A-SMYLE Prijave 2010

Hahaha :DDD
Znaaam kakav je test. Nema primera na netu,ali ovako :
Prvih 10 pitanja su laka,kao neka gramatika,npr She wore an elegant dress to the party,i sada ti je podvucena rec elegant i kao sta znaci rec elegant,i sad imas da zaokruzis neka 3 besmislena odgovora i stylish,i naravno trebas stylish da zaokruzis,pa kao I met Mark at the supermarket yesterday ,i sad kao what did the speaker mean: a) I avoided Mark at the supermarket b) I didnt see Mark c) I ran into Mark at the supermarket i jos neki odgovor besmislen i naravno tacno je pod c)
Zatim Zadnjih 6 pitanja su u vezi sa datim textom, kao sta znaci podvucena rec u textu,koji bi nalsov dao,za tih 6 pitanja se pazi,jer imas sve slicne odgovore i moras paziti koji ces zaokrziti :)

Valjda je dovoljno,ako treba jos nesto,pitaj :D

:hahaha: pa jb't :D ... ovo deluje previse lako, i za mene, ali i to sto kazes, moze biti zaje.bano... pa pazicu se... nekako... xD kolko vremena imamo? :D

hahha :D
ir :] ,peyton ,posto se ne javljate evo i vama da pozelim srecu sutra :DDDD
GOOD LUCKKKK :D

hvaala. :) evo ja stigla u bg malopre. :)) odlucila sam da iskoristim sto svakako dolazim, pa ostajem 4 dana. :D i tako, ludilo. xD i kako u pola 9? valjda treba da se dodje od 9 do 12:30..i tad se prijavljujemo..ko se ranije prijavi ranije radi test..tipa, oni koji dodju u 9 test rade u pola 10, a oni sto dodju u 12 rade u pola 1..ili tako nesto.:)
srecno i vama svima. ;)

btw..neko pomenu maskenbal..ja sam isla za noc vestica na maskenbal i bila lara croft. :P

zvuci lako... videcemo... hvala svima na pomoci, javicu vam sutra kako sam prosao (mada cu i do sutra napisati jos 1 000 000 poruka :D )

EDIT: pa ae onda svi lepo dodjemo sutra rano u pola 9 i upoznamo se i sve... :D bilo bi extra :D

Poslednja izmena:
ir. :];15892240:
hvaala. :) evo ja stigla u bg malopre. :)) odlucila sam da iskoristim sto svakako dolazim, pa ostajem 4 dana. :D i tako, ludilo. xD i kako u pola 9? valjda treba da se dodje od 9 do 12:30..i tad se prijavljujemo..ko se ranije prijavi ranije radi test..tipa, oni koji dodju u 9 test rade u pola 10, a oni sto dodju u 12 rade u pola 1..ili tako nesto.:)
srecno i vama svima. ;)

btw..neko pomenu maskenbal..ja sam isla za noc vestica na maskenbal i bila lara croft. :P

hahah pa oni ti daju id card i tu ti pise kad radis test.
Kod nas je prijavljivanje pocelo u pola 9,i u pola 9 je vec doslo mnogo ljudi,a ja sam se bukvalno prva od svih prijavila, i posto niko nije znao da im namesti heftalicu kojom su heftali slike,ja sam im namestila haha,i vec sam ostavila svoj trag tamo popravljanjem heftalice ahahahah :D
Mozda je kod vas drugacije,ali kod nas je bilo od pola 9 pa na dalje :D

Poslednja izmena:
hahah pa oni ti daju id card i tu ti pise kad radis test.
Kod nas je prijavljivanje pocelo u pola 9,i u pola 9 je vec doslo mnogo ljudi,a ja sam se bukvalno prva od svih prijavila, i posto niko nije znao da im namesti heftalicu kojom su heftali slike,ja sam im namestila haha,i vec sam ostavila svoj trag tamo popravljanjem heftalice ahahahah :D
Mozda je kod vas drugacije,ali kod nas je bilo od pola 9 pa na dalje :D

aa pa dobro, nego na sajtu njihovom ovako pise: TESTIRANJE POČINJE U 09:00 PRE PODNE
Učenici treba da ponesu:
- skorašnju fotografiju 3x4 cm
- kopiju izvoda iz matične knjige rođenih ili pasoš ili đačku knjižicu
- hemijsku olovku
:)

NIstaaaa :DDD
haha ma ja msm da ne bi bilo problema da si kasnije stigla,ali sto pre to bolje,jer da si dosla 9,pola 10 mozda bi te smestili da radis tek oko 11,pola 12,i onda sta bi radila do tada,odes negde,kasni bus,ovo ono i zakasnis,ne dao bog,veliki je beograd :DDDD

Back