Jestira
Ističe se
- Poruka
- 2.268
da,tačno takojer zive u tami, vole tamu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da,tačno takojer zive u tami, vole tamu..
"Razbijanje dogmi o razlozima za abortus"
http://www.srbel.net/2012/07/12/razbijanje-dogmi-o-razlozima-za-abortus/?lang=lat
Podvukao bih zaključak: "Vjera u smrt i laž sa jedne strane i vjera u ljubav i život sa druge strane zapravo su jedini izbor o kojem se ovde radi."
![]()
![]()
btw klitoris je nesto sto ostaje nepravedo zapostavljeno od strane muskaraca. pitam se bas...da li postoji paralela izmedju toga i stava da zena sluzi samo za radjanje. izgleda da postoji![]()
zavisi od strane kog muskarca....
A sta je onda drkaaanje? Genocid ili?
Super, 'ajmo zajedno do Zvečanske(u koju po prirodi posla često idem, a gde ti, Jesitra, Norma i slični nikad ni zavirili niste), pa ćemo ondak da glasamo, ako uopšte i imamo o čemu.Prosto sam fascinirana da ljudi koji veze nemaju sa problematikom o kojoj palamude(sem da im je to dojavilo više biće od njih), toliko lupetaju, pa se još predstavljaju humanistima.Uzgred, je li iko od vas, "pravovernih" ikada pomislio da usvoji ili postane hranitelj nekom od te nesrećne dece, jer su vam puna usta "božje ljubavi", samo vam dela fale.Daj da glasamo je li oduzimanje života ubistvo ili nije, vama to ide od ruke.
Bravo aja bravo,sad si pokazala svu "lepotu" karaktera koji neki ljudi imaju.Znači ti tvrdiš da bi bilo bolje da su sva ta deca poubijana nego da su živa?Možeš ti i tebi slični i sad da budete tako humani pa da izvršite ta ubistva,kako bi ste rešili problem neželjene dece.Jer u čemu je razlika da se ubije dete u majčinoj utrobi i da se ubije dete koje je rođeno?Verovatno ti je lakše zato što ovo prvo ne vidiš,pa misliš da ono ne postoji.Super, 'ajmo zajedno do Zvečanske(u koju po prirodi posla često idem, a gde ti, Jesitra, Norma i slični nikad ni zavirili niste), pa ćemo ondak da glasamo, ako uopšte i imamo o čemu.Prosto sam fascinirana da ljudi koji veze nemaju sa problematikom o kojoj palamude(sem da im je to dojavilo više biće od njih), toliko lupetaju, pa se još predstavljaju humanistima.Uzgred, je li iko od vas, "pravovernih" ikada pomislio da usvoji ili postane hranitelj nekom od te nesrećne dece, jer su vam puna usta "božje ljubavi", samo vam dela fale.
Odmah sam primetio da te istina jako iritira.Super, 'ajmo zajedno do Zvečanske(u koju po prirodi posla često idem, a gde ti, Jesitra, Norma i slični nikad ni zavirili niste), pa ćemo ondak da glasamo, ako uopšte i imamo o čemu.Prosto sam fascinirana da ljudi koji veze nemaju sa problematikom o kojoj palamude(sem da im je to dojavilo više biće od njih), toliko lupetaju, pa se još predstavljaju humanistima.Uzgred, je li iko od vas, "pravovernih" ikada pomislio da usvoji ili postane hranitelj nekom od te nesrećne dece, jer su vam puna usta "božje ljubavi", samo vam dela fale.
Bravo aja bravo,sad si pokazala svu "lepotu" karaktera koji neki ljudi imaju.Znači ti tvrdiš da bi bilo bolje da su sva ta deca poubijana nego da su živa?Možeš ti i tebi slični i sad da budete tako humani pa da izvršite ta ubistva,kako bi ste rešili problem neželjene dece.Jer u čemu je razlika da se ubije dete u majčinoj utrobi i da se ubije dete koje je rođeno?Verovatno ti je lakše zato što ovo prvo ne vidiš,pa misliš da ono ne postoji.
Prosto je fascinantno kako ti ne prepoznješ u čemu je glavni problem a palmudiš i lupetaš toliko da se normalnom čoveku digne kosa na glavi.Nije problem u deci,problem je u odraslima.Odrasli neće da se menjaju,neće da budu ozbiljni i odgovorni a onda kada im se desi "problem" u obliku neželjenog,nerođenog deteta oni ga reše tako što ga ubiju.Kako bi bilo da odrasli kojima se desi takv "problem" umesto što će da ga reše ubistvom reše promenom svoga karaktera.
Zapitaš li se ti ponekad kakvo je to društvo koje problem neželjene dece rešava ubistvom?
Uzgred biti usvojitelj ili hranitelj je nešto zaista divno što može da se uradi za tu decu ali to nije rešenje problema uopšte.
Lepo se ti iznalamentova, sa sve poučnim porukama iz basni i bajki, samo ne reče kada si obišla tu decu, neabortiranu, a debelo neželjenu i kako si im pomogla, dobročiniteljko.Poznati su mi takvi kao ti vrlo dobro, usta ne zatvaraju od "dobročiniteljstva i reči Božje", a dela su im čista nula.Bravo aja bravo,sad si pokazala svu "lepotu" karaktera koji neki ljudi imaju.Znači ti tvrdiš da bi bilo bolje da su sva ta deca poubijana nego da su živa?Možeš ti i tebi slični i sad da budete tako humani pa da izvršite ta ubistva,kako bi ste rešili problem neželjene dece.Jer u čemu je razlika da se ubije dete u majčinoj utrobi i da se ubije dete koje je rođeno?Verovatno ti je lakše zato što ovo prvo ne vidiš,pa misliš da ono ne postoji.
Prosto je fascinantno kako ti ne prepoznješ u čemu je glavni problem a palmudiš i lupetaš toliko da se normalnom čoveku digne kosa na glavi.Nije problem u deci,problem je u odraslima.Odrasli neće da se menjaju,neće da budu ozbiljni i odgovorni a onda kada im se desi "problem" u obliku neželjenog,nerođenog deteta oni ga reše tako što ga ubiju.Kako bi bilo da odrasli kojima se desi takv "problem" umesto što će da ga reše ubistvom reše promenom svoga karaktera.
Zapitaš li se ti ponekad kakvo je to društvo koje problem neželjene dece rešava ubistvom?
Uzgred biti usvojitelj ili hranitelj je nešto zaista divno što može da se uradi za tu decu ali to nije rešenje problema uopšte.
Mislim da ovo što si naveo, dovoljno govori o tebi, pogotovo o tvojoj ljubavi prema ljudskom rodu, o deci (posebno svojekrvnoj) da ne pričamo.Mogu da ti kažem samo- fuj, ne dao taj Bog u koga ti veruješ, da ti ikada brineš o bilo kome, pogotovo o deci(koja te, inače, interesuju kao lanjski sneg)Odmah sam primetio da te istina jako iritira.
Šta da se usvoji? Mrtvo dete koje se vadi iz majčine utrobe?
Usvojiti dete je lepa stvar, ali ništa te ne veže da to učiniš. Ja bih više voleo da imam dete sa moralnom i zdravom ženom, pa da znam da je to dete zdravo, i da će biti pravilno oblikovano. A ako želim da pomognem napuštenoj deci to mogu uraditi na razne druge načine.
Lepo se ti iznalamentova, sa sve poučnim porukama iz basni i bajki, samo ne reče kada si obišla tu decu, neabortiranu, a debelo neželjenu i kako si im pomogla, dobročiniteljko, sem što debelo jedeš gov++na.Poznati su mi takvi kao ti vrlo dobro, usta ne zatvaraju od "dobročiniteljstva i reči Božje", a dela su im čista nula.
abortus jeste ubistvo, niko nema pravo da odredjuje ko je zasluzio da zivi a ko ne.
to je tako jednostavno da ne moze jednostavnije.
Što si tako nadrndana?![]()
Nije ubistvo jer još uvek nije ljudsko biće dok je u ranoj trudnoći, do tada je to samo gomila ćelija u razvoju.
Na forume se ne dolazi da se merimo ko je lepši,bolji,pametniji nego da razmenimo mišljenja. Tuđa (ne)dela nisu naša briga."Mua" nadrndana, samo sam pitala cenjenu koleginicu, uvek punu pouka i naravoučenija i moralnih pouka, kada je učinila neko humano delo(blagougodno njenom Bogu), sem što je smarala i tupila ovde maratonskim citatima i besmislenim komentarima na nivou malog Perice i kada je obišla bolnicu sa neželjenom decom(koju ja redovno posećujem, po sili posla), i pošto smatra abortus ubistvom, obadova li nečim te neželjene siročiće za koje se zdušno zalaže, sem biblijskim citatima i palamuđenjem iliti mlaćenjem prazne slame?
I ameba ima jednu ćeliju pa se vodi kao živo biće.![]()
"Mua" nadrndana, samo sam pitala cenjenu koleginicu, uvek punu pouka i naravoučenija i moralnih pouka, kada je učinila neko humano delo(blagougodno njenom Bogu), sem što je smarala i tupila ovde maratonskim citatima i besmislenim komentarima na nivou malog Perice i kada je obišla bolnicu sa neželjenom decom(koju ja redovno posećujem, po sili posla), i pošto smatra abortus ubistvom, obadova li nečim te neželjene siročiće za koje se zdušno zalaže, sem biblijskim citatima i palamuđenjem iliti mlaćenjem prazne slame?
E, pa utepao me sad 'oma taj tvoj Bog, ako te razumemNa forume se ne dolazi da se merimo ko je lepši,bolji,pametniji nego da razmenimo mišljenja. Tuđa (ne)dela nisu naša briga.
Ahem....čovek je višećelijsko biće ako nisi znao (i to od više milijardi ćelija)
Ahem... i ameba je živo biće od jedne ćelije.![]()
Tako je. S tim što je ameba jednoćelijsko biće a čovek od više milijardi ćelija. Jel sad malo jasnije?
A jedna ćelija jeste živo biće jer živi i deli se. Jel sad malo jasnije?
U kosi su mrtve ćelije.Ti onda vršiš genocid kad se ošišaš, znaš kolko samo ćelija ima u kosi? Ihaaaaaaa
Uozbilji se i shvati da nije ubistvo dok se telo ne formira