Jestira
Ističe se
- Poruka
- 2.268
šta misliš,da li su?Da li su Apostoli živeli po Božijem zakonu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta misliš,da li su?Da li su Apostoli živeli po Božijem zakonu?
članak je odvratan jer je greh ovratan
Isus je najviše kritikovao zlo.Kakvu masku je On nosio?
šta misliš,da li su?
mogu da nose posledice nezdravog načina života svojih roditeljaa ljudi koji zive po bozijem zakonu ali njihovi roditelji nisu ziveli?
Biblijski termin "Jevrejin" označava one koji su "na strani Boga" (koren reči "Jevrejin" potiče od hebrejskog glagola "laavor" što znači "preći, otići na drugu stranu, biti na drugoj strani, napustiti lošu stranu, biti na Božjoj strani").
А што је чика Мирољуб онда претио адвентистима да ће да им уради оно што је Исус Навин урадио Кананитима?!![]()

a ja cenim da se tebi sviđa u demokratijiУф, добро је што не постоји...
Добро за вас... ценим да не бисте имали петљу да пређете с ријечи на дјела![]()
ne,kazna za greh je večna smrt ali dete može da snosi određene posledice u ovom životu grešnog života njegovih roditeljeaha vidim odgovirla si..da li moze dete da stgne kazna za roditeljski greh?
Pogrešno. Orgazam je zadovoljstvo do kojeg dolazi pri seksu.To je zadovoljstvno do kojeg dolazi pri stvaranju potomstva. Ali kao i sve, ljudi to zloupotrebljavaju.

citirajПа знаш ваљда шта је Јахве радио, ја да те учим Библији
Израиљ је био у ропству у Римском Царству и зато их је Бог... ајде доврши, плиииз![]()
a ja cenim da se tebi sviđa u demokratiji
Ti skidas kapu, ali satanisti sikcu od muke. Preko IP adresa otkrivam identitet ovih satanista. Neki od njih su moji bivsi prijatelji. Kada saznaju da sam ih otkrio, zavuku se u misju rupu, ali to ne znaci da sam zaboravio sta su radili. Sada ih zakon stiti pa ne mogu da odem da ih posetim, ali lako moze da dodje vreme da prestane okupacija. Onda cemo se sresti. Bice to repriza susreta Isusa Navina i jerihonskih satanista.
Izmenjeno od Miroljub Petrovic na 31.10.2011 17:44
http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=20100
ne nisam bezgrešna a ti se čuvaj da ne ostaneš produkt ***** iz otkrovenjakoji si ti klasican produkt centra za priordnjacke studije....el si ti bezgresna mozda.?
Ti skidas kapu, ali satanisti sikcu od muke. Preko IP adresa otkrivam identitet ovih satanista. Neki od njih su moji bivsi prijatelji. Kada saznaju da sam ih otkrio, zavuku se u misju rupu, ali to ne znaci da sam zaboravio sta su radili. Sada ih zakon stiti pa ne mogu da odem da ih posetim, ali lako moze da dodje vreme da prestane okupacija. Onda cemo se sresti. Bice to repriza susreta Isusa Navina i jerihonskih satanista.
Izmenjeno od Miroljub Petrovic na 31.10.2011 17:44
http://www.creation6days.com/diskusi...rowstart=20100
meni se Bog otkrio u mom životu,lično i zato sam ja tako sigurna u Njega, što ne bih mogla za tebe da kažemto sto si ti za boga saznala od miroljuba ne znaci da si hriscanka...![]()
citiraj
kaži šta si naumio
znači oni što masturbiraju su dobri a oni koji če decu to da rade su zli"По дјелима ћете их познати"![]()
ne,kazna za greh je večna smrt ali dete može da snosi određene posledice u ovom životu grešnog života njegovih roditelje
meni se Bog otkrio u mom životu,lično i zato sam ja tako sigurna u Njega, što ne bih mogla za tebe da kažem

imaš oči a ne vidiš imaš uši a ne čuješma bre gle samo ovo..kakva crna bozija drzava vatikan je presvet u odnosu na izrael....
Položaj LGBT osoba u Izraelu je bolji nego u bilo kojoj drugoj zemlji Bliskog Istoka.[1] Novembra 2005. odlukom suda partnerka u lezbejskoj vezi može da usvoji dete svoje partnerke, koje je rođeno veštačkom opolodnjom spermom anonimnog davaoca. Ovakvom presudom su gotovo dostignuta sva prava koja su garantovana brakom, iako istopolni brakovi nisu zvanično omogućeni zakonom. Ipak, istopolni brakovi sklopljeni u drugim državama se priznaju.
Izrael, takođe, spada u red zemalja sa velikim procentom podrške istopolnim brakovima, koji iznosi 61% prema istaživanju iz 2009.[2]
Izrael je prva azijska zemlja koja je zabranila diskriminaciju na osnovu seksualne orijentacije i još uvek je jedina zemlja Bliskog Istoka koja garantuje takvu zaštitu.
Sadržaj/Садржај
[sakrij/сакриј] 1 Dekriminalizacija homoseksualnosti
2 Istopolne zajednice 2.1 Usvajanje dece
3 Vojna služba
4 Zajednica
5 Vidi dalje
6 Spoljne veze
7 Reference
Dekriminalizacija homoseksualnosti [uredi - уреди]
Izrael je imao zakon koji je zabranjivao istopolne seksualne odnose pod britanskim uticajem, ali nema podataka da se zakon ikada primenjivao. Godine 1963. državni javni tužilac je i zvanično saopštio da se ovaj zakon neće primenjivati. Bilo je, međutim, slučajeva suđenja zbog homoseksualnosti vojnicima koji su stupali u istopolne seksualne odnose, ali ovi slučajevi su iznošeni pred vojne sudove. Zakon je zvanično ukinut 1988. godine.[3] Uzrast seksualne saglasnosti iznosi 16 godina za sve.
The State of Israel inherited its sodomy or "buggery" law from British influence, but there is no record that it was ever enforced against homosexual acts that took place between consenting adults in private. In 1963 the attorney general declared that this law would not be enforced; however, in certain cases defendants were found guilty of "sodomy" (which according to Israeli law includes oral sex as well), apparently by way of plea bargains: those defendants had been indicted for more serious sexual offences. There were also cases of soldiers tried for homosexual acts in military courts. The ban on consensual same-sex sexual acts was formally repealed by the national legislative assembly Knesset in 1988.[4] The age of consent for both heterosexuals and homosexuals is sixteen years of age.
Istopolne zajednice [uredi - уреди]
Glavni članak: Istopolna zajednica u Izraelu
Izraelski zakoni priznaju istopolne brakove sklopljene u drugim državama. Država, međutim, ne omogućuje istopolnim parovima da se venčaju u Izraelu. Građanski brakovi u Izraelu ne postoje, tako da se nijedan brak ne može sklopiti van religijske institucije. Ovo predstavlja prepreku ne samo za istopolne parove, već i za parove mešovite konfesije ili parove koji ne žele da se venčaju u religijskom obredu, koji onda odlaze u inostranstvo da bi se venčali.
Imigraciona prava za istopolne parove su jednaka kao i za heteroseksualne.
Grad Tel Aviv priznaje nevenčane parove, uključujući i gej i lezbejske parove, kao porodicu i daje jednaka prava koja su u njegovoj nadležnosti.
Jerusalom je 29. januara, 2007. registrovao prvi gej par, Avija i Binyamina Rose, nakon odluke Vrhovnog suda.
Usvajanje dece [uredi - уреди]
Parada ponosa u Tel Avivu, 2004.
Glavni članak: Usvajanje dece od strane istopolnih parova
Vrhovni sud je 10. januara, 2005. doneo odluku da lezbejski par može da međusobno da usvoji decu.
Porodični sud u Tel Avivu je 10. marta, 2009. godine dozvolio bivšem poslaniku Knesseta Uzi Evenu i njegovom partneru, Amitu Kami, da zvanično usvoje svog sina, koji je bio smešten kod njih kao u hraniteljsku porodicu, čime su postali prvi muški istopolni par čije je pravo na usvajanje zvanično potvrđeno.[5]
Vojna služba [uredi - уреди]
Otvoreno gej osobe mogu da služe u svom rodovima vojske. Diskriminacija protiv gejeva i lezbejki pri regrutaciji, smeštaju i promociji u vojsci je zabranjena.[6]
Osobe koje ne žele da služe u vojsci mogu da volontiraju u državnim službama. Od juna, 2006. Izraelska asocijacija gejeva, lezbejski, biseksualnih i transtodnih osoba (Agudah), takođe, može biti mesto volontiranja.[7] Ipak, sve veći broj otvoreno gej osoba se odlučuje na vojnu službu, često u borbenim jedinicama.
U istraživanju sprovedenom 2006. godine, polovina gej vojnika je doživela nasilje za vreme vojne službe; u najvećem broju slučajeva verbalno nasilje.
Zajednica [uredi - уреди]
Izrael ima aktivnu LGBT zajednicu. Parade ponosa se održavaju svake godine od 1998. u Jerusalimu i Tel Avivu. Proslave Dana ponosa se održavaju i u Haifi, Beer Shevi, Eilatu i Rosh Pini.
Jerusalimska prada ponosa se pojavila u svetskim vestima 2005. godine, kada su napadnuti učesnici parade i troje je izbodeno. Napadač je uhvaćen i osuđen na 12 godina zatvora
ako je ovo Bozija drzava ja sam kineski car....![]()
znači oni što masturbiraju su dobri a oni koji če decu to da rade su zli![]()
neka ga neka sedi u gradu tu je sigurnijeИ шта ако оде тамо, хришћанин је, и догоди му се незгода?!?![]()
znači oni što masturbiraju su dobri a oni koji če decu to da rade su zli![]()

imaš oči a ne vidiš imaš uši a ne čuješ
čitaj Bibliju

nisu se obratili Bogu,kao narodzasto jevreji ne uspostave teokratiju?zasta su im poklonili to parce zemlje?sta ih sprecava?
da lit posledica, ili posledica te posledice moze da bude npr.otvoreni prelom noge pri padu u uobicajenom sakupljanju gljiva?