Jel čudno ako ceo život ostanem single?

Odustanak od čega?
Од онога што желиш.

Имаш ове што направе "компромис" и чекају бољу прилику. Тад растуре брак и везу и оставе те самог.

Теби ако одмах каже како оће нешто што ти ниси или што немаш, неће те никада хтети искрено.

То је одложена катастрофа.

Од онога што желиш.

Имаш ове што направе "компромис" и чекају бољу прилику. Тад растуре брак и везу и оставе те самог.

Теби ако одмах каже како оће нешто што ти ниси или што немаш, неће те никада хтети искрено.

То је одложена катастрофа.
Kompromis nije odustajanje od sebe. Već prilagođavanje, razumevanje.
Ako svako postavi striktno svoje uslove od kojih ne odstupa, tek tu nema nikakve budućnosti.

To je moje viđenje. Ne može se u vezi samo jedan partner prilagođavati drugom.
To je, takođe, katastrofa u najavi.

Kompromis nije odustajanje od sebe. Već prilagođavanje, razumevanje.
Ako svako postavi striktno svoje uslove od kojih ne odstupa, tek tu nema nikakve budućnosti.

To je moje viđenje. Ne može se u vezi samo jedan partner prilagođavati drugom.
To je, takođe, katastrofa u najavi.
Човек направи компромис и ожени нешто да би не остао сам. Време иде, брак постоји. После извесног времена, човек уђе у паре и постане занимљив оним женама које га раније нису хтеле, као и овим од 20 година које су 300 пута боље од његове жене. Разведе се и оде.

Е то ти је компромис.

Човек направи компромис и ожени нешто да би не остао сам. Време иде, брак постоји. После извесног времена, човек уђе у паре и постане занимљив оним женама које га раније нису хтеле, као и овим од 20 година које су 300 пута боље од његове жене. Разведе се и оде.

Е то ти је компромис.
Lepo.

Имаш милион случајева где је неко са 50 година растурио све и отишао даље са неком од 20 година, наравно када је ушао у паре.

Тако ти и државе праве компромисе и онда када се промени однос снага, избије рат где јачи односи оно што је одувек хтео.

Већина живи у лажи, односно у компромису.

ne interesuju te muskarci a ni žene (živi ili mrtvi)

dali možda (podsvesno) uživaš i osećeš neko neobjašnjivo uzbuđenje kad gledaš dokumentarne emisije o životinjama....
Jok, mogu da se napalim na ženu, al samo kad ja to odlučim u glavi, spoljni faktori ne igraju neku mnogo veliku ulogu 😅, i da nmg uvek da se napalim npr izdr*** jednom i posle 2-3 sata i da hoću nmg

Da li si pristalica takvog " kompromisa "?
Uradio bi to svojoj ženi nakon dvadeset godina?
Zbog para?
Ја не правим компромисе. Или оно што ја хоћу или ништа.

Жена исто прави компромисе. Уда се за неког да не буде сама. Онда када се појави оно што жели, напусти мужа и оде или га вара. Да би могла ово да ради, мора да задржи лепоту.

То има своју цену и кошта доста, али нема оваквих изненађења.

Знаш ти колико пута ја успем да ишчупам да жена није раскрстила са нечим од раније, а као слободна? Ту је крај. Она наводно иде даље, а постоје људи из прошлости.

Ја знам особе који пред свадбу причају о везама и људима од раније, било да су мушкарци или жене. Жени се за недељу дана, помиње неки од пре 5-6 година. Када упоредиш садашњу и ту ранију, јасно ти је зашто говори о томе и о чему се ради.

Човек у озбиљној вези (то ми је најјаче), као све је на месту, воле се дуго су заједно,... Жена катастрофа изгледа. Он иде и кришом покушава да освоји другу, шаље поруке, пита, зове,... После се ожени овом званичном. Направио компромис.

То ће све да траје док се не буде променио однос снага. Онда ће или да варају (то је када немају довољно пара да све растуре, плате и оду) или ће да се разведу и да иду са том другом (то је када дођу до пара).

Rekoh, razumem kako razmišljaš.
I to je ok.
Nema kompromisa. Nema veze. Ničega nema.
Napisah i da postoje ljudi koji dobrovoljno biraju da ostanu sami, sasvim fer prema sebi i drugima.
Правиш компромис и у томе имаш децу, кредите, имовину, 30 година живота,...

У последње време видим да маса људи качи слике своје породице на мрежама и то онако интензивно, као да желе да поруче друштву "Успео сам и ја".

Као да је све неко надметање, а не лично задовољство.

Људи држе то у себи и ослобађају се када дођу у прилику то да ураде са што мање последица.

Неко ко ради за 500 евра и има кредит, не сме да помисли на то, већ гледа да ли ће сутра да осване жив. Ситуација се мења када крене да обрће паре...

Ја сам пристајао на компромисе у осталим сферама живота. Дај мање пара, не идемо тамо где је требало, не траје колико је речено, ајде узми ово уместо онога,... На крају опет будеш незадовољан.

О овоме боље да не размишљам.

Back