milicica&decko
Ističe se
- Poruka
- 2.234
Kada su glatko izbrijana malo se poigramСисање јаја најбољи део. Кад их повуче лево, десно, сврши се и без пушења.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada su glatko izbrijana malo se poigramСисање јаја најбољи део. Кад их повуче лево, десно, сврши се и без пушења.
Sisanje jaja i stopala su pojave koje nikad razumeti nećem
.. tema o pušenju?
ne o oralu gde se ćaska o tome ko će kome.. i nzm.. o 69 i tako nekim uzajamnim aktivnostima
nego baš o klasičnom dudlanju kare
okej, sad pravo pitanje
tj.pitanja
kakvo mišljenje muškarci imaju o ženama kojima nije problem svrš u usta?
i da li žene uživaju u tome ili rade to samo da bi zadovoljile muškarca?
i pitanje za oba pola.. tj,nije pitanje.. nego tema.. sisanje jaja
raspalite!
okej, sad pravo pitanje
tj.pitanja
kakvo mišljenje muškarci imaju o ženama kojima nije problem svrš u usta?
Više sam mislio na volju/motiv za sisanjem. Realno, jaja su prilično odvratan detalj na teluKad ti neka uradi ovo razumećeš
Više sam mislio na volju/motiv za sisanjem. Realno, jaja su prilično odvratan detalj na telu
A ja kao nosilac ni ne volim da se prčkaju, gnječe, sisaju i ostalo
Како ово иде са оним?Najbolje moguce. A jos bolje ako je i gutanje nakon toga. Perfekcija.
Хоће ли те Исус почистити што семе не користиш за размножавање него дајеш да гутају?Uzdam se da će Isus doći uskoro da počisti ovakve ljude za vek vekova.
Drži se još uvek svet oko morala tu i tamo, tako da neće skoro, ali se vreme približilo.
Biblija ne govori direktno šta mogu dvoje u braku, odnosno tokom seksualnog odnosa. Ali, na tvoje buduće postove ne odgovaram troliću, a ti me citiraj do sutraКако ово иде са оним?
Хоће ли те Исус почистити што семе не користиш за размножавање него дајеш да гутају?
Договори се сам са собом, јеси ли верник или си за гутање.
Еси пито попа за то гутање?Biblija ne govori direktno šta mogu dvoje u braku, odnosno tokom seksualnog odnosa. Ali, na tvoje buduće postove ne odgovaram troliću, a ti me citiraj do sutra
Шта каже Библија, докле се може ићи а не упасти у блуд и неморал, па и у браку?Biblija ne govori direktno šta mogu dvoje u braku, odnosno tokom seksualnog odnosa. Ali, na tvoje buduće postove ne odgovaram troliću, a ti me citiraj do sutra
Iz perspektive hrišćanske religije čak je i masturbacija težak greh.Шта каже Библија, докле се може ићи а не упасти у блуд и неморал, па и у браку?
Јеси ли ожењен?
У том случају је гутање мањи грех, боље да се поједе него у марамицу, још је и недужно дрво колатерална штета.Iz perspektive hrišćanske religije čak je i masturbacija težak greh.