Adventisti sedmog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cekaj cekaj sto bezis od odgovora,kad pocinje i kad se zavrsava sedmi dan...sta kaze postanje:cool:

ZASTO PITAS MENE KADA SI SAM REKAO DA SE NEDELJA SLAVI KAO DAN ODMORA ?

KADA POCINJE NEDELJA I KADA ZAVRSAVA???

Postavljas meni pitanja a sam si pobegao na moja dva zadnja pitanja koja sam ti postavio i nisi odgvorio?

Koji bezobrazluk?

NA OVO PITANJE NISI ODGVORIO.

1. OBJASNI OVAJ STIH:

Gal 4:4 A kad se navrši vreme, posla Bog Sina svog Jedinorodnog, koji je rodjen od žene i pokoren zakonu,

2. VEC TE NEKOLIKO PUTA PITAM NEO JEDNO TE ISTO A TI BEZIS???

CEGA SE BOJIS NEO???

Nisi mi odgovrio Neo kada se molite Bogorodici koga ocekujete da se javi?

Ko?

Poslednja izmena:
Pa ti bezis, tib nisi meni odgovrio na ova dva pitanja gore.

Red je i po ljudskim i hriscanskim normama da ti prvi odgvoris jer sam porvi pitao pa onda ja.

A ako svetkujes nedelju kao an odmora treba to da znas?

Kada pocinje i zavrsava nedelja?

ZASTO PITAS MENE KADA SI SAM REKAO DA SE NEDELJA SLAVI KAO DAN ODMORA ?

KADA POCINJE NEDELJA I KADA ZAVRSAVA???

Postavljas meni pitanja a sam si pobegao na moja dva zadnja pitanja koja sam ti postavio i nisi odgvorio?

Koji bezobrazluk?

NA OVO PITANJE NISI ODGVORIO.

OBJASNI OVAJ STIH:

Gal 4:4 A kad se navrši vreme, posla Bog Sina svog Jedinorodnog, koji je rodjen od žene i pokoren zakonu,

pa pravom zakonu a ne subotarskom zakonu pokoran,;ljubav je sustina Boga i zakona,sav zakon ima smisao samo u Hristu bez njega moz da ga okacis o klin

Dobro jutro Smesko,

zao mi je ali mora da ti kazem da si ponovo izneo neistinu.
Nisam ja Cobi63.

Idi na reku umij se da vidis bolje ovako pretiti opasnost da padnes u kanalizaciju.

Dobro dobro dragi MOJ dušebrižniče Mico nemoj oma da besniš i isključiš sa foruma, nego ako je baš tako kako ti kažeš onda se ti lepo zakuni u tu suborarsku (znaš onu Glasnikovu) Pa u familiju decu i najmilije, u sreću i da Bog da, hajd izvoli smeš nesmeš :hahaha:

Poslednja izmena:
smesan si kazi mi koji je sedmi dan u postanju,kad pocinje i kad se zavrsava ako ne zna s u redu je imam ja razumevanja za zabludelu bracu..:mrgreen: dakle znas il ne znas?

Pa vec sam ti dogvrio. Evo opet:

Isto kao kada pocinje endelja i kao kada zavrsava...

Ti meni nisi odgvrio na moja 5 pitanja a 2 od toga su jos od sinoc?

Kazi da neznas ja imam razumevanje za one koji ne poznaju hriscanstvo...

daj citat iz postanja...

Isus govriu o suboti pa kaze citirajuci stvaranje, postanje:

Marko 2:27 I govoraše im: Subota je načinjena (Stvorena) čoveka radi, (adama, coveka) nije čovek subote radi.

Sto znaci da su je prvi ljudi svetkovali.

A posto kazes da svetku7jes nedelju kaod an odmora moras takodje da ju svetkujes isto kao subotu a ne drugacije.

A ti to neznas?

Poslednja izmena:
Isus govriu o suboti pa kaze citirajuci stvaranje, postanje:

Marko 2:27 I govoraše im: Subota je načinjena (Stvorena) čoveka radi, (adama, coveka) nije čovek subote radi.

Sto znaci da su je prvi ljudi svetkovali.

A posto kazes da svetku7jes nedelju kaod an odmora moras takodje da ju svetkujes isto kao subotu a ne drugacije.

A ti to neznas?

nije postanje ajmo ponovo...ta izjava ti upavo govori da ne robujes suboti vec da trazis odmor u Hristu

smesan si kazi mi koji je sedmi dan u postanju,kad pocinje i kad se zavrsava ako ne zna s u redu je imam ja razumevanja za zabludelu bracu..:mrgreen: dakle znas il ne znas?

NEKA NAM KAZE BOG KOJI JE:

8 Sećaj se dana od odmora da ga svetkuješ.
9 Šest dana radi, i svršuj sve poslove svoje.
10 A sedmi je dan SUBOTA (sabat) Gospodu Bogu tvom; tada nemoj raditi nijedan posao, ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živinče tvoje, ni stranac koji je medju vratima tvojim.
11 Jer je za šest dana stvorio Gospod nebo i zemlju, more i šta je god u njima; a u sedmi dan počinu; zato je blagoslovio Gospod SUBOTU (sabat) i posvetio ga.

2 Mojsijeva 20.

2.Mo 31:13 A ti kaži sinovima Izrailjevim i reci: Ali subote moje čuvajte, jer je znak izmedju mene i vas od kolena do kolena, da znate da sam ja Gospod koji vas posvećujem.

14 Čuvajte dakle subotu, jer vam je sveta;
15 Šest dana neka se radi; a sedmi je dan subota, odmor, svet Gospodu; ko bi god radio posao u dan subotni,

To ti nama trebas da kazes.

Ja jedan...

Samo jedan, od kada to?

Hajd sad pitaj Micu mož da budne pa da bidne da ti on kaže dal je Cobi63 njegov drugi nalog i da mi se kunete u tu tvoju famoznu subotarsku kletvu:
U familiju, decu i najmilije... znaš kako već. Hajd sad a znaš ti dobro da Smešku ispod časti da laže i sam sebe pita da bi sam sebi odgovorio ili dao minuse :hahaha:

Pa kao hriscanin bi trebao da znas da ima hiljade nacina da se pogresi?

Kako je moguce da to nerznas???

Isus nije pogresio u nicemu.

Dosao da bude poslusan do same smrti.

NEZNAS OSNOVNE STVARI???

Phil 2:8 Ponizio sam sebe postavši poslušan do same smrti, a smrti krstove.

SAMO RELIUGIOZNO NEPISMEN COVEK MOZE DA TVRDI DA JE ISUS PREKRSIO ZAKON...
Isus je bio Bog, prijatelju, Gospodar subote, a Bog nije ograničen pravilima.

nije postanje ajmo ponovo...ta izjava ti upavo govori da ne robujes suboti vec da trazis odmor u Hristu

Da li bezakonici mogu da nađu odmor u Hristu?

(ne oni grešnici koji hoće da se vrate Bogu, nego bezobzirni hulnici na istinu, pravdu... koji mrze ljude, Boga a vole greh i laž)

?

P.S. Da Vam pomognem...

Pro 28:9 Ko odvraća uho svoje da ne čuje zakon, i molitva je njegova mrska.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back