Uospsteno se ne secam koja mije bila prva igrica,..moji su se u "to" doba bavili hardverom i softverom,pa sam ja drndala sve zivo od malih nogu.
Mada moja omiljena igrica iz detinjstva je bila ona loptica sto se odbija o platformicu(pojma nemam kakos e zove) sto sad i da hoces ne mozes da igras jer je racunar prebrz za to.Naravno,novije varjante potpuno prezirem,..stara je bila zakon!
Sa 4/5 sam videla sta su bombe i potpuni i kompletni strah.
Sa bjasa sam pala prvi put sa nekih 12,jer sam jako pazljivo ucila i vozila bmx,skrsila sams e tek kad sam dobila brzinca.
Sa roski sam padala kao kruska,narucito kad me je brat nabedio da krenem da se bavim streetom.
Dotle sam kao svaka postena devojka streetom zvala najobicniju brzu voznju.
Agresivnost prema rodjacima nikad nisam iskazala,mada uzecu u obzir da sam ipak jedinica.
Doduse,priznajem,u predskolskom uzrastu sam gurlala brata od tetke jer je bio jos uvek slab u hodanju,ali uzasno me je enrvirao,a bilo je jako zabavno da ga gledam kakos e muci da ustane kad se stroposta na dupe.
Sa 9 sam skocila sa prvog sprata ruku pod ruku sa njaboljom ortakinjom.Bile smo skorz loode,i uopste se ne secam sto smo to ucinile.Mada,i sad smo otkacene,..
Prvi fon sam dobila u 6 razredu,3310,...i nisu uspeli da mi ga otmu sve do drugog srednje.Tada ga je keva krisom zamenila uz tvrdnju da ne smem vise da je blamiram sa tom hrkalijom(stvarno,sta je sve prezioveo,bial je potpuno u pravu).
Prva simpatija bila je u prvom razredu,do tad nisam pokazivala nikakav intrest za te klinacke ljubavi.Lik je bio tad "kul" jer je bio pametan.Pre godinu dana me je pitao da li je istina da sam bila luda za njim kao mala,i zaista sam izopaceno slagala.Da,tad sam prvi put u zivotu ispala iskreno povrsna,ali on je ciljao na to da tada moze biti nesto medju nama,a ja sam se prosto zgadila.

Prvi put,i za sad jedini,sam se iskreno zaljubila u 16-oj.Bilo je nezaboravno i savrseno,a naravno zavrsilo se tragicno.Mojim gorkim suzama i smrcu,...ne znam.Oboje smo vec bili potpuno odrasli.Ja u dusi,on i telom,...pa je to zaista bilo ensto ozbiljno,a ne najobicnija klinacka ljubav.Ali prosto je sve bilo protiv nas.Narucito njega.To iskustvo me je zaista promenilo.
Za sad sam lomila samo prst i to kad sam na NBGu kod "Majke i deteta" pala niz stepenice u roskama.
Ima jos hiljadu slicnih stvari,..docic ce mi vec da ih napisem.