A-SMYLE Prijave 2010

Inace..Kako ste uopste culi za a-smyle?
Kod mene u skoli devojka koje je prosle godine bila u USA drzala je prezentaciju nekih nedelju dana pre testa.. Posle toga,ja potpuno zaboravila,sve dok mi drugarica uvece u 10h taj dan pre testiranja nije poslala poruku da odemo,cisto iz zezancije.. Tako sam i dozivljavala (i jos uvek) ovo sve,ali sam zbog prolaska u 3. malo morala detaljnije da razmislim o svemu.. :)

ja sam imao san da odem u ameriku jos od 11. godine, ali ga nisam delio ni sa kim. Mislio sam... ako kazem caletu i kevi da se nece sloziti, ali ispalo je suprotno... Sad u februaru pricao sam sa kevom i ona mi je rekla da ce mi pomoci da nadjem neki nacin... i bilo je 1 000 000 onih agencija kojima das po 5000-6000$ i pitas se da li ce da te stvarno posalju i onda sam naleteo na ovaj a-smyle :D tako da ja jos ne mogu da verujem kako je brzo proslo vreme brt od februara... kao da sam juce otkrio za a-smyle :D

EDIT: ae laku noc od prekosutra je dvodnevni raspust tako daaaa... :D I'm finally gonna get some sleep xD a u petak nznm da li da vezbam ili da idem na svezu pamet x)

Poslednja izmena:
Ja celog zivota imam san da idem u inostranstvo u skolu,u USA pre svega,jer mi engleski i vise nego dobro ide,kao i drugi jezici,Tecno govorim 3 jezika plus 2 koja znam dovoljno dobro.
I sve u svemu,roditelji me u potpunosti podrzavaju u ovome,i nadam se da cu barem raditi 3. krug,ako ne i otici u USA.
I mnogo bih volela ,iskreno,da sto vise nas odavde prodje,jer ja tacno znam kao vam je svima,trema,stresiranje i sve to...mene ovo drma svaki dan,i plasim se neuspeha,ali que sera,sera,ako ne prodjem ovde,prijavljujem se za druge stipendije :D

vidimo se u avionu :D

a nmm pojma ja imam osecaj kao da ce mi onako US biti na dohvat ruke i samo odjednom puknem xD... radije bi puko u prvom krugu nego u 3-4 gde mi je nada onako 8) AWESOME... nadam se da svi mi prodjemo i upoznamo se u avionu i budemo komsije u US :D

ja ne znam da'l da idem, msm znanje engleskog mi je malo vise od solidnog, uglavnom sam pokupio iz filmova neke stvari, a u skoli manje-vise... :lol
Kolko vidim, neki ovo iscekuju vise od godinu dana, i onda se pojavim ja, koji za ceo projekat inace saznam nedelju dana pre prvog testa i kao trebam da se pojavim... :confused:
Sta mislite, da dolazim ili ne, by the way, prva sam godina... :P

ja ne znam da'l da idem, msm znanje engleskog mi je malo vise od solidnog, uglavnom sam pokupio iz filmova neke stvari, a u skoli manje-vise... :lol
Kolko vidim, neki ovo iscekuju vise od godinu dana, i onda se pojavim ja, koji za ceo projekat inace saznam nedelju dana pre prvog testa i kao trebam da se pojavim... :confused:

ma dooodjiii... znas ti koliko se prijavilo onih likova sto je samo culo rec amerika, a engleski nema pojma :D... ako znas toliko engleski... prijavi se... sta ima veze kad si saznao :)

ma idi pa probaj, nikada neces znati ako ne pokusas, a ako ne prodjes imas sledecu godinu :)
ja da sam znao za ovo prosle godine probao bih ali posto nisam sada ovo mi je jedina prilika.

xDDD
E da vam se javim..:) Jutros sam radila intervju.. I bilo je vise nego opusteno..Prvo smo svi zajedno(nas ^) radili kao grupni intervju,a posle svako pojedinacno.. I tu postavljaju tipanja tipa: ZAsto bi zeleo da odes..I stavljaju te u razne situacije da vide kako bi ih resio..:)
Sve u svemu,nije bilo teskO!!:D :D

uuuh, sad ste me ohrabrili... :lol:
pa nista onda, ostaje mi samo da se pojavim tamo u subotu, kolko sam razumeo u pola 9, ali recite mi samo jos jedno, trebam da ponesem djacku knjizicu i to mogu samo od osnovne, posto je srednjoskolska i dalje bleji u srednjoj :lol:, ukrstenicu i dve slike male? :D
E sad, kad se pojavim sa svim tim, de trebam da odnesem to i da sa prijavim za test? :D
Oprostite mi sto sam ovako pobugljen, ali mi je sve nekako ubrzano pa ne znam ni sta mi je jasno, a sta ne! :D

pa kako kazu na sajtu dodjes u geodetsku sa slikama, knjizicom i ukrstenicom :D i oni ti daju taj prvi test tokom dana i onda par dana kasnije dobijes poruku: CESTITAM TOLIKO STE DOBRO URADILI DA SMO ODLUCILI DA VAS ODMAH POSALJEMO U AMERIKU :D... I wish

Poslednja izmena:

Back