Adventisti sedmog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako sto nas osudjujete za subote iako je Bog jasno rekao da to ne cinite,radite ono sto je pred Bogom najveci gad,opadanje brace kao i sam djavo

Neo, nismo mi dosli na Svetosavlje da vas pravoslavne osudimo sto praznujete nedelju.
Nego ste vi pravoslavni dosli ovde, otvorili temu o adventistema, ane o pravoslavcima, pa nas neprestano osudjujet zato sto po Boszjem zakonu prasnujemo subotu
Tako neo vi nas osudjujeta ane mi vas.

Neo, nismo mi dosli na Svetosavlje da vas pravoslavne osudimo sto praznujete nedelju.
Nego ste vi pravoslavni dosli ovde, otvorili temu o adventistema, ane o pravoslavcima, pa nas neprestano osudjujet zato sto po Boszjem zakonu prasnujemo subotu
Tako neo vi nas osudjujeta ane mi vas.

kada tvoj isprani mozak bude shvato da niko ne prazniuje nedelju vec vaskrsenje onda ces da skapiras neke stvari

sta znaci rec shabat?

Neo, nema potrebe da ti lupas glavu sta bi trebalo da znaci 4. zapovest.
Bog u svojoj mudrosti i dobroti sve je to objasnio.
Prvo, kaze sest dana radi, kao i on sto je 6 dana stvarao.
Drugo, kaze, sedmoda dana se odmaraj.
Da su to doslovni dani sedmice Bog upucije na sedmi dan koji je On
u pocetku blagoslovio i posvetio.
Da li ti jer poznato sta znaci posvetiti?
To znaci odvojiti od drugih za posebnu svrhu.
Tako je Bog svoje sledbenike pozvao da postuju sedmi, a nikad prvi dan u sedbici.

Sad ti je sve jasno. "Idi i ti cini tako".

Pa sta onda?
Ko te tera da i dodjes ovde?
Niko ti nije naredio da moras da citas, citanje je za one koji zele da se prosvecuju, razumne, napredne, a nije za sve.

Miko-sliko bojanko moja, star si deda da bi ti nanovo rasli sekutići. Što se jediš i srdiš!?

Ako ti i tvoja dva sabrata subotara predstavljate ono napredno i razumno, a prosvećenost tražite slepo verujući baljezgarijama šizofrene proročice elene - Onda si u pravu. Nije to za mene!:mrgreen:

Ako ti samo praznujes vaskrsenje, sto je lepo, ali to znaci da uopste ne drzis 4. zapovest koja glasi da praznujes subotu.
Pa onda ciji je mozak ispra?

Pitanje za subotare:

A šta beše sa ostalim zapovestima? ispunjavate još koju osim 4 zapovesti? Pitam jer po ovom šta ovde manifestirate ne uklapa vam se to šta radite sa onim "Ljubi bližnjega ili kako li to već ide?"
Nego kažite forumu kako se i kome se vi subotari to molite? mislim kojem Bogu i u čije ime donosite molitve :hahaha:

A koji je to dan u koji Hristos vaskrsao?

Emanuilo,

odkuda tebe ponovo muci dan, a o tome smo mesecima diskutovali?
Da li je to samo da zatvorenim ocima predjes pored onih inforamcija o plagijatu?
Sta ti kazes kako se to biraju patrijarci za carigradki Tron?
Zar ti nemas nista da kazes u vezi onog podmicivanja i proracuna sta ce doneti vise novaca, pa makar i na stedu duhovnu bilo?
Zar su nasa braca pravoslavci nasli jedino recenje da se oslobode bede, razbijanjem patrijarsije i lincovanje patrijarha?
Sta ti mislis da li je istina da je Meletije sa jos tri svestena lica postao mason?
Iskreno da kazem, tesko mi je da u to verujem, i muka mi je kad to citam.

Sta milis Emanuilo, da li su takvi, iako na Tronu, bili dostojni i spremni da na buducu generaciju prenesu hirotoniju i prijemstvo?
U takvim manevrima, gde materijalizam zauzima vidno mesto i politika, hirotonija je odavno izgubljena.

Da li sam u pravu?

Poslednja izmena:
Za Smeska:

ADVENTISTISKI HRISCANI VERUJU:

5. Sveti Duh
Bog vecni Duh bio je aktivan sa Ocem i Sinom prilikom stvaranja, utelovljenja i otkupljenja. On je nadahnjivao pisce Svetog pisma. On je ispunjavao Hristov život silom. On privlaci i ubeduje ljudska bica, a one koji se odazovu, obnavlja i preobražava u Božji lik. Poslat od Oca i Sina da bude stalno sa Njegovom decom, On daje duhovne darove Crkvi, opunomocuje je da svedoci za Hrista, i u skladu sa Svetim pismom, uvodi je u svaku istinu. (1. Mojsijeva 1,1.2; Luka 1,35; 4,18; Dela 10,38; 2. Petrova 1,21; 2. Korincanima 3,18; Efescima 4,11.12; Dela 1,8; Jovan 14,16-18.26; 15,26.27; 16,7-13)

Pitanje za subotare:

A šta beše sa ostalim zapovestima? ispunjavate još koju osim 4 zapovesti? Pitam jer po ovom šta ovde manifestirate ne uklapa vam se to šta radite sa onim "Ljubi bližnjega ili kako li to već ide?"
Nego kažite forumu kako se i kome se vi subotari to molite? mislim kojem Bogu i u čije ime donosite molitve

Niko od posvećenih subotara ne sme da mi odgovori ili nije dorastao za takve diskusije?

Za mog družebrižnika kome je kao jeres to Trojstvo nametnuto u glavi a pošto je ostario u toj jeresi normalno je da sada neće da uzveruje i da se preobrati. A kako bi da prehrani porodicu ako će sad uzvrerovati Hristu? daće mu otkaz i naće se na ulicu, kud ćeš gore.

Jedno pitanje za MOG dragog posvećenog družebružnika glasi:

Obijasni forumu kako je poslat i ko je taj Otac što je poslao numerično JEDINOG Boga Isusua(jer nema ih valjda TRI) A nagradno pitanje za tebe glasi:

Od kada Isus tebi više nije jedini Bog JEHOVA? :hahaha:

Pitanje za subotare:

Nego kažite forumu kako se i kome se vi subotari to molite? mislim kojem Bogu i u čije ime donosite molitve

Niko od posvećenih subotara ne sme da mi odgovori ili nije dorastao za takve diskusije?

Za mog družebrižnika kome je kao jeres to Trojstvo nametnuto u glavi a pošto je ostario u toj jeresi normalno je da sada neće da uzveruje i da se preobrati. A kako bi da prehrani porodicu ako će sad uzvrerovati Hristu? daće mu otkaz i naće se na ulicu, kud ćeš gore.

Jedno pitanje za MOG dragog posvećenog družebružnika glasi:

Obijasni forumu kako je poslat i ko je taj Otac što je poslao numerično JEDINOG Boga Isusua(jer nema ih valjda TRI) A nagradno pitanje za tebe glasi:

Od kada Isus tebi više nije jedini Bog JEHOVA?

Smesko, drago mi je sto si povezao drzanje Bozjeg zakona i ljubav.
Onaj ko ne drzi prve cetiri zapovesti DEKALOGA nema ljubavi prema Bogu.
Onaj koji ne drzi ostalih sest zapovesti ne ljubi bliznjega svojega kao sebe samoga.

Isus rece, Smesko: "To cini i bices ziv."

Poslednja izmena:
Zašto onda neprestano pljuješ po neistomišljenicima zar ti nebi pa nećeš da budeš živ? Koliko mi ovde vidimo ti se setiš "LJubi bližnjega"i tih prvih četri samo kad te na to Smeško potseti i za pet minuta opet istu subotarsku mržnju manifestiraš. E Mico Mico koliko moždanih ćelija teba neko imati da uvidi kada sam sebe osuđuje?
Preobrati se odgovori kada te neko nešto pita i bićeš i ti živ!

Ako ti samo praznujes vaskrsenje, sto je lepo, ali to znaci da uopste ne drzis 4. zapovest koja glasi da praznujes subotu.
Pa onda ciji je mozak ispra?

pa 4 zapovest 6 dana radi sedmi dan je odmor,za jevreje subota jer su tad pobegli iz egipta a ja posto nisam jevrej vec hriscanin meni je odmor u hristu i njegovom vaskrsenju nadam se da ti je ostala neka siva celija ziva nakon tolikog ispiranja mozga po seminarima...
a ti posto si savrsen za razliku od mene glupog pravoslavca koji u Hrista veruje tebi Hristos nije ni potreban,drz se subote kao fariseji....mislim sta ce ti spasitelj kad si ti savrsen u zakonu,savrsen si kao hristos a tvoja elen vajt je izgleda veca i od Boga posto vise verujete njoj nego Bogu zato vam je Bog jos pre 2000 goid bacio u lice balegu praznika vasih...

И укинућу сваку радост њезину, светковине њезине, младине њезине и суботе њезине и све празнике њезине.

pa 4 zapovest 6 dana radi sedmi dan je odmor,za jevreje subota jer su tad pobegli iz egipta a ja posto nisam jevrej vec hriscanin meni je odmor u hristu i njegovom vaskrsenju nadam se da ti je ostala neka siva celija ziva nakon tolikog ispiranja mozga po seminarima...
a ti posto si savrsen za razliku od mene glupog pravoslavca koji u Hrista veruje tebi Hristos nije ni potreban,drz se subote kao fariseji....mislim sta ce ti spasitelj kad si ti savrsen u zakonu,savrsen si kao hristos a tvoja elen vajt je izgleda veca i od Boga posto vise verujete njoj nego Bogu zato vam je Bog jos pre 2000 goid bacio u lice balegu praznika vasih...

И укинућу сваку радост њезину, светковине њезине, младине њезине и суботе њезине и све празнике њезине.
Hoces da kazes da su se pravoslavci, ukljuciv i tvoj genijalni mozak od pet grama, odrekli jevrejskog boga Jahveha, a prihvatili njegovog vanbracnog samoproklamovanog boga-sina, takodje Jevrejina. Koja ste vi zaludna i tupava bratija. Ginuli bi za jevrejske bogove ko muve bez glalve.

Hoces da kazes da su se pravoslavci, ukljuciv i tvoj genijalni mozak od pet grama, odrekli jevrejskog boga Jahveha, a prihvatili njegovog vanbracnog samoproklamovanog boga-sina, takodje Jevrejina. Koja ste vi zaludna i tupava bratija. Ginuli bi za jevrejske bogove ko muve bez glalve.

tebi je definitivno potrebna strucna lekarska pomoc,ovoliko paranoje i mrznje moze da ima samo patoloski slucaj....treba da te smeste u lazu posto ocigledno za bolje nisi

tebi je definitivno potrebna strucna lekarska pomoc,ovoliko paranoje i mrznje moze da ima samo patoloski slucaj....treba da te smeste u lazu posto ocigledno za bolje nisi
Pa ti si pun svakojakog djubreta i ne vidis koje idiotluke ti ovde odvaljujes, a da pri tome ni ne trepnes od stida zbog svojih budalastina. Ne mrzim ja tebe nego te duboko sazaljevam, pokusavam da ti ukazem da se brukas kao poslenja droca. Jedva znas da sastavis jednu do dve nepovezane prosto-prosirene recenice i to je sva tvoja pamet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back