gost 305754
Poznat
- Poruka
- 9.412
Ruganje!
A šta drugo ostaje neposlušnima?
zasto bi slusali nekoga koji je dokazano lazni prorok i plagijator?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruganje!
A šta drugo ostaje neposlušnima?

Zar ti zaista misliš da je neko toliko dokon pa da čita te tvoje copy-past tekstove!?Zar ti zaista misliš da je neko toliko dokon pa da čita te tvoje copy-past tekstove!?
Ovo sto kazes je laganje moj ti.
Isus je dosao da bude savrsen u svemu kao covek i poslusan.
Joh 15:25 Ali da se zbude reč napisana u zakonu njihovom: Omrznuše na me nizašta.
Gal 4:4 A kad se navrši vreme, posla Bog Sina svog Jedinorodnog, koji je rodjen od žene i pokoren zakonu,
Pavle kaze Isus je dosao da bude pokoran zakonu ti kazes da ga je krsio krseci subotu???
Takav li si ti hriscanin i tvoja crkva da te uci da govris neistine?
Isus nije krsio subotu Bozju nego dodatna pravila o suboti koja su uveli jevreji a ne Bog.
Iznenadjujuce je da ni8ko, a posebno oni koji su me osudjivali da sam izneo sektaske neistine,
ne javljaju se. Da li ste napravili uporednjenje Poglavlja iz Velike borbe i prvog poglavlja knjige
Marka Brankovica pod naslovom, Pravoslavlje u papskoj zamci?
Sta kazete za clanak o carigrdskom patrijarhu?

Nego Neo momce sem mlacenja prazne slame ne napisa nista konkretno povodom tvoje pravoslavne bratije paligijatora?Sta bi?

pa na pravoslavnom bogoslovskom fakultetu se citaju dela svih konfeisija,ukljucujuci i dela jehovista,adventista,katolika i ostalih sekti...niko nije ni rekao da sve sto je napisala elen vajt je lose ali nije bozji prorok ...
DOBRO JUTRO BRATE NEO,
HVALA TI STO SI SE JAVIO. ISTO TAKO DRAGO MI JE STO SI JEDNOM NESTA POVOLJNO REKAO I O DELIMA ELENE VAJT, TO JE ZA POHVALU.
MISLIM DA NIJE PROBLEM U TOME STO JE PROFESOR UVRSTAO KNJIGU VASPITANJE OD ELENE VAJT, U PROGRAM NASTAVE BOGOSLOVIMA, NEGO JE PITANJE STO JE TU KNJIGU IZDAO POD SVOJIM IMENOM. TAKO UCENO JE UCENJE KOJE JE NAPISALA ELEN VAJT ALI POD TUDIM IMENOM.
VIDIS, JA MU NI TO NE ZAMERIM, STO SE MENE TICE JA BIH DAO PRAVO SVIMA KOJI ZELE DA IH IZDAJU.
KNJIGA JE ZAISTA IZVEREDNA.
------------------
patrijarh je prvi medju jednakima nema nikkav poseban status samo se postuje kao carigradski njegove odluke nemaju nikakvo obavezujuce dejstvo na pravoslavne...
citavo pravoslavlje se zasniva na Simvolu Vere,Svetome Pismu,Svetome Predanju i sedam vaseljenskih sabora za odbranu vere od jeretika...
aj i da zamislimo sad tu situaciju da SPC prizna papski primat ona umire istog momenta jer nece biti vernika,pravoslavlje je koncipirano tako da nijedna odluka nije vaseljenska dok je ne prihvate sve pomesne crkve i svaka ima svoju autokefalnost a objedinjuj ih jedino Simvol Vere,Bozic i najveci hriscanski praznik Vaskrs jer bez vaskrsa vera nema smisla a ni crkva...
liturgija je slika buduceg sveta,sabranje pred Bogom u molitvi kada se jede njegova krv i telo u vidu vina i hleba kvasnoga koju je sam Hrist prvi uspostavio na tajnoj veceri sa svojim ucenicima....
crkva je samo privid nebeske crkve,Bozjeg doma na nebesima tj kako apostol pavle kaze trecem nebu gde je i sam bio uznet....
tako da papica moze samo da ga ducka jer Sveti duh vodeci crkvu ju je tako nacinio da je papa tu nemocan![]()
Cobi63 je drugi nalog pastora Mice1932 tek da se zna![]()
jedini koji mlate praznu slamu su subotari obozavaoci subotnjeg dana...
Sto kazes. Uzmes samo delove biblije koji ti odgovaraju a oni sto ne odgovaraju jednostavno ignorises?
Kako se zove ta metoda???
Hriscanske metode prevare?
Sta je sa time da pise da je Isus dosao da bude potpuni covek.
Poslusan zakonu da bi bio savrseni covek.
Dosao da bude poslusan do same smrti.
Jer Adam je pogresio i savrseni Adam Isus nas iskupio.
Sta je sa time sto pise da nam je on primer u svemu?
Kako moze kada radi sta hoce?
Mi nismo bogovi.
Isus je bio savrseni covek u svemu poslusan radi naseg primera i spasenja.
Da bi nam dao primer kako da pobedimo i mi.
Ko ovo nezna sto kaze Bozja rec onda se piram koje vere je taj?
Hriscanske nije.
A ko kaze da je hriscanin a ignorise ovako nesto i govori protiv, huli na Boga.
nego bato reci ti meni kada pocinje sedmi dan u postanju i kad se zavrsava
oces da kazes da je adam isteran iz raja zato sto nije postovao subotunego bato reci ti meni kada pocinje sedmi dan u postanju i kad se zavrsava
![]()
Pa kao hriscanin bi trebao da znas da ima hiljade nacina da se pogresi?
Kako je moguce da to nerznas???
Isus nije pogresio u nicemu.
Gal 4:4 A kad se navrši vreme, posla Bog Sina svog Jedinorodnog, koji je rodjen od žene i pokoren zakonu,
Dosao da bude poslusan do same smrti.
Phil 2:8 Ponizio sam sebe postavši poslušan do same smrti, a smrti krstove.