Ah...ta proslost....

Uospsteno se ne secam koja mije bila prva igrica,..moji su se u "to" doba bavili hardverom i softverom,pa sam ja drndala sve zivo od malih nogu.
Mada moja omiljena igrica iz detinjstva je bila ona loptica sto se odbija o platformicu(pojma nemam kakos e zove) sto sad i da hoces ne mozes da igras jer je racunar prebrz za to.Naravno,novije varjante potpuno prezirem,..stara je bila zakon!
Sa 4/5 sam videla sta su bombe i potpuni i kompletni strah.
Sa bjasa sam pala prvi put sa nekih 12,jer sam jako pazljivo ucila i vozila bmx,skrsila sams e tek kad sam dobila brzinca.
Sa roski sam padala kao kruska,narucito kad me je brat nabedio da krenem da se bavim streetom.
Dotle sam kao svaka postena devojka streetom zvala najobicniju brzu voznju.
Agresivnost prema rodjacima nikad nisam iskazala,mada uzecu u obzir da sam ipak jedinica.
Doduse,priznajem,u predskolskom uzrastu sam gurlala brata od tetke jer je bio jos uvek slab u hodanju,ali uzasno me je enrvirao,a bilo je jako zabavno da ga gledam kakos e muci da ustane kad se stroposta na dupe.
Sa 9 sam skocila sa prvog sprata ruku pod ruku sa njaboljom ortakinjom.Bile smo skorz loode,i uopste se ne secam sto smo to ucinile.Mada,i sad smo otkacene,..
Prvi fon sam dobila u 6 razredu,3310,...i nisu uspeli da mi ga otmu sve do drugog srednje.Tada ga je keva krisom zamenila uz tvrdnju da ne smem vise da je blamiram sa tom hrkalijom(stvarno,sta je sve prezioveo,bial je potpuno u pravu).
Prva simpatija bila je u prvom razredu,do tad nisam pokazivala nikakav intrest za te klinacke ljubavi.Lik je bio tad "kul" jer je bio pametan.Pre godinu dana me je pitao da li je istina da sam bila luda za njim kao mala,i zaista sam izopaceno slagala.Da,tad sam prvi put u zivotu ispala iskreno povrsna,ali on je ciljao na to da tada moze biti nesto medju nama,a ja sam se prosto zgadila. :(
Prvi put,i za sad jedini,sam se iskreno zaljubila u 16-oj.Bilo je nezaboravno i savrseno,a naravno zavrsilo se tragicno.Mojim gorkim suzama i smrcu,...ne znam.Oboje smo vec bili potpuno odrasli.Ja u dusi,on i telom,...pa je to zaista bilo ensto ozbiljno,a ne najobicnija klinacka ljubav.Ali prosto je sve bilo protiv nas.Narucito njega.To iskustvo me je zaista promenilo.
Za sad sam lomila samo prst i to kad sam na NBGu kod "Majke i deteta" pala niz stepenice u roskama.
Ima jos hiljadu slicnih stvari,..docic ce mi vec da ih napisem.

Ja se secam kad sam vadila krajnike... Valjda u Dragishe Mishovica... Bila sam peti razred, znaci pre 4 god. valjda. Kad su mi stvili onu masku, sanjala sam (valjda) da sam ja jos uvek beba, i da je sve ovo sto sam do sada prozivela san. Kao ja sam se probudila, a ono ja u krevecu, a oko mene svi tako mladi...Extra, zar ne? Naravno, posle sam se osvestila, i odvratan sam se osecala, pa su me kljukali onim sranjem od caja.

Joj ne znam koja mi je prva igrica....ali medju prvim mi je bila Tarzan......
Ostale pojedinosti ne pamtim....ima mnogo dogadjaja....
Znam samo da sam se prvi put ozbiljno zaljubila u petom razredu......A prvi put patila zabog dechka u sedom razredu...ma.....tresak puberteta...:)

ah... ta proshlost... ah.... ah.... eh.... uh.... trt mrt.
suvishe ste mladi da bi pominjali proshlost, mamicu vam vashu. dajem pravo samo starijim od 20 ;p

shta, prva igrica? auuu. im'o sam neki Shnajder komp, mogao je i basic (prog. jezik) da pichi i da igra igrice sa disketa..... kad je to bilo.... eeeee. ne secjam se. eto vidite shta je prava starost :P
onda je 97. bio neki 486 komp, i na njemu Prince of Persia.
ma. kakve bre igrice.
shta, to vam je kao proshlost? igrice? to cjete prichati unucima?
ja cju da im pricham kako sam lupao retrovizore od kola, davio pilicje, krao pare iz kucje za sladoled, lomio loptom prozore, lomio zube drugarima, tukao se '90-te na moru sa slovencima i hrvatima (majke mi :P oni me prvi napali) i tako se raspala SFRJ..... ;p

Prva ljubav,ili decko...Neki mali Nemanja iz vrtica.Secam se kako smo se stalno drzali za ruke,pa cak i na priredbama pred mamama...Koji blam.
Sa 5 ili 6godina sam bila ubedjena i sigurna da se ostaje u drugom stanju kad se dvoje poljube.
Hahahaha,sa 5godina,dok me je komsija vukao na sankama sam se upiskila od smeha...i kad sam videla sta sam uradila,uplakana viknula: "Ti si kriv" :) :) :).
Svako vece su moja komsinica i njen necak morali navlaciti zavese,one kojom se pregradjuju sobe,da bih ja mogla da odrzim svoje predstave i pevam do besvesti:).Posle toga aplauz je bio OBAVEZAN :) :).
Sa tri godine sam na zidu vostanim bojama nacrtala devojcicu,mada to nije licilo na devojcicu,i kad jje mama videla,i pitala ko je to uradio,pravila sam se luda.A onda je uspela da me zezne pitanjem : "Jaaaaaaoj,ko je nacrtao ovu prelepu devojcicu?"...Na sta sam ja ja sva ponosna rekla: "Jaaaaa,ja saaam mama".
Od svoje trece godine ne dam niko da me kupa....Pa sam jednom dok baka nije gledala prosula ceo sampon u vodu i vikala "Kako je lepa plava vodaaaa"...Hahahahahhahah :),i isto od trece godine sam vozila svoj plavi bicikl...I to po CEO dan...A pratila su me UVEK dva bakina psa..
Nije bilo grada u kome se neko nije okrenuo za mnom,prepoznao i doviknuo "Pa gde si ti Saro?" :)Kako ne znam...Kad god bismo isli negde,bila to Hrvatska ili Srbija...Mama je uvek govorila evo sad ce joj se opet neko javiti :)
Kada sam se rodila,u Vukovaru,bila sam jedina Sara od svih beba...
Kad god sam isla nekome u posetu ,i kad bi me ponudili kolacima,keksom,bombonima...Bilo cime..Uvek sam uzimala po dva....Jedan i za mamu:)
I da....Omiljeni pevac mi je bio Miroslav Ilic....strasno :) :) :)

Prvi poljubac sa 12 god sa dechkom sa kojim sam se "zabavljala " posle toga josh 2 god... :mrgreen: Secam se da mi je prvi utisak bio odvratan.... :P Mislim,tudji jezik u vashim ustima tada je bio bljutav pojam... :mrgreen:
Sad je vec druga pricha... :)

A ja sam bas bio dobar decko... Lomio sam ruku, nos, dva-tri prsta... Nekoliko (vise) puta razbijao glavu, mada imam samo 2-3 konca!
Sa 2 godine sam progutao cigaretu, sa 3 sam pao sa camca na moru, jedva me spasli. Komsiji sam sa 6 godina razbio glavu kamenom. Sa 7 sam prvi put upalio sam auto i to u brzini i u garazi, pa sam malo slupao zid...
U zabavistu sam vaspitacicu pogodio nekim avioncicem.
U prvom razredu prvog meseca sam prvi put stojao u cosku, u drugom sam prvi put dobio jedeinicu. U petom sam prvi put pobego sa casa, u sestom sam prvi put poljubio devojku...eeeehh :o .... u sedmom se prvi put napio :roll: , gadno napio i tada i prvu put lomio case u kaficu.......
Sa 5 godina sam prvi put glumio u pozoristu.
Jos kao klinac sam najvise voleo da slusam Bijelo Dugme.
Za prvu igricu se nesecam, ali znam da sam u 6-om razredu na sekciji iz informatike gadno poremetio racunar pa me profa nije pustao na cas dva meseca.....
...................

Mrzi me vise da tipkam... mozda kasnije nekad, ali sam jos uvek dobar decko :!: :!: :!:

Back