- Poruka
- 4.066
e da...to bilo na bk. gledao sam samo par puta, kad sam bio kod mojih u borchi, poshto tad bk nije imao domet u palanci...bedak. a bash bio gotivan crtani 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nisu Dino bebe?Girl next door:eh, da... crtaci - kremenko, i neki sa zivotinjicama koje su zivele u kucici na drvetu u sumi... valjda neki dinosauri. i tom i dzeri, + cartoon network.

moguce! :-P 8) :-P :-P :-Pskrobi90:Da nisu Dino bebe?

oni me prvi napali) i tako se raspala SFRJ..... ;p

/)
Keeper:to cjete prichati unucima?
ja cju da im pricham kako sam lupao retrovizore od kola, davio pilicje, krao pare iz kucje za sladoled, lomio loptom prozore, lomio zube drugarima, tukao se '90-te na moru sa slovencima i hrvatima (majke mioni me prvi napali) i tako se raspala SFRJ..... ;p
.
.Posle toga aplauz je bio OBAVEZAN
.
,i isto od trece godine sam vozila svoj plavi bicikl...I to po CEO dan...A pratila su me UVEK dva bakina psa..
Kako ne znam...Kad god bismo isli negde,bila to Hrvatska ili Srbija...Mama je uvek govorila evo sad ce joj se opet neko javiti 

Secam se da mi je prvi utisak bio odvratan....
Mislim,tudji jezik u vashim ustima tada je bio bljutav pojam... 

Nisam mogla da odolim...sorry...Kad_LupimLupim:Sa ? sam petardu prvI zapalio,
A posle prve, pola kraja odvalio...![]()

.... u sedmom se prvi put napio

Jao covece,obozavala sam ovu igricu..presla sam je jedno bezbroj puta!Keeper:onda je 97. bio neki 486 komp, i na njemu Prince of Persia.