Абортус је раван холокаусту

Ti imas teoriju od lenjina jos samo da je sprovedes u praxu
ateisitima je dozvoljana ''slobodna ljubav'' sta radi onaj vas ateista azjedkovic koliko partnera promeni na dan ?
Ti kao da imas mrenu, sto ce reci kataraktu. Lepo sam te i uctivo pitao, a ti lupas sasvim desete stvari. Da ponovim, pitanja glase:
"Uzgred, verujem da je samo tebi znano kakve veze imaju ateisti sa mormonkama? Da li se onda radjuju polumormoni ili poluateisti? Ili, nedajboze, samo ateisti?

N.B. Da li i sta mormonke primenjuju kao kontracepciju? Da li je mormonkama dozvoljena slobodna ljubav i kako se tretiraju deca koja su plod takve "slobodne", ateisticke ljubavi?"

Nadam se da si razumela pitanja? Ne tako davno otisla si iz Cicevca i do skora si, kao dobra pravoslavka, dobro razumela srpski. Da li si zaboravila odakle potices i koji ti je materinji jezik?

Uzgred, moram da te poducim, tema je o abortusu, a ne o Lenjinu i o tom budibogsnama “azjedkovicu”. Dakle, ocekujem tvoj ljubazni odgovor i molim te ne zastranjuj. Hvala ti unapred.

I jos jedno potpitanje. Kako se postaje mormon i kakve koristi od toga imaju muskarci? Da li ima pravo na vise zena?

P.S. Citavih tri dana si nam nedostajala. Da li si bila na sluzbenom putu?

Ti imas teoriju od lenjina jos samo da je sprovedes u praxu
ateisitima je dozvoljana ''slobodna ljubav'' sta radi onaj vas ateista azjedkovic koliko partnera promeni na dan ?
Ti kao da imas mrenu, sto ce reci kataraktu. Lepo sam te i uctivo pitao, a ti lupas sasvim desete stvari. Da ponovim, pitanja glase:

"Uzgred, verujem da je samo tebi znano kakve veze imaju ateisti sa mormonkama? Da li se onda radjuju polumormoni ili poluateisti? Ili, nedajboze, samo ateisti?

N.B. Da li i sta mormonke primenjuju kao kontracepciju? Da li je mormonkama dozvoljena slobodna ljubav i kako se tretiraju deca koja su plod takve "slobodne", ateisticke ljubavi?"
Nadam se da si razumela pitanja? Ne tako davno otisla si iz Cicevca i do skora si, kao dobra pravoslavka, razumela srpski. Da li si zaboravila odakle potices i koji ti je materinji jezik?

Uzgred, moram da te poducim, tema je o abortusu, a ne o Lenjinu i o tom budibogsnama “azjedkovicu”. Dakle, ocekujem tvoj ljubazni odgovor i molim te ne zastranjuj. Hvala ti unapred.

I jos jedno potpitanje. Kako se postaje mormon i kakve koristi od toga imaju muskarci? Da li ima pravo na vise zena?

P.S. Citavih tri dana si nam nedostajala. Da li si bila na sluzbenom putu?

А ово је сан моралне старозаветне Америке.
Сасви морално
Da li je ovo "americki san" o slobodi i demokratiji?
P.S. Moram da priznam, mormonke su jako zgodne.

Сасви морално
razz.gif

[/QUOTE]

Zakljucujem, shodno video zapisu, da mormonku mora da oplodi njin pop, jer je onda zagaratnovano da ce se roditi mormon.To me pitanje stalno intrigira, pa sam slicno postavio i nasoj dragoj mormonki iz Utahe.

Poslednja izmena:
A, sta se desava kada se gospodjica JS uda za gospodina ateistu ili obratno? Da li je slicaj slucaj kao i sa parom mormonka - ateista. Da li JS gospodje imaju pravo da imaju, kako sto je to slucaj sa mormonkama, vise muzeva? Ako je to tacno, kakva je procedura u porodici?

Sta bi se desavalo, brak je brak...

Vise muzeva ne, zna se kakav je Biblijski brak, jedan muz i jedna zena...

Procedura u porodici je normalna...

LJUBAV i jedinstvo i mir.... u skladu sa Bozjim moralnim nacelima...

Poslednja izmena:
Zašto, je si li to sama odlučila i odredila ili ti je dojavljeno da je to tako i da li sve žene koje su abortirale treba tretirati kao kriminalce i pohapsiti, ipak je ubistvo u pitanju.

ubistvo je ubiti zivo ljudsko bice bilo ono tek u zacetku ( abortus) ili....

ubistvo je prema Bibliji kao i svaki drugi tezak greh,,,, Bog to moze oprostiti ako se osoba pokaje... i ne cini vise to.... kao i kriminalac koji se preobrati...
al ipak Bog odredjuje da li je neko ucinio neoprostiv greh...

Poslednja izmena:
Interesantno da se samo muskarci i verski zatucane jalove zene zalazu za zabranu abortusa. Muskarci, a posebno oni sa crnim mantijama, koji jure snaske po selima i Cicevke po palankama i gradkim naseljima, se zestoko zalazu da im zene sluze kao njiva za rasad svog semena. Zena se tu nista ne pita, ona je ta koja mora da donese plod. Ona nije ljudsko bice, vec ziva njiva. Ona nema pravo da odlucuje sta ce i kako ce da postupa sa svojim telom. Njoj ce popovi i (naglasavam) verski zadrte nerotkinje odlucivati kako ce se ona ophoditi sa muskim semenom, tj muskim potomkom. Sramno je od RPC, najvece pravoslavne crkve, da sme, da se usudi da na taj nacin osudjuje mlaldu zensku populaciju. Oni bi zenu stavili u izolzciju, odstranili bi joj klitoris da ne bi kojim slucajem uzivala u "parenju" odnosno u osemenjavanju, ona po njima ne sme ni da pomisli da je ona ta koja odlucuje o svom telu, o svojoj sudbini. Jestira, Cicevka, tj. natur amerka, patrijarh ili obican seoski pop ce joj odrediti da li ce ili nece radjati. Sramno je uopste pomisliti o mogucnosti ogranicavanja zenskih prava da slobodno raspolazu svojim telom i svojom sudbinom.
Navratih slučajno ovde pa vidim da me prozivaš.Jado,jadniji si nego što sam mislila da jesi.Da imaš srbkinju pored sebe ne bi ti tako pričao.Ne znaš ti ni šta je žena, ni majka, ni dete, ni porodica.Iskreno,žalim te.

Navratih slučajno ovde pa vidim da me prozivaš.Jado,jadniji si nego što sam mislila da jesi.Da imaš srbkinju pored sebe ne bi ti tako pričao.Ne znaš ti ni šta je žena, ni majka, ni dete, ni porodica.Iskreno,žalim te.
Ma ne obraćaj pažnju šta će neozbiljni ljudi reći. Čim ovde prišeš o moralu i pravom sistemu vrednosti moraš biti predmet izrugivanja i omalovažavanja. Treba samo da ih ignorišeš, nema potrebe da čitaš njihove postove, ovde ima dosta njih koji su zreli za to.

Ma ne obraćaj pažnju šta će neozbiljni ljudi reći. Čim ovde prišeš o moralu i pravom sistemu vrednosti moraš biti predmet izrugivanja i omalovažavanja. Treba samo da ih ignorišeš, nema potrebe da čitaš njihove postove, ovde ima dosta njih koji su zreli za to.
Uglavnom i ne čitam.Ne znam ni kako sam ovo primetila.Prosto je neverovatno kako neki ljudi preziru sve što je u vezi sa moralom i životom uopšte.

Back