gost 305754
Poznat
- Poruka
- 9.412
meni nemogu da nametnu takav zakon ali mnogima hoće
a kome mogu majke ti
nemoj da verujes kojekakvim glupostima.....razmisljaj svojom glavom...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni nemogu da nametnu takav zakon ali mnogima hoće
nemoj da verujes kojekakvim glupostima.....razmisljaj svojom glavom...Božiji sedmi dan jeste Sabbath-Šabat,počinje u petak sa zalaskom sunca i završava se u subotu sa zalaskom sunca.
po Biblijskom kalendaru a jevreji su ti koji ga se pridržavaju
ma kakav bre zakon nemoj da ti pune glavu sa takvim glupostima.....zakon je u nama...U Hristu....svakodnevno....
1. Мојсијева,2. И сврши Бог до седмог дана дела своја, која учини; и почину у седми дан од свих дела својих, која учини;I trajao je. Celi starozavetni period je bio shabbath. Kada je Bog stvarao,za sedmi dan nije rekao "i bi vece i bi jutro-dan sedmi",sto znaci da je taj dan trajao sve do dolaska Hrista.
1. Мојсијева,2. И сврши Бог до седмог дана дела своја, која учини; и почину у седми дан од свих дела својих, која учини;
3. И благослови Бог седми дан, и посвети га, јер у тај дан почину од свих дела својих, која учини;
Znači Bog se odmarao sve do dolaska Hrista?
1. Мојсијева,2. И сврши Бог до седмог дана дела своја, која учини; и почину у седми дан од свих дела својих, која учини;
3. И благослови Бог седми дан, и посвети га, јер у тај дан почину од свих дела својих, која учини;
Znači Bog se odmarao sve do dolaska Hrista?
Jevrejin je duhovna kategorija.Reč "jevrejin" potiče od grčke reči "lavor" što znači "preći". Jevrejin je dakle onaj koji je "prešao na drugu stranu", tj. Božiju stranu . Što znači da svi ljudi koji veruju u Boga i pridržavaju se moralnog zakona sažetog u 10 Božijih zapovesti, bez obzira ko su, odakle su i šta su po nacionalnosti, su Jevreji.pa jesi li ti jevrejka, ako jesi onda je opravdano.
Naravno da se ne umara ali stihovi kažu јер у тај дан почину од свих дела својихznači to je trajalo 1000g? iliA zar se Bog uopste umara i odmara? Ja sam citao da se ne umara nego da stalno dela:
Isaija 40:28 » "Ne znaš li? Nisi li čuo da Bog večni Gospod, koji je stvorio krajeve zemaljske, ne sustaje niti se utruđuje? Razumu Njegovom nema mere."
Jevrejin je duhovna kategorija.Reč "jevrejin" potiče od grčke reči "lavor" što znači "preći". Jevrejin je dakle onaj koji je "prešao na drugu stranu", tj. Božiju stranu . Što znači da svi ljudi koji veruju u Boga i pridržavaju se moralnog zakona sažetog u 10 Božijih zapovesti, bez obzira ko su, odakle su i šta su po nacionalnosti, su Jevreji.
Miroljube,Miroljube ima dosta toga dobrog al je prolupo u poslednje vreme dal od jevrejskih para i od adventistickih ne znam.... 
Naravno da se ne umara ali stihovi kažu јер у тај дан почину од свих дела својихznači to je trajalo 1000g? ili
Sjećaj se dana odmora da ga svetkuješ; šest dana radi i svrši sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvojemu.
znači 1000g da se odmaramo?
Naravno da se ne umara ali stihovi kažu јер у тај дан почину од свих дела својихznači to je trajalo 1000g? ili
Sjećaj se dana odmora da ga svetkuješ; šest dana radi i svrši sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvojemu.
znači 1000g da se odmaramo?
Očigledno da je to samo jedan od antropomorfizama jer Bog nije čovek da se umara.
odmor Gospodu Bogu tvojemu.Očigledno da je to samo jedan od antropomorfizama jer Bog nije čovek da se umara.
Da li je laik onaj koji istražuje Sveto Pismo,uči iz njega,prati Božija uputstva i vidi Njegovo delovanje u sopstvenom životu?Jestira batali Miroljuba on je mix svih jeresi na jednom mestu upakovanih tako da ih laici progutaju....
mix svih jeresi na jednom mestu je Nju ejdžJestira batali Miroljuba on je mix svih jeresi na jednom mestu upakovanih tako da ih laici progutaju....
Da li je laik onaj koji istražuje Sveto Pismo,uči iz njega,prati Božija uputstva i vidi Njegovo delovanje u sopstvenom životu?

mix svih jeresi na jednom mestu je Nju ejdž
ja to nisam rekla za njega,mada ga cenim i mislim da radi mnoge dobre i korisne stvari ali se ne slažem u nekim stvarima sa njim,nego za sebe,znači može li lako biti zavedena osoba koja istražuje Sveto Pismo,uči iz njega,prati Božija uputstva i vidi Njegovo delovanje u sopstvenom životu?Kada naucis da uzimas ono sto je dobro a da filtriras ono sto je lose onda ces shvatiti Miroljuba.On bi to opisao kao rad mozga u alfa rezimu
Za neke stvari je u pravu ali je usao u duhovnu sammobamnu mada mislim da je dobar covek..
misliš da u SPC nema jeresi?da bi merila sta je jeres sta ne onda moras da poznajes ucenje Tela Hristovog pa ces videti koliko je jeresi rasireno po svim sektama
misliš da u SPC nema jeresi?
ja to nisam rekla za njega,mada ga cenim i mislim da radi mnoge dobre i korisne stvari ali se ne slažem u nekim stvarima sa njim,nego za sebe,znači može li lako biti zavedena osoba koja istražuje Sveto Pismo,uči iz njega,prati Božija uputstva i vidi Njegovo delovanje u sopstvenom životu?