Mozzartpwns
Početnik
- Poruka
- 27
Evo onda ja prvi da se javim....Sad sam doso i radio sam test br. 3,i kad sam video pitanja,prvo sam se smejao jer sam ih vec video ovde na krstarici
.Bilo je lako i ocekujem da prodjem...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja radio test br 6. msm da sam napravio jednu gresku ni sam vise nisam siguran xD
neka likusa zaokruzila sve odgovore na onoj kartici pre neg sto smo usli tamo u onu ucionicu.........
btw srecno nam danas popodne![]()
brt nije uredu... ako dolazi da radi test neka dodje i neka ga uradi a ne tako...
edit: msm da je sveznalo odustao.... nego da se dogovorimo za sutra... posto vas nisam danas nasao... msm... posto... msm... nmm pojma kako izgledate xD sutra ko prodje da se nadjemo na kapiji skole...da bar imam sa kim da pricam... ovako je bzvz

kolko god da znam engleski,gramatika me uvek sputava zato sto u osnovnoj nista nismo ucili iz engleskog....

ako prodjem,ti eseji ce mi biti najveci problemkolko god da znam engleski,gramatika me uvek sputava zato sto u osnovnoj nista nismo ucili iz engleskog....
btw cuo sam da za 4 krug,tj odabir ucenika koji prolaze dosta utice zdravstveni karton ....
edit*: add sam te nemanja![]()

Aaaaa jedva cekam da stignu rezultatie i isy add sam te na face ^^