Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e,cassie,dodala sam teja sam Aleksandra Markovic.. ima nas mnogo,nadam se da cete da me potrefite...
![]()

Meni je treci krug bio 6 dana nakon sto su mi javili da sam prosla..Srecno...
![]()
Hvala![]()
Btw ja sam mislila da stvorimo grupu na fejsu, poput a-smyle 2009, jer ima tamo nekih al su sve od proslih godina...sta mislite??
ali bolje neka bude na foru 2010/2011 zato sto mi koji smo ove god isli na testiranje mozda xD idemo na skolsku 2010/2011 Hvala![]()
Btw ja sam mislila da stvorimo grupu na fejsu, poput a-smyle 2009, jer ima tamo nekih al su sve od proslih godina...sta mislite??
pa mozeali bolje neka bude na foru 2010/2011 zato sto mi koji smo ove god isli na testiranje mozda xD idemo na skolsku 2010/2011
![]()
![]()

btw danas sam prvi put cuo da je bilo slucajeva da odu tamo na trecu godinu,zavrse za godinu dana i 3. i 4. godinu i ostanu da studiraju.
Vidim da je vecina vas ovde 94,tako da vi imate i sledece godine sansu.Sad iskoristite svaku priliku da snimite sve sto mozete,pa to iskoristite sledece godine,makar i neprosli ove godine.
Da sam ja tako uradio prosle godine,sad bih bio siguran da prolazim,ovako moram 5 meseci da cekam u neizvesnoscu.

Uvek kad razmisljam o ovome, mislim da bih se malo plasila kad bih prosla, a opet hocu da prodjem...Je l' zna neko koliko oni imaju predmeta? Kad li se polaze razlika...?
![]()
Da,i ja sam cuo da znaju nekada da te unaprede.....znaci zavrsis 2. ili 3. godinu,a oni te odmah unaprede u 4.
Posto je takav program,na kraju godine ko prodje morace da se vrati ovde,ali ako dobije stipendiju,to vracanje je samo formalnost.
@Wade94:
Pa znas kako ako cale ima para da te salje na Oxford imace para i da te salje u Ameriku,tako da............![]()
http://www.studenti-usa.com/srednja-skola-u-americi
Ovde imas po nesto o sistemu obrazovanja u USA.
Ceo sajt je ce biti zanimljiv svakome ko se prijavio na a-smyle,ili ide preko neke agencije na skolovaje u ameriku zato sto ga je pisao decko koji je bio tamo i zna o cemu prica.
Mozete naci par veoma korisnih detalja ili saveta o svemu tome.

Odlican blog/sajt.http://www.studenti-usa.com/srednja-skola-u-americi
Ovde imas po nesto o sistemu obrazovanja u USA.
Ceo sajt je ce biti zanimljiv svakome ko se prijavio na a-smyle,ili ide preko neke agencije na skolovaje u ameriku zato sto ga je pisao decko koji je bio tamo i zna o cemu prica.
Mozete naci par veoma korisnih detalja ili saveta o svemu tome.