Auuu.. kada ti se probudi savest ne umeš da se kontrolišeš...
Znam i ja puno njih koji su na rečima dobri, a dela nigde. Isus ih je nazvao "okrečeni grobovi". Ali, ovo je forum, ovde možeš samo da pišeš i iznosiš svoje mišljenje, ne možeš pokazati svoja dela, tako da to ne treba pominjati.
Tebe ne iritira Jestira kao nemoralna osoba koja se navodno ne ponaša u skladu sa onim što piše, već te iritira istina koju ona iznosi. Šta mene briga u ovom slučaju, kakav život vodi Jestira ako ona kaže nešto što je logično i ispravno? Ako ne možeš da joj se suprostaviš agrumentima, nema potrebe da je vređaš i tražiš mane u delima.
Neka glumice, pretera ga.... Znam ja da ti opasno voliš napuštenu decu, i da prosto ne znaš kako da uskladiš vreme da ih sve nahraniš, pripaziš i vaspitaš.
Moram ti reći da si se izlupetala za medalju. Ja jednu rečenicu, a ti me "upozna" kao da smo zajdno rasli.

Da bi ti mogla napisati ovako nešto, ti moraš iza sebe imati bar 10-oro usvojene dece, inače pokopa se bez potrebe, a sumnjam da si imala priliku i da vidiš napušteno dete, a kamoli da ga usvojiš.
Svoju ljubav prema ljudskom rodu, ili još preciznije, prema napuštenoj deci neću pokazati tako što ću usvojiti jedno dete, a ostaviti hiljade. Već tako što ću na konkretan način doneti doprinos, kako materijalno, tako i duhovno, dakle uputiti tu decu na pravi put. Kako danas uputiti tu decu na pravi put? Oni prolaze kroz ateistički iliti darwinistički filter obrazovanja, tako da im se remeti sistem vrednosti, mnoga od te dece na kraju propadne. Šta ja mogu? Jedino da sam dovoljno imućan da otvorim svoj dom gde ću doneti pravi doprinos i pružiti pravo obrazovanje i odgoj toj deci. I sve to u okupiranoj državi. Najveći položaj koji trenutno mogu zauzeti je buđenje svesti kod ljudi, što je i srž problema. Treba zavrnuti slavinu, a ne samo kupiti vodu koja neprekidno toči.
Zato Ajo dobra, smiri doživljaje.