Абортус је раван холокаусту

članak je odvratan jer je greh ovratan
Isus je najviše kritikovao zlo.Kakvu masku je On nosio?

Sredstvo, metod se može zloupotrebiti, ali to nije razlog da osuđujemo sredstvo, već eventualni rezultat primene određenog sredstva, metoda.
Ako rezultat masturbacije je perverzija i izazivanje duševnog bola kod čoveka, onda je jasno da sredstvo je zloupotrebljeno, jer rezultat je loš.
Dakle, osuđujemo duševni bol izazvan zloupotrebom sredstva, metode, u ovom slučaju masturbacije, ali ne osuđujemo sam metod, tako što ga vadimo iz konteksta upotrebe i rezultata primene.

To nije razlog da osuđuješ sve one, koji primenjuju masturbaciju kada postižu neki drugi rezultat, koji je dobar, kao što je npr. provera zdravstvenog stanja čoveka.
To nije razlog da svoju mržnju seješ bezumno bez jasnog uvida zašto to činiš, da ljudima nabijaš komplekse i proizvodiš kod ljudi osećaj krivice i nezadovoljstvo, koje će se kasnije manifestovati proizvođenjem nevolje.

a ja cenim da se tebi sviđa u demokratiji

Ма јок, волео бих да видим то ваше макар три дана, чисто да проверим да ли имате петљу

Ti skidas kapu, ali satanisti sikcu od muke. Preko IP adresa otkrivam identitet ovih satanista. Neki od njih su moji bivsi prijatelji. Kada saznaju da sam ih otkrio, zavuku se u misju rupu, ali to ne znaci da sam zaboravio sta su radili. Sada ih zakon stiti pa ne mogu da odem da ih posetim, ali lako moze da dodje vreme da prestane okupacija. Onda cemo se sresti. Bice to repriza susreta Isusa Navina i jerihonskih satanista.

Izmenjeno od Miroljub Petrovic na 31.10.2011 17:44

http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=20100

Ti skidas kapu, ali satanisti sikcu od muke. Preko IP adresa otkrivam identitet ovih satanista. Neki od njih su moji bivsi prijatelji. Kada saznaju da sam ih otkrio, zavuku se u misju rupu, ali to ne znaci da sam zaboravio sta su radili. Sada ih zakon stiti pa ne mogu da odem da ih posetim, ali lako moze da dodje vreme da prestane okupacija. Onda cemo se sresti. Bice to repriza susreta Isusa Navina i jerihonskih satanista.

Izmenjeno od Miroljub Petrovic na 31.10.2011 17:44

http://www.creation6days.com/diskusi...rowstart=20100

Tipičan starozavetni vernik.

citiraj
kaži šta si naumio

Ајмо полако...
Прво те изазивам да завршиш реченицу.
Ти рече отприлике:
Израиљ је био у ропству у Египту и зато их је Бог избавио из ропства. (Или нешто слично, да се не враћамо, то је ваљда поента)
Е сад, пошто по теби Стари и Нови Завет причају исту причу, реченица би требало да гласи:
Израиљ је био у ропству у Римском Царству и зато их је Бог избавио из ропства.
Па је ли тако?

Што се тиче онога што је Јахве (старозаветни Бог) радио, давао сам већ доста цитата и било је о томе доста речи...

meni se Bog otkrio u mom životu,lično i zato sam ja tako sigurna u Njega, što ne bih mogla za tebe da kažem

Благо теби... И шта ти је рекао?!? :lol:
facebook-god-phone-teen-teenager-Favim.com-284525.jpg

ma bre gle samo ovo..kakva crna bozija drzava vatikan je presvet u odnosu na izrael....

Položaj LGBT osoba u Izraelu je bolji nego u bilo kojoj drugoj zemlji Bliskog Istoka.[1] Novembra 2005. odlukom suda partnerka u lezbejskoj vezi može da usvoji dete svoje partnerke, koje je rođeno veštačkom opolodnjom spermom anonimnog davaoca. Ovakvom presudom su gotovo dostignuta sva prava koja su garantovana brakom, iako istopolni brakovi nisu zvanično omogućeni zakonom. Ipak, istopolni brakovi sklopljeni u drugim državama se priznaju.

Izrael, takođe, spada u red zemalja sa velikim procentom podrške istopolnim brakovima, koji iznosi 61% prema istaživanju iz 2009.[2]

Izrael je prva azijska zemlja koja je zabranila diskriminaciju na osnovu seksualne orijentacije i još uvek je jedina zemlja Bliskog Istoka koja garantuje takvu zaštitu.

Sadržaj/Садржај
[sakrij/сакриј] 1 Dekriminalizacija homoseksualnosti
2 Istopolne zajednice 2.1 Usvajanje dece

3 Vojna služba
4 Zajednica
5 Vidi dalje
6 Spoljne veze
7 Reference

Dekriminalizacija homoseksualnosti [uredi - уреди]

Izrael je imao zakon koji je zabranjivao istopolne seksualne odnose pod britanskim uticajem, ali nema podataka da se zakon ikada primenjivao. Godine 1963. državni javni tužilac je i zvanično saopštio da se ovaj zakon neće primenjivati. Bilo je, međutim, slučajeva suđenja zbog homoseksualnosti vojnicima koji su stupali u istopolne seksualne odnose, ali ovi slučajevi su iznošeni pred vojne sudove. Zakon je zvanično ukinut 1988. godine.[3] Uzrast seksualne saglasnosti iznosi 16 godina za sve.

The State of Israel inherited its sodomy or "buggery" law from British influence, but there is no record that it was ever enforced against homosexual acts that took place between consenting adults in private. In 1963 the attorney general declared that this law would not be enforced; however, in certain cases defendants were found guilty of "sodomy" (which according to Israeli law includes oral sex as well), apparently by way of plea bargains: those defendants had been indicted for more serious sexual offences. There were also cases of soldiers tried for homosexual acts in military courts. The ban on consensual same-sex sexual acts was formally repealed by the national legislative assembly Knesset in 1988.[4] The age of consent for both heterosexuals and homosexuals is sixteen years of age.

Istopolne zajednice [uredi - уреди]

Glavni članak: Istopolna zajednica u Izraelu

Izraelski zakoni priznaju istopolne brakove sklopljene u drugim državama. Država, međutim, ne omogućuje istopolnim parovima da se venčaju u Izraelu. Građanski brakovi u Izraelu ne postoje, tako da se nijedan brak ne može sklopiti van religijske institucije. Ovo predstavlja prepreku ne samo za istopolne parove, već i za parove mešovite konfesije ili parove koji ne žele da se venčaju u religijskom obredu, koji onda odlaze u inostranstvo da bi se venčali.

Imigraciona prava za istopolne parove su jednaka kao i za heteroseksualne.

Grad Tel Aviv priznaje nevenčane parove, uključujući i gej i lezbejske parove, kao porodicu i daje jednaka prava koja su u njegovoj nadležnosti.

Jerusalom je 29. januara, 2007. registrovao prvi gej par, Avija i Binyamina Rose, nakon odluke Vrhovnog suda.

Usvajanje dece [uredi - уреди]

Parada ponosa u Tel Avivu, 2004.
Glavni članak: Usvajanje dece od strane istopolnih parova

Vrhovni sud je 10. januara, 2005. doneo odluku da lezbejski par može da međusobno da usvoji decu.

Porodični sud u Tel Avivu je 10. marta, 2009. godine dozvolio bivšem poslaniku Knesseta Uzi Evenu i njegovom partneru, Amitu Kami, da zvanično usvoje svog sina, koji je bio smešten kod njih kao u hraniteljsku porodicu, čime su postali prvi muški istopolni par čije je pravo na usvajanje zvanično potvrđeno.[5]

Vojna služba [uredi - уреди]

Otvoreno gej osobe mogu da služe u svom rodovima vojske. Diskriminacija protiv gejeva i lezbejki pri regrutaciji, smeštaju i promociji u vojsci je zabranjena.[6]

Osobe koje ne žele da služe u vojsci mogu da volontiraju u državnim službama. Od juna, 2006. Izraelska asocijacija gejeva, lezbejski, biseksualnih i transtodnih osoba (Agudah), takođe, može biti mesto volontiranja.[7] Ipak, sve veći broj otvoreno gej osoba se odlučuje na vojnu službu, često u borbenim jedinicama.

U istraživanju sprovedenom 2006. godine, polovina gej vojnika je doživela nasilje za vreme vojne službe; u najvećem broju slučajeva verbalno nasilje.

Zajednica [uredi - уреди]

Izrael ima aktivnu LGBT zajednicu. Parade ponosa se održavaju svake godine od 1998. u Jerusalimu i Tel Avivu. Proslave Dana ponosa se održavaju i u Haifi, Beer Shevi, Eilatu i Rosh Pini.

Jerusalimska prada ponosa se pojavila u svetskim vestima 2005. godine, kada su napadnuti učesnici parade i troje je izbodeno. Napadač je uhvaćen i osuđen na 12 godina zatvora

ako je ovo Bozija drzava ja sam kineski car....:hahaha:
imaš oči a ne vidiš imaš uši a ne čuješ
čitaj Bibliju

znači oni što masturbiraju su dobri a oni koji če decu to da rade su zli:roll:

Zašto vadiš iz konteksta?
Masturbiraju sa kojim ciljem, da obezbede uzorak sperme za analizu, radi provere zdravstvenog stanja čoveka, sterilnosti i slično, ili masturbiraju da komšinici naprave mrlju na prozoru?
Možeš li da vidiš razliku, kada se posmatra u kontekstu sa rezultatom?

Back