Jel j*beš ti šta?

ucencovjek

Ističe se
Poruka
2.771
Standardno pitanje naročito za muškarce u društvu poznate momčadije.

Naročito interesantno kad vas zaustavi dokoni starkelja koji zna vašu familiju "Jeli mali, jel j*beš ti šta?"
A onda kreće ono "ja u svoje vreme..." :deda:

Šta je vaš odgovor u takvim situacijama? :think:

Kako se žene snalaze u ovakvim situacijama? :think: Šta je ženski pandan za isto pitanje, "Da li imaš momka? Jel te sluša?" :mrgreen:

Mislio sam kako je bilo u tvoje vreme da pitaju
Iskreno - niko me nije pitao.
Jedino interesovanje koje je neko pokazao tza moj seksualni život u mladom dobu je bila moja baba, Štefanija.
Ona mi je, kišom, doturala panetotiku, već u mlađahnom dobu. Ali je to činila nrmušto, bez ikakve komunikacije.
Valjda se naslućivalo i podrazumevalo sve, pa nije bilo ni razloga za priču.
Tako je, valjda, i najbolje?
Svako uči i izvlači sopstvenim nauk i vrednosti iz istih?

Iskreno - niko me nije pitao.
Jedino interesovanje koje je neko pokazao tza moj seksualni život u mladom dobu je bila moja baba, Štefanija.
Ona mi je, kišom, doturala panetotiku, već u mlađahnom dobu. Ali je to činila nrmušto, bez ikakve komunikacije.
Valjda se naslućivalo i podrazumevalo sve, pa nije bilo ni razloga za priču.
Tako je, valjda, i najbolje?
Svako uči i izvlači sopstvenim nauk i vrednosti iz istih?
Doduše:
Moja baba, Štefanija, i jeste bila petverznjak, u neku ruku.
Meni bi bilo neumjesno da imam isti libido kao neki mlađa ni momak, pa da se još i interesu je za njegov seksualni život?
I šta se očekuje od takvog pitanja?
Da ti neko pripoveda?
Kao:
- Da, starimo.
Znaš onu Milicu?
E pa nju ubija od racku.
- To mlađani! Zaslužio si potvrdu!

Tako neka priča?

Doduše:
Moja baba, Štefanija, i jeste bila petverznjak, u neku ruku.
Meni bi bilo neumjesno da imam isti libido kao neki mlađa ni momak, pa da se još i interesu je za njegov seksualni život?
I šta se očekuje od takvog pitanja?
Da ti neko pripoveda?
Kao:
- Da, starimo.
Znaš onu Milicu?
E pa nju ubija od racku.
- To mlađani! Zaslužio si potvrdu!

Tako neka priča?
Baba je bila napredna i prepoznavala je vrednost edukacije, o čemu se danas naširoko pripoveda :deda:

To jeste nezgodno i neuljudno pitanje čak i kad je šaljivo jer zadire u tudju privatnost, ali ovo je Balkan. Da nismo prostaci ne bismo bili na dnu u svemu.

Žene to 'pitanje' malo drugačije rešavaju, kod njih se tračari i ozbiljno se diskutuje o tome kakav je ko u krevetu, o dimenzijama, umeću... ako neka nema dečka onda je savetuju itd. Nije to baš kao kod muškog sveta gde je sve zajebancija.

To jeste nezgodno i neuljudno pitanje čak i kad je šaljivo jer zadire u tudju privatnost, ali ovo je Balkan. Da nismo prostaci ne bismo bili na dnu u svemu.

Žene to 'pitanje' malo drugačije rešavaju, kod njih se tračari i ozbiljno se diskutuje o tome kakav je ko u krevetu, o dimenzijama, umeću... ako neka nema dečka onda je savetuju itd. Nije to baš kao kod muškog sveta gde je sve zajebancija.
Postoji i kod drugih, možda u malo izmenjenom obliku, al ne bi ovo ograničavao samo na balkan.
Mada mi volimo da budemo "neposredni" to je istina :mrgreen:

Standardno pitanje naročito za muškarce u društvu poznate momčadije.

Naročito interesantno kad vas zaustavi dokoni starkelja koji zna vašu familiju "Jeli mali, jel j*beš ti šta?"
A onda kreće ono "ja u svoje vreme..." :deda:

Šta je vaš odgovor u takvim situacijama? :think:

Kako se žene snalaze u ovakvim situacijama? :think: Šta je ženski pandan za isto pitanje, "Da li imaš momka? Jel te sluša?" :mrgreen:
jel pao sex :mrgreen:

nije kod vas zajebancija iako se trudite da okrenete u tom smeru.

Back