Adventisti sedmog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ima veze za koga je stvorena u ovom slucaju o kojem razgovaramo???

ISUZS KAZE STVORENA, NEKAZEM TO JA.

Kaze da je subota stvorena za Adama i citira stvaranje.

Kada je to bila stvorena posto vidim da to neznate?

2 I svrši Bog do sedmog dana dela svoja, koja učini; i počinu u sedmi dan od svih dela svojih, koja učini;
3 I blagoslovi Bog sedmi dan, i posveti ga, jer u taj dan počinu od svih dela svojih, koja učini;
Ja mislim da je Bog sve stvorio zbog čoveka,pa i Zemlju da bi na njoj živeo. Po tvojoj logici,onda bi i planetu trebalo da svetkujemo.

Znaci pavle zeli da pokrene andu vernih da ono tek dolazi.

Nema reci o sedmicnoj suboti ili slicno...

Opismenite se malo ljudi...
Nisam ni ja rekao da se radi o suboti, nego sam pitao o kom danu se radi:

Jevrejima 4,8. Јер да је Исус (Navin) оне довео у покој, не би за други дан говорио потом.

Koji je to drugi dan u koji smo ušli u pokoj sa Hristom?

Poslednja izmena:
Evo skroz drugi biblijksi komentar:

WILLIAM MACKDONALD BIBLIJSKI KOMENTAR strana 1205.

Komentar na tekst Jevrjima 4,8.

Neki od Izrailjaca su stigli u hanan sa Isusom navinom.
Ali ni tamo nisu mogli da ostvare pravi mir koji ce ostvariti trek u pravom hananu.
Imali su konflikte, bolesti,greh, patnje, bol,i smrt.
Znaci da se tada sa tim hananom nije ispunilo Bozje obecanje mira od greha za njegov narod.
To znaci da ce tek doci i da ga trebamo cekati...

Znaci pavle zeli da pokrene andu vernih da ono tek dolazi.

Nema reci o sedmicnoj suboti ili slicno...

Opismenite se malo ljudi...

pa upravo ti taj tekst govori da je u Isusu odmor,ja ne znam stvarno da li je vama toliko ispran mozak

Psalam 118,
22. Камен који одбацише зидари, поста глава од угла.
23. То би од Господа и дивно је у нашим очима.
24. Ево дан, који створи Господ! Радујмо се и веселимо се у њ!

Ko je kamen koji su odbacili zidari? Koji je to dan u koji treba da se veselimo?

Ta promena se desila kao što BIBLIJSKI BOG lepo kaže od...

"ČOVEKA BEZAKONJA"

2Th 2:3 Da vas niko ne prevari nikakvim načinom; jer neće doći dok ne dođe najpre otpad, i ne pokaže se čovek bezakonja, sin pogibli,
2Th 2:4 Koji se protivi i podiže više svega što se zove Bog ili se poštuje, tako da će on sesti u crkvi Božjoj kao Bog pokazujući sebe da je Bog.

Staro proročanstvo govori o tome:

Dan 7:23 Ovako reče: Četvrta zver biće četvrto carstvo na zemlji, koje će se razlikovati od svih carstava, i izješće svu zemlju i pogaziti i satrti.
Dan 7:24 I deset rogova jesu deset careva, koji će nastati iz tog carstva, a posle njih nastaće drugi, i on će se razlikovati od pređašnjih, i pokoriće tri cara.
Dan 7:25 I govoriće reči na Višnjeg, i potiraće svece Višnjeg, i pomišljaće da promeni vremena i zakone; i daće mu se u ruke za vreme i za vremena i za po vremena.
Dan 7:26 Potom će sesti sud, i uzeće mu se vlast, te će se istrebiti i zatrti sasvim.
Dan 7:27 A carstvo i vlast i veličanstvo carsko pod svim nebom daće se narodu svetaca Višnjeg; Njegovo će carstvo biti večno carstvo, i sve će vlasti Njemu služiti i slušati Ga.

da stvorio je za sest ,,dana,, ali taj dan nije bio dan od 24 h jer su sunce i mesec stvoreni tek 4 dana

Zar se dan na ovoj planeti ne definiše svojom rotacijom?

I zar Vi upravo sada ne koristite computer a noć je? Vi kao stvorenje možete da napravite svetlost a to ne može STVORITELJ neba (svemira) i zemlje?

???

PRVOG DANA JE STVORENA SVETLOST...

(ako to niste znali, a 4. dana su stvorene ZVEZDE i planetarni sateliti)

.. I to tek nakon vremena tame

(trebalo bi da znate da je stvaranje počelo u mraku i u mraku je stvorena naša zemlja..)

tako sto nas osudjujete za subote iako je Bog jasno rekao da to ne cinite,radite ono sto je pred Bogom najveci gad,opadanje brace kao i sam djavo

Kako to Adventisti Sedmog-dana osuđuju ljude?

Mislite mi Vas osuđujemo samim tim što mi poštujemo sav Božji zakon? To je ono što Vama smeta?

Ili Vam smeta to što nam je Bog dao usta i Bibliju i što kada nas napadate ("SEKTA"; "SUBOTARI"... da ne nabrajam), mi sve vas upućujemo na Božju reč?

To Vi zovete OSUĐIVANJE?

?

A kako ne vidite MILOSTIVE POZIVE upućene Vašem razumu da se zaustavite na putu zla? Kako ne vidite ljubav u poštovanju Božjih zapovesti?

Recite nam g. Neo The Chosen One, šta bi Vama falilo da izaberete da poštujete IV Božju zapovest? Da li bi Vam nešto falilo?

Da li bi zgrešili nešto kada biste odlučlili da poštujete IV Božju zapovest?

Poslednja izmena:
Kako to Adventisti Sedmog-dana osuđuju ljude?

Mislite mi Vas osuđujemo samim tim što mi poštujemo sav Božji zakon? To je ono što Vam smeta?

Ili Vam smeta to što nam je Bog dao usta i Bibliju i što kada nas napadate ("SEKTA"; "SUBOTARI"... da ne nabrajam), mi sve vas upućujemo na Božju reč?

To Vi zovete OSUĐIVANJE?

?

A kako ne vidite MILOSTIVE POZIVE upućene Vašem razumu da se zaustavite na putu zla? Kako ne vidite ljubav u poštovanju Božjih zapovesti?

Recite nam g. Neo The Chosen One, šta bi Vama falilo da izaberete da poštujete IV Božju zapovest? Da li bi Vam nešto falilo?

Da li bi zgrešili nešto kada bi odlučlili da poštujete IV Božju zapovest?

koju zapovest ne postujemo,6 dana radimo 7 dana odmaramo u Hristu,na liturgiji...shabat,odmor,nedelja

Zamolio bih Vas da nam objasnite šta znači hula na Svetog Duha na osnovu svih stihova iz Biblije.

А фарисеји чувши то рекоше: овај друкчије не изгони ђавола до помоћу Веелзевула кнеза ђаволскога.

А Исус знајући мисли њихове рече им: свако царство које се раздијели само по себи, опустјеће; и сваки град или дом који се раздијели сам по себи, пропашће.

И ако сотона сотону изгони, сам по себи раздијелио се; како ће дакле остати царство његово?

И ако ја помоћу Веелзевула изгоним ђаволе, синови ваши чијом помоћу изгоне? За то ће вам они бити судије.
А ако ли ја Духом Божијим изгоним ђаволе, дакле је дошло к вама царство небеско.

Или како може ко ући у кућу јакога и покућтво његово отети, ако најприје не свеже јакога? и онда ће кућу његову оплијенити.

Који није са мном, против мене је; и који не сабира са мном, просипа.

Зато вам кажем: сваки гријех и хула опростиће се људима; а на Духа светога хула неће се опростити људима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back