A-SMYLE Prijave 2010

Cao drustvo...Nisam imao nazalost bas puno vremena da pricam sa vama,ali sam sad uspeo da procitam sve sto ste pisali...A bilo je puno(Pogotovu Isy777 i BIG_BOJ_94...Vi ste se ispricali...:D :D)...
Jaoooo...Jos samo 2 dana do prvog testa(u Bg-u)...Sudbonosni dan(i)...Nadam se da cu proci prvi test...Samo se nadam...:D:D:D:D

ja vise i nisam toliko uzbudjen oko rezultata nzn sto, nekako kao da mi je svejedno postalo ali opet na neki nacin nije xD nzn ni ja sve mi se pomesalo.

Cao drustvo...Nisam imao nazalost bas puno vremena da pricam sa vama,ali sam sad uspeo da procitam sve sto ste pisali...A bilo je puno(Pogotovu Isy777 i BIG_BOJ_94...Vi ste se ispricali...:D :D)...
Jaoooo...Jos samo 2 dana do prvog testa(u Bg-u)...Sudbonosni dan(i)...Nadam se da cu proci prvi test...Samo se nadam...:D:D:D:D

srecnoo i tebi i svima koji polazu :)

dobro jutro svima :)... a cuo sam za te papire... jedna likusa je odustala prosle godine jer su morali da je pregledaju u jednoj bolnici (da vide jel ima neku bolest itd.), a u toj bolnici su uzimali ove sa svinjskim gripom... :)

:hahaha: hvala svima onda lepo... :D
onda ocekujte i mene sutra tamo, iako i dalje ne znam sto dolazim, nesto me vuce... :lol:
daj Boze da se samo ne izblamiram nesto... :rotf:
moze samo sa pasosem i dve slicice da se dodje ili moram da fotokopiram ono njesra? :D

Thanks ,you too,but,no,really test is incredibly easy.
You will see,but be careful :)
And you should be optimistic :D
And even if you dont pass,you will have a lot of other opportunities to go to the USA,other scholarships and stuff.
But ,mainly, GOOD LUCK!!! :D

Hahaha :DDD
Znaaam kakav je test. Nema primera na netu,ali ovako :
Prvih 10 pitanja su laka,kao neka gramatika,npr She wore an elegant dress to the party,i sada ti je podvucena rec elegant i kao sta znaci rec elegant,i sad imas da zaokruzis neka 3 besmislena odgovora i stylish,i naravno trebas stylish da zaokruzis,pa kao I met Mark at the supermarket yesterday ,i sad kao what did the speaker mean: a) I avoided Mark at the supermarket b) I didnt see Mark c) I ran into Mark at the supermarket i jos neki odgovor besmislen i naravno tacno je pod c)
Zatim Zadnjih 6 pitanja su u vezi sa datim textom, kao sta znaci podvucena rec u textu,koji bi nalsov dao,za tih 6 pitanja se pazi,jer imas sve slicne odgovore i moras paziti koji ces zaokrziti :)

Valjda je dovoljno,ako treba jos nesto,pitaj :D

Back