog, kaže, ne znači da ti njega imaš u mislima, imaš nekog kada je on-on, kada si ti u njegovim mislima, u njegovom delanju... a ne u (na) dohvatu... Imaš nekoga kada mu poboljšaš trajanje, kada ga obogatiš makar delićem lepog, korisnog, novog...

Imate li vi na ovaj način nekog? A neko vas?
Ima me...on je u mojim mislima, on je u mom delanju...kada shvatim da izgovaram njegove reci, da je uticao na moje stavove...poboljsao je moje trajanje, pocela sam da verujem u ljubav, da prezirem prevaru(i svoju i tudju) , postala sam cak i romanticna...tako me je obogatio necim lepim i novim i samim tim poboljsao moje trajanje...a imam li ja njega? :confused: Ne znam...bas ne znam odgovor na to pitanje ...:(

jes da u ovom beogradu ima vise desavanja i sve to ali cim krocim van zemlje ja sam zeljna muzeja,slika,galerija ko dete kad ga pustis sa lanca tako se osecam...jesam ljankase,ali meni ovde takve stvari fale...ne daj boze da se dovede neka ozbiljna izlozba ili tako nesto.ma i ovaj beograd je seljana,imas veci izbolj ali nedovlino sirok za moj ukus.

prosle godine sam pisala neki clanak o muzejima,bas opsirno sam radila istrazivanje i ne bi verovala koliko kao prvo ljudi ne znaju da nabroje dva muzeja,u kakvom su stanju muzeji i da ne pricam dalje...dola sam do stvarno strasnih podataka...grozno i tuzno...

e doco takve su bile te dve moje cimerke,ali ozbiljno..prvi put sam se sursela sa takvim nacinom razmisljanja i nekim stavovima za koje sam bila ubedjena da ih niko nema...ili da jedna mlada osoba ne moze tako da razmilja...bez namere da ikog vredjam ne mozes da zamislis sa kakvim odusevljenjem se gledao grand,sa kakvom tezinom su dozivljalvane te pesme...ne,samo kada se setim nekih stavova...

svi koji su nesto valjali su otishli vani...ili su se skrasili(citaj udali, ozenili)...baj d vej kod nas se dobija otkaz ako kazesh nesto protiv debelog krmka dodika..a radish u nekoj od drzavnih institucija...znachi neosocijalizam i jedna krmeca glava koja nas vodi...ne zna niko gdje

jeste banshee ali barem mozes negdje da izadjes...u neki klub...ja zivim u gradu od 300 hiljada ljudi minimum koji nema nijednog kluba...osim nekih gdje se pusta malo haus malo narodnjaci...i jednog gdje se pushta perderski haus..:) znaci idealno da se zaglupi:)

prosle godine sam pisala neki clanak o muzejima,bas opsirno sam radila istrazivanje i ne bi verovala koliko kao prvo ljudi ne znaju da nabroje dva muzeja,u kakvom su stanju muzeji i da ne pricam dalje...dola sam do stvarno strasnih podataka...grozno i tuzno...
verujem ti....i ovo malo sto ima je krajnje bedno...mislim pogle samo kolcnii je muzej savremene umetnosti...jos je on kao i dobar menjali su kao neke postavke :lol:
meni to stvarno stvarno fali ovde.
a kad je bila izlozba modiljanijevih radova,ne znam jel bio neko...kako je to soc uradjeno :shock: nisu se udostojili ni nazive slika da napisu,da on mucenik nije potpisivao ne bi znali ni kad je radjeno :roll: eventualno gurnut neki papiric u ugao slike ko da ga je neko polizao i zalepio :lol: i to je bilo kao bog zna kako najavljivano...bruka i sramota...
mada kad dodje toma izlozbe ce biti fokusirane na zlatiborske dzempere a muzika gusle ludilo :D ojha :)

jeste banshee ali barem mozes negdje da izadjes...u neki klub...ja zivim u gradu od 300 hiljada ljudi minimum koji nema nijednog kluba...osim nekih gdje se pusta malo haus malo narodnjaci...i jednog gdje se pushta perderski haus..:) znaci idealno da se zaglupi:)
e verujem ti totalno...zajeb je kad su ti potrebe vece od ponude...i onda sta....dobijes kolotecinu...ne znam sta da ti kazem...
sto bi rekli : kad nemozes da ih pobedis,ti im se pridruzi
ovo je najgore sto mozes sebi da uradis :) ozbiljno.
da sam se pridruzila,ko zna sta bih danas bila :neutral:

ok, ako ima na netu nesto od rezultata istrazivanja, baci link... meni zao sto u nas muzej (makar narodni, ili savremene umetnosti) ne dodju neke postavke iz evrope... bice valjda jednom i to.

@banshee - ista glad, ista prica.

nema na netu,ali mislim da imam ja negde na racunaru ceo clanak i podatke..potrudicu se da pronadjem pa cu ti poslati...

ali ovo nije crtani film nego nas zivot, u kome ipak postoji vise od jednog silvestra u prici (i ne, ne mislim na sinnketa)... i hocu da mi grad lici na metropolu, a ne na zabokrecinu.

draga moja,treba onda promenuti misljenje svih ljudi u Srbiji da bi se mi ugrozeni osecali bolje..zar ne?...a i gde su mladi,ni kur-cem ne mrdaju da se izbore za bolji zivot...dosta sam se borio protiv vetrenjaca..imam pametnija posla u zivotu..kao sto su ljubav,posao,deca..

evo obecavam prisutnim forumashicama da cu im proslijediti slike od nekih instalacija i raznih tripova...iz naseg muzeja savremene umjetnosti...pa da vidite kako mi punimo baterije....sutra cu potraziti dvd...bice veoma interesantno.

ali ovo nije crtani film nego nas zivot, u kome ipak postoji vise od jednog silvestra u prici (i ne, ne mislim na sinnketa)... i hocu da mi grad lici na metropolu, a ne na zabokrecinu.
vala bas...beograd samo raste i raste a opet nekako seljana izbija na vrh i buja :roll: i sto je vise onih koji se ne prepuste nametnutom veca je verovatnoca da ce se nesto menjati na bolje.
i ocu neki jeftini indijski restoran ****** zivot :lol:

Back