Ah...ta proslost....

Ne to je trojka a Vice sity je cetvorka. Oba sam presla (sa siframa za teranje pandura, helti i naravno oruzje). Inace, ne secam se sta je sta bilo prvi put, verovatno jer sam uvek kada padnem padala na glavu :lol: Znaci, nikad nisam raskrvarila, nije bilo ozbiljnije ali uvek je glava bila u pitanju. Nista hvala Bogu nikad nisam lomila ali sam ne secam se tacno kad udarila jako nogu u ostar kamen od cega je bio sazidano neko s.ranje. To je bila gadna rana i ostao mi je oziljak, a verujem i da ce ostati do kraja zivota nazalost. Prva igrica mi je bila ja mislim Super Mario i prosto sam ga obozavala. Obavezno sam gledala Kremenka, Rendzere i Nindza kornjace. Prvi put se imala simpatiju u cetvrtom razredu i i jos uvek sam zaljubljena u tog lika :) Inace, kada sam bila 2-3 razred tripovala sam se da imam decka (drug od mog brata, lik iz kraja) i stalno ga ganjala. Njegova keva me je zvala 'snajka'. Jednom je isao sa drugaricom do video kluba a ja sam kao bila ljubomorna i kad se vratio napala ga sa klompama :D Ceo kraj je pricao o tome, pogotovu sto je on rekao "mama, zovi teta vesnu (moju kevu :lol: )" E kad se setim toga... :lol:

Boze... ne znam zasto, ali odjednom sam se setila svojih strahova. Secam se da kad sam bila mala, da sam se uvek plasila one emisije: "Sareni globus, vozi autobus..." Ne znam sto, sama pomisao da globus vozi autobus... :???: Takodje sam mislila da kad spavas, da ti srce ne kuca, pa sam stalno stavljala ruku da bih osetila da li kuca dok spavam, ali, naravno, onda bih zaspala, i nista na bih ni osetila. Tako sam isto i mislila da igracke ozivljavaju nocu.... hahahahaha :-D pa sam pokusavala da ostanem budna i cujem da li ce da pricaju, ili tako nesto. Nisam se plasila mraka, ali sam se plasila, da me neko ne uhvati za rame otpozadi, kao u filmovima, i posto mi je cale napisao par horor knjiga (inace, on je pravnik, ali mu je pisanje i prevodjenje hobi), stalno je meni i sestri pricao horor price uvece, pred spavanje, tako da sam ja od malih nogu znala sta je to vampir, sta je to drakula, zombi, demon, i kako se zastititi od njih. Ali, jedini strah koji je jos uvek aktuelan kod mene, je strah od paukova. Bljak... :-?

Prvo sto sam ja igrala bili su Aladin i Lion king.Simpaticno, ali se nikada nisam posebno trudila da predjem nivoe........
Ali bilo je zakon kada sa drugaricom odem u sega klub(koji je by the way drzao i sony)pa nas zabole sto smo jedine dve devojcice i pobelimo od igranja Mortal kombat-a i crasha ako je neko cuo za to.Mislim crasha.Neke trke, simpaticno plavo stvorenjce koje gazi sve sto mu se nadje na putu. :-D A najbolja ispala na tim igricama: kada sam pet sati pokusavala da predjem prvi nivo Betmena da bi mi posle rekli da je ta igrica nesto sjb. :lol:

Ah,ta bezbrizna vremena.............. :sad:

Carpe diem!

Ja sam GTA3 preshla bez shifara, jer nisam znala koje su
Shto se tiche Vice city i San Andreasa, stigla sam do pola, posle sam se smorila..... (iako sam imala sve moguche shifre)
Mada sam ponekad igrala San An. samo da bih slushala radio :mrgreen:

sofffy:
o cemu se tu radi?jel to ono kad si povezan i mozes igrati sa citavim svijetom?
Da, igras (pa ja igram) na Europe warcraftu, i onda lepo dok igras mozes da vidis i druge igrace, pa te mozda pozovu u grupu, pa chatujete i tako... A ako imas jos neke svoje iz odeljenja, onda je jos bolje, jer oni mogu da ti salju pare, kao i meni. Igrica je bolestina, ne mogu da se odvojim. Juce sam radila neke questove sa nekim Italijanom... ;)

Zar ste stvarno toliko zaludni i dokoni pa da mozete ovoliko da pricate o tome koje ste igrice igrali kao klinci...
Kao da je to toliko bitno...
Sto je najtuznije na ovoj temi su dosta aktivni i oni koji su odavno prevazisli tinejdzersko doba...

Back