a sta ste vi?

sta ste vi?

• SRBIN

• NISAM SRBIN VEC NESTO DRUGO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja reko' iz pouzdanih izvora, nebih sad da iznosim sve na viđelo.

ja iz pouzdanih izvora znam da je glavni administrator crnac.
al ne bih sve da iznosim "na vidjelo"
Hebi ga, pa kome sad čovek da veruje :rolleyes:
E sad ako se javi i neki treći pa iznese na viđelo da je u pitanju indijanac, totalno da se sludimo.....a malo li smo i bez toga :rolleyes:

Vala, možda si u pravu. Da mi malo procunjamo po pouzdanim izvorima. Možda na viđelo izađe da je u pitanju Dalaj-Lama, Sai-Baba, Hare-Krišna... Ko zna kakav je lik u pitanju.
Ništa nas ne sme iznenaditi.....osim snega u decembru.

Boga mi moram ti reć da ove naše (ne)radnike iz komunalnog itekako iznenadi snijeg u decembru.:mrgreen:
Raspitjete se malo. Ne velim da sam u pravu ali tako čuh večeras pa tu vijest htjedoh da podijelim sa vama.

Boga mi moram ti reć da ove naše (ne)radnike iz komunalnog itekako iznenadi snijeg u decembru.:mrgreen:
Raspitjete se malo. Ne velim da sam u pravu ali tako čuh večeras pa tu vijest htjedoh da podijelim sa vama.
Ma ako si podelio....nek si živ i zdrav.
Al' komunalci, putari, nisu samo problem kod tebe. To ti je univerzalna sorta.....najpodložnija iznenađenjima. :D

Sestro, svet je odavno otišo u .....duduk :D

Znam, znam, samo retorski pitam...Sto kaze jedna gledateljka ovde na lokalnij TV: "Treci svetski rat je vec poceo, samo mi toga nismo svesni".
Smejala sam se, ali ima dubljeg smisla u tome...

Mislio sam na Crnogorske komunalce u globalu. Ođe kod mene vazda sunce grije. ;-)

E, ču! Tamo kod vas i kisa je iznenadjenje! Nego ziv mi ti i zdrav bio, dok bude Srba, bice i para, uzivajte samo na tom suncu i ne dajte se pom(ij)esti!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back