Ovo je odlicna tema! Konachno jedna, posle toliko vremena...
Ajd sad, da vim ovako...
Ih igre, di me nadjoste
Pa, igrao sam se cim sam mogao da drzim dzojstik u rukama! Commodore 64, kupljen '82, bash buducem detetu za rodjenje... verujem da ce se dozivotno kajati sto su napravili ovu osnonvnu gresku (: LM, sa vec neke 2-3 god, dzojstik mi je lego u ruku i to je bilo to. Sad sta je bash prvo bilo, jebemliga, ali verovatno ono sto sam u pocetku najvise i drndao Wizard of War, ako nekom nesto znachi
Kasnije, '93-'95, smo ortak i ja dushu prodali zbog Bubble Bobble-a.
Prvi kontakt sa PC-em, je bio recimo '88-'89, kod caleta u firmi... slavni prvi PC, XT! Nisam se bash nesto naigrao tada, al' sam upoznao prve verzije DOS-a i Worda, hehe
Koju godinu kasnije je burazerov cale nabavio 286, zbog posla i to je onda krenulo... Sokoban, Prince of Persia, Monkey Island itd.
Takodje u to vreme sam se igrao i na Atariju kod kuma. Mahom su tu bile samo poboljsani hitovi sa Commodorea, ali secam se jedne dobre stvari koju smo beskrajno guslali, Esprit (ne nije ona voznja Lotus Esprit).
U zlatno doba consolitisa, Sega Mega Drive 2 je verovatno bila prva konzola ciji sam Joypad uzeo u ruke! Iako ih nisam mnogo mirisao (jebesh konzole, Commodore i PC su zakon, stara skola jbga), Pop i ja smo se isprevrtali zbog Mortal Kombata 3 i Sonica (Sonic Bliz, Sonic, kakav Sony, ti prodaju televizore).
Svoj PC imam od '96, 486-ica. E sad sta mi tu beshe prvo, jebemliga, imao sam puno ovih starih hitova, koje sam ranije igrao. Cini mi se da je Doom2 bio prvi novitet koji se nashao na toj masini. Iako tada nije bio bash nov, al' ranije se nisam sretao sa njim.
Sa neke 3-4 godine, tatko me naucio da rukujem video-rekoredom, zbog cega se verovatno opet kajao, al sta da mu radim, tako da je od toga momenta krenulo besomuchno gledanje crtaca
Mahom Diznijevih i Tom&Jerrya. Odatle ljubav prema animiranom filmu.
Prvi ozbiljna motion picture koji sam gledao je bila Odiseja 2001! Sa 7-8 godina. Cale mi pustio sa kasete, posle mi malo tumachio. Odatle mi je SF verovatno najdrazi zanr, a i razlikovanje dobrog od losheg filma
Prva muzika koju sam slusao... dakle cuo, pa mi se svidelo, pa slusao... beshe domaci Rock. Onaj najslavniji: Riblja Corba (Avionu slomicu ti krila, N puta), Bajaga, Bijelo Dugme, Galija. I prvi stranci koji su me privukli: PINK FLOYD. Odakle verovatno i potiche ljubav prema good ol' Rocku! Techa me specijalno pelcovao za slavne '50-te i Rock 'n' Roll
Sta sam lomio... nista, tj. nista od ekstremiteta. Lomio sam glavu sa neke 4 godine. Al' ne zelite da cujete kako. Bojim se da vam se samo i opis ne smuchi
Odatle verovatno odredjena doza blesavosti
Prvi mobilini (jbte, ovi mobilni su postali institucija za sebe) sam dobio juna 2001, beshe to neunistiva NOKIA 3310, koja i danas sluzi bez problema.
Prvi put na skijama sa 2 i po godine, na Kopu. Uz napomenu da sam ime dobio prema tadasnjem nasem slavnom skijasu, Bojanu Krizaju. Sto ne cudi kad se uzme u obzir da bi roditelji dali bubreg za dobro skijanje
Prvi put u moru sa godinu dana... zbog cega verovatno i velika ljubav prema kretanju ispod povrsine vode (:
Prvi karate trening '92. Sto mi je i ostao jedini sport koji sam trenirao ozbiljno.
Sa nekih 11-12 godina, prvi put sam provozao kola po parkingu. Zbog cega je cale popio kaznu
Iiiii tako... seticu se jos... valjda... a da prva simpatija je iz obdanista naravno
Neverovali ili da