cobi63
Aktivan član
- Poruka
- 1.393
jedini koji mlate praznu slamu su subotari obozavaoci subotnjeg dana...
Dakle Neo momce,sta bi pojela maca jezik?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedini koji mlate praznu slamu su subotari obozavaoci subotnjeg dana...

Dakle Neo momce,sta bi pojela maca jezik?![]()

Ja mislim da je Bog sve stvorio zbog čoveka,pa i Zemlju da bi na njoj živeo. Po tvojoj logici,onda bi i planetu trebalo da svetkujemo.Sta ima veze za koga je stvorena u ovom slucaju o kojem razgovaramo???
ISUZS KAZE STVORENA, NEKAZEM TO JA.
Kaze da je subota stvorena za Adama i citira stvaranje.
Kada je to bila stvorena posto vidim da to neznate?
2 I svrši Bog do sedmog dana dela svoja, koja učini; i počinu u sedmi dan od svih dela svojih, koja učini;
3 I blagoslovi Bog sedmi dan, i posveti ga, jer u taj dan počinu od svih dela svojih, koja učini;
Nisam ni ja rekao da se radi o suboti, nego sam pitao o kom danu se radi:Znaci pavle zeli da pokrene andu vernih da ono tek dolazi.
Nema reci o sedmicnoj suboti ili slicno...
Opismenite se malo ljudi...
Evo skroz drugi biblijksi komentar:
WILLIAM MACKDONALD BIBLIJSKI KOMENTAR strana 1205.
Komentar na tekst Jevrjima 4,8.
Neki od Izrailjaca su stigli u hanan sa Isusom navinom.
Ali ni tamo nisu mogli da ostvare pravi mir koji ce ostvariti trek u pravom hananu.
Imali su konflikte, bolesti,greh, patnje, bol,i smrt.
Znaci da se tada sa tim hananom nije ispunilo Bozje obecanje mira od greha za njegov narod.
To znaci da ce tek doci i da ga trebamo cekati...
Znaci pavle zeli da pokrene andu vernih da ono tek dolazi.
Nema reci o sedmicnoj suboti ili slicno...
Opismenite se malo ljudi...
Toliko argumenta imate i pokušavate da nekako naštimujete nešto što u Bibliji nema...
a to je PROMENA sa subote na nedelju.
svetkovao je tako sto su ga zbog nje ubili i vi bi ste ga ubili jer mislite da drzanjem subote se drzite bog a zapravo sluzite djavolu....
da stvorio je za sest ,,dana,, ali taj dan nije bio dan od 24 h jer su sunce i mesec stvoreni tek 4 dana
Kako to hrišćani služe đavolu kada poštuju sve Božje zapovesti?
Da ne prelazite Vi polako granicu...
u otvorenu hulu na Svetoga Duha?
da li ti uopste znas sta je hula na Duha Svetoga?
O kojem danu se govori ovde?
Jevrejima 4,8. Јер да је Исус (Navin) оне довео у покој, не би за други дан говорио потом.
Tako je, zato on i govori o danu vaskrsenja kada ce prvednici uci u vecni pokoj
tako sto nas osudjujete za subote iako je Bog jasno rekao da to ne cinite,radite ono sto je pred Bogom najveci gad,opadanje brace kao i sam djavo
Deder Neo momce gukni nesto,slabo mi ide sa tim predskolskim slicicama.Dakle sta da radimo sa tvojim bracalom koji je plagijator?A?

Kako to Adventisti Sedmog-dana osuđuju ljude?
Mislite mi Vas osuđujemo samim tim što mi poštujemo sav Božji zakon? To je ono što Vam smeta?
Ili Vam smeta to što nam je Bog dao usta i Bibliju i što kada nas napadate ("SEKTA"; "SUBOTARI"... da ne nabrajam), mi sve vas upućujemo na Božju reč?
To Vi zovete OSUĐIVANJE?
?
A kako ne vidite MILOSTIVE POZIVE upućene Vašem razumu da se zaustavite na putu zla? Kako ne vidite ljubav u poštovanju Božjih zapovesti?
Recite nam g. Neo The Chosen One, šta bi Vama falilo da izaberete da poštujete IV Božju zapovest? Da li bi Vam nešto falilo?
Da li bi zgrešili nešto kada bi odlučlili da poštujete IV Božju zapovest?
Zamolio bih Vas da nam objasnite šta znači hula na Svetog Duha na osnovu svih stihova iz Biblije.