A-smyle

E evo cu morati na srpskom, nisam sigurna kako da formulisem na engleskom. :rumenko:
Koga treba da pitam da li skola priznaje godinu dana u Americi? I kada se polazu ostali predmeti, itd?:think:

Najbolje je da se informises u tvojoj skoli..Pitaj direktora ili sekretara.Ali ono sto polazes,polagaces kad se vratos,pre nego sto pocne sledeca skolska godina...
Sorry 'bout the Serbian..Just thought it would be more clear..;)

Jeste,6.decembar u 14h.Ja samo sto sam se probudio,kaze keva,zvoni ti neki napoznat broj..........ja kad sam ckocio..........:lol:
I ono,kaze jedan,Dobar dan,ovde Miroslav(ja mislim),kazu ti si......pa moje ime,i kazu prosao si.:super:

ja video obavestenje u 15h na FB,cekao do 16h da me oni zovu,onda vise nisam mogao da cekam od uzbudjenja i zvao sam,mislim da mi se javila ona Kasandra kazem ja samo prezime i ona mi kaze da sacekam da uzme spisak,posle je rekla puno ime i prezime i jel imam olovku,tad sam znao da sa prosao,na kraju mi rekla samo sta mi treba i ostale informacije

p.s. a 6.decembra u 15h dolaze roditelji?

E evo cu morati na srpskom, nisam sigurna kako da formulisem na engleskom. :rumenko:
Koga treba da pitam da li skola priznaje godinu dana u Americi? I kada se polazu ostali predmeti, itd?:think:

To ce ti objasniti u trecem krugu... :) Gde si ti polagala????

people...they have just called me...and I passed in R3...i can't believe...:) and i'm so happy!!!!! :D :D ;) :D :D :D
proso sam i ja u 3.krug!!! :DDD
Upravo su me zvali,prosao sam u 3.krug.:D

Bravo , bravo... Samo napred!!! Srecno! :D ;)

e a stanite jel cemo igricu, intervju, i eseje imati istog dana...?? ;)jer su neki imali to rasporedjeno u dva dana :P

kolko sam ja shvatio 6.decembta od14h do 15h je esej,pa onda u 15h treba da dodju roditelji,ja predpostavljam da ce biti kao neki mini roditeljski.Rekla mi je ona kasandra da ce nam 6. decembra reci kad je intervju.Jer ako nas je proslo 30-40,a svaki intervju traje 20 min treba njima dosta vremena da sa svima popricaju.Jel moze neko nam objasni malo ko je zavrsio 3.krug

@Lil_devil93: Ja sam polagala u Bg-u, ali nisu zvali, tako da verovatno nisam prošla...:( ***, više sreće sledeći put!
Svaka čast svima ostalima, javite nam se iz Amerike!!!:D:klap:;):telefon:

Mene su zvali juce...prosao sam u 3. krug ;)...Polagao sam u Podgorici :P
prvi i drugi mi nisu bili toliko teski (esej mi je najlakse `pao`)...
Sto se tice samog plasmana...prezadovoljan sam..i vjerujem u sebe...jer mislim da samo tako mozemo da postignemo nesto u zivotu :D ...:hvala:

Zvali su i mene jutros...A juce sam se razocarala kad su sve zvali..:cool::D

Nikad ne gubi nadu! :D

Ljudi, ne mogu da verujem, sad su zvali, prošla sam!!!!!!! :D :D :D

Cestitaaaaam!!! :D

Da,neka nam kazu oni koji su vec zavrsili treci...........

Na intervjuu te pitaju normalna pitanja... Oko normalnih situacija koje te mogu snaci... Kao npr. sta bi radili da ste u siromasnoj porodici, da ste na farmi, da ovo, da ono... Samo iskreno...

Eseji su na foru sta ti se svidja u Americi i druga se ne secam... Nesto kao isto o sebi ko i u 2. krugu...

Igrica je nekome pantomima, nekome na foru da sta bi poneli na pusto ostrvo, tu je fora da se istaknes... I tako... ;)

Ljudi nisam ni ja prosla, tako da ne znam recept za prolazenje... xD ;)

Nisam proso:D
Bolje, i tako mi se ne ide. Ovako nisam ja morao da donesem odluku da upropastim sebi sansu, vec su drugi doneli tu odluku za mene:D
Bice Amerike i sveta kasnije, jos smo mladi, ima vremena:)
Poz svima i cestitke onima koji su prosli;)

Back