Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.490
Nisi lud !Razmisljam se dal da im platim poslednjih nekoliko rachuna kad se vratim u zemlju?
Sto bi im placao ako neces da koristis VIP mrezu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi lud !Razmisljam se dal da im platim poslednjih nekoliko rachuna kad se vratim u zemlju?
U, ala je ovde odmakla rasprava...
Navijam za Telenor koga koristim x 2... Jedna kartica postpaid VIP, a druga prepaid Telenor. Tako da ... Norveška rulz.
By the way, najveća kritika koju upućujem VIPu su lažne promocije u pripejdu,od koje se iskoristi otprilike deseti deo. A u Telenoru platiš sms i minute i sve iskoristiš. Tačno se zna.
I Vip bi mogao da ponudi još koji postpejd paket... Ipak su na tržištu dve godine.
Čujem da su na granici rentabilnosti...![]()
Čujem da su na granici rentabilnosti...![]()
..onda bolje stoje nego sto su ocekivali...oni su usli na trziste sa projektovanim gubicima u prvim godinama rada
analiticaru, koga od klijenata zanimaju njihove zarade i bazne stanice. Vazno je da je signal ok i da je jeftinije od ostalih operatera. Dok traje traje......
Ja danas dobih novu Telenor sluzbenu karticu a vratio sam Telekomovu [cela firma je vratila]. Razgovori unutar mreze su free a za van mreze nisam pitao. Osecam da klepecu samo-tako.
Videcemo
analiticaru, koga od klijenata zanimaju njihove zarade i bazne stanice. Vazno je da je signal ok i da je jeftinije od ostalih operatera. Dok traje traje......
Ja danas dobih novu Telenor sluzbenu karticu a vratio sam Telekomovu [cela firma je vratila]. Razgovori unutar mreze su free a za van mreze nisam pitao. Osecam da klepecu samo-tako.
Videcemo
2008.Koliko me sjećanje drži, vip je startovao u julu 2007. godine
Ahahaha, neverovatno... Čestitam! Sad je ekipa kompletna.
2008.
Utoliko gore po njih.Ne, već 2007. godine. Među prvima sam imao njihovu karticu. Mislio sam da ću imati jeftiniji roming pri putovanju u Hrvatsku..
Telekom Austrija Grupa je, nakon ozbiljnih istraživanja i analiza srpskog tržišta telekomunikacija, 1. decembra 2006. godine postala vlasnik treće licence za mobilnog operatera u Srbiji, plativši 320 miliona i jedan evro. Imajući u vidu veliki potencijal tržišta telekomunikacija u Srbiji, Telekom Austrija Grupa odlučila je da investira ukupno 570 miliona evra tokom prve četiri godine poslovanja, uključujući 320 miliona evra za kupovinu licence, što čini Vip mobile najvećom grinfild investicijom u zemlji do sada.
Vip mobile je 6. juna 2007. godine lansirao Vip brend, a 11. juna krenuo u prodaju prvih SIM kartica u 16 vlastitih radnji u najvećim gradovima u Srbiji. Veoma smo ponosni na činjenicu da smo za samo 6 meseci izgradili novog mobilnog operatera na srpskom tržištu. Većini mobilnih operatera u svetu je bilo potrebno prosečno 11 meseci od dobijanja licence do početka rada.
http://www.vipmobile.rs/vip-ukratko/o-nama-.164.html
Utoliko gore po njih.
Jubilarna treca godina i jos nisu bankrotirali??![]()
Koje su to ponude koje ne mogu da ispune ?
Sasd ces ti da se javish sa prichom kako ti nemash problema
Nikad nikakvih problema nisam imao
Pa i ja sam postpejd i imao sam probleme, covek reklamira Vip. To su oni sto te po ceo dan ubedjuju da je crno - belo... Sa megatrend univerziteta struchnjaki![]()
Koje probleme si imao ?Pa i ja sam postpejd i imao sam probleme
Imao sam 325 a sada 900. Radi perfektno sa telefonom NOKIA 5610U zavisnosti od koje tarife
Koje probleme si imao ?Imao sam 325 a sada 900. Radi perfektno sa telefonom NOKIA 5610
Koje probleme si imao ?Imao sam 325 a sada 900. Radi perfektno sa telefonom NOKIA 5610