Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Zar nije po vashki sjutra a ne sutra?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja reko' iz pouzdanih izvora, nebih sad da iznosim sve na viđelo.
Hebi ga, pa kome sad čovek da veruje :rolleyes:ja iz pouzdanih izvora znam da je glavni administrator crnac.
al ne bih sve da iznosim "na vidjelo"
Aaaaaaha...sj,novo slovo...ok.

Hebi ga, pa kome sad čovek da veruje :rolleyes:
E sad ako se javi i neki treći pa iznese na viđelo da je u pitanju indijanac, totalno da se sludimo.....a malo li smo i bez toga :rolleyes:
Vala, možda si u pravu. Da mi malo procunjamo po pouzdanim izvorima. Možda na viđelo izađe da je u pitanju Dalaj-Lama, Sai-Baba, Hare-Krišna... Ko zna kakav je lik u pitanju.Mozda je neki Lama koji sve vidi i svuda stigne u mislima?!
Vala, možda si u pravu. Da mi malo procunjamo po pouzdanim izvorima. Možda na viđelo izađe da je u pitanju Dalaj-Lama, Sai-Baba, Hare-Krišna... Ko zna kakav je lik u pitanju.
Ništa nas ne sme iznenaditi.....osim snega u decembru.

Ne, stvarno, bas mi je smesno!
Vala, možda si u pravu. Da mi malo procunjamo po pouzdanim izvorima. Možda na viđelo izađe da je u pitanju Dalaj-Lama, Sai-Baba, Hare-Krišna... Ko zna kakav je lik u pitanju.
Ništa nas ne sme iznenaditi.....osim snega u decembru.

Boga mi moram ti reć da ove naše (ne)radnike iz komunalnog itekako iznenadi snijeg u decembru.
Raspitjete se malo. Ne velim da sam u pravu ali tako čuh večeras pa tu vijest htjedoh da podijelim sa vama.
Ma ako si podelio....nek si živ i zdrav.Boga mi moram ti reć da ove naše (ne)radnike iz komunalnog itekako iznenadi snijeg u decembru.
Raspitjete se malo. Ne velim da sam u pravu ali tako čuh večeras pa tu vijest htjedoh da podijelim sa vama.
Sestro, svet je odavno otišo u .....dudukHvala, hvala (na podeli (vesti)), ali zar u Baru pada sneg?
Zar je moguce da se svet tolko izokrenu?
Hvala, hvala (na podeli (vesti)), ali zar u Baru pada sneg?
Zar je moguce da se svet tolko izokrenu?
Sestro, svet je odavno otišo u .....duduk![]()
Mislio sam na Crnogorske komunalce u globalu. Ođe kod mene vazda sunce grije. ;-)