A-smyle

I ti Lil devil 93 nemoj da zezas i salji mail.
Ovo se ne propusta. Neces se pokajati. Sad kada si prosla nemoj da odustajes.

Inace,slazem se sa dlon,obavezno idite,to se ne propusta.....posebno vazi za Lil Devil...:P

Joj duse... Kako se vi brinete za mene! :prstic: Pa znate sta, da vas obradujem, sad se i meni ide, i vrv cu da idem... ;) Samo da jos malo proverim sa profesorima i jednim ljudom koji ce da mi proveri jel' se za fakultet sve lepo racuna i eto i mene... :D

P.S. Dlon dajde' mi msn da te dodam da mozemo ko ljudi da se cujemo... ;)

Znam.....upravu si skroz.....bolje je otici kasnije.....al opet zelja postoji svakako...;)

Peyton, ja verujem da ako i dalje zelja bude postojala ti sledece godine ides... Prvo sto znas kako sve funkcionise, drugo sto si cak i sad dogurao dovde! :D

P.S. I ja sam 94, ali sam januarac, pa se sljakam sa 93 u drugoj godini. Heh... ;)

Poslednja izmena:
Ja sad poslala mail... Jedino mi je problem malo za predmete posle, ali brinuću o tome kasnije..(jer učim italijanski, a već znam da moram da polažem latinski i serbish kad se vratim:confused:) Ma, štagod, ovo je iskustvo za ceo život!!!!!!:D;)

Svaka cast svima koji su prosli i naravno,ocekujem da,posto sam polemisao sa ocem da li treba ici ili ne i na kraju odustao,kada se vratite napisete ooooooooobimne postove o svemu,porodici,njihovom nacinu zivota,kulturi,ponasanju......:D:D:D

DLON, posle koliko vremena su ti poslali odgovor na mail? :think:

Ja sam poslao uvece, a dobio sam odgovor sutradan uvece.
Ne brini. To sto su meni poslali odmah sutradan ne mora da znaci da ce i tebi.
Ali za svaki slucaj proveri da li si poslala na pravilnu e-mail adresu.
Ako jesi odgovorice ti sigurno.

Poslednja izmena:
Cuo sam od drugarice koja je vec bila u Americi preko a-smyle-a da se ponekad desi
da ne mogu odmah da nadju porodicu za neke kandidate, pa ti kandidati provedu vise od jednog dana
u Washington DC-u, dok ne nadju porodicu.

E kad se mi sa foruma budemo videli, kako cemo da se medjusobno nadjemo.
Sta, jer samo, ono tipa:,, E zdravo ja sam DLON, ko je od vas Lil_ devil, Rising, andreaomg, krekerka,zixy, itd"

Poslednja izmena:
Cuo sam od drugarice koja je vec bila u Americi preko a-smyle-a da se ponekad desi
da ne mogu odmah da nadju porodicu za neke kandidate, pa ti kandidati provedu vise od jednog dana

E kad se mi sa foruma budemo videli, kako cemo da se medjusobno nadjemo.
Sta, jer samo, ono tipa:,, E zdravo ja sam DLON, ko je od vas Lil_ devil, Rising, andreaomg, krekerka,zixy, itd"
Nesto mi to cudno....:confused:
Jer ako nisu uspeli da nadju porodicu od aprila do avgusta,sumnjam da ce onda za par dana naci.....

Poslednja izmena:
Nesto mi to cudno....:confused:
Jer ako nisu uspeli da nadju porodicu od aprila do avgusta,sumnjam da ce onda za bar dana naci.....

Ona mi je tako rekla.
Mada mislim da si u pravu, ali ko zna koko njima treba da nadju porodicu.
Kako bi vi voleli da vam se porodica preziva.
Kladim se da bi sve devojcice volele da se prezivaju Kalen
po onom glupom filmu.

E kad se mi sa foruma budemo videli, kako cemo da se medjusobno nadjemo.Sta, jer samo, ono tipa:,, E zdravo ja sam DLON, ko je od vas Lil_ devil, Rising, andreaomg, krekerka,zixy, itd"

Ja msm da je najbolje tako... xD Bas ce biti fora... 85 nas, a mi se deremo : DLOOOON? RISIIIIIIIING? andreaOOOOOOMG, KREKERKAAAAA!?!?!!? :mrgreen:

Ma videcemo se na PDO-u u BG-u, pa cemo se svi upoznati... Za vas sa foruma znam da ste extra... Ali msm da ce tamo biti sve neki ludi i opiceni ljudi... :D

Ona mi je tako rekla.
Mada mislim da si u pravu, ali ko zna koko njima treba da nadju porodicu.
Kako bi vi voleli da vam se porodica preziva.
Kladim se da bi sve devojcice volele da se prezivaju Kalen
po onom glupom filmu.

1. Slazem se da to nije istina za porodicu... I raspitajte se da li se desilo da neko sazna gde ide bar sedmicu dve pre polaska.. Ja znam samo slucajeve za 2-3 dana pre polaska... xD

2. A za Cullen, veruj mi DLON, ne bi sve... ;) As a matter of fact Cullen reminds of a : http://images.google.rs/images?hl=sr&q=kulen&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi . . . :mrgreen:

Ja msm da je najbolje tako... xD Bas ce biti fora... 85 nas, a mi se deremo : DLOOOON? RISIIIIIIIING? andreaOOOOOOMG, KREKERKAAAAA!?!?!!? :mrgreen:

Ma videcemo se na PDO-u u BG-u, pa cemo se svi upoznati... Za vas sa foruma znam da ste extra... Ali msm da ce tamo biti sve neki ludi i opiceni ljudi... :D

1. Slazem se da to nije istina za porodicu... I raspitajte se da li se desilo da neko sazna gde ide bar sedmicu dve pre polaska.. Ja znam samo slucajeve za 2-3 dana pre polaska... xD

2. A za Cullen, veruj mi DLON, ne bi sve... ;) As a matter of fact Cullen reminds of a : http://images.google.rs/images?hl=sr&q=kulen&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi . . . :mrgreen:

HAHAHHAHAHAHAH

E,moja drugarica je bila u privremenoj porodici neko vreme, tako da to jeste tacno. Samo nisam sigurna da li je to bilo u DC-ju. Mada brzo te rasporede u porodice, tako da je sve jedno

Hahahaha, metode upoznavanja su vam super.:lol: @DLON: Ja im poslala u petak uvece, i nista... Moram da proverim adresu...:confused: Btw, ja sam Gala, pa kad cujete moje ime, zaskocite me...;):per:

Hahahaha, metode upoznavanja su vam super.:lol: @DLON: Ja im poslala u petak uvece, i nista... Moram da proverim adresu...:confused: Btw, ja sam Gala, pa kad cujete moje ime, zaskocite me...;):per:

xD To je zvucalo vrrRrRRrrrlo perverzno! :zper: xD Ja sam Jana, mada sigurno ima vise Jana koje su prosle, ja vec znam jednu... :mrgreen: Tako daaaa... Ma napisacu na celu lil_devil! ;) xD

Ja sam danas oko 11 AM poslao da zelim ucestvovati u programu. Na mail : belgrade@americancouncilsee.com:D

Cestitamoooo! :D

E,da,ako budete u mogucnosti,pisite na forumu i kad stignete tamo(posto se oni uvek hvale da su ispred celog sveta),bas me nesto zanima da iz prve ruke cujem kako je stvarno tamo......:):):):)

Back