NikolaBre
Zainteresovan član
- Poruka
- 226
e ljudi pokvario mi se net tako da se necu bas cesto javljati 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)

Jao meni u cetvrtak esej i roditeljski a u petak intervju![]()
btw kolko se ljudi obicno godisnje prijavi za ovo 
Nemojte da se sekirate vezu ne moze niko da ima, jer u Washingtonu postoji odeljenje stejt departmenta zaduzeno za ove programe, ako nista znali pored Asmyle-a ostoje i YES i FLEX program, prvi bese za afganistan drugi za jermeniju kirgistan ukrajinu i jos neke zemlje, tako da cete sigurno upoznati u svojim americkim skolama ucenike koji su isto stipendisti stejt dipartmenta samo us iz tih zemalja!
Celokupna vrednost stipendije koju obezbedjuje Stejtd dep. je 20000 dolara, znaci placa se skola koja vas prima oko 5000 dolara da vas primi, karte za avion,vas dzeparac,zdravstveno osiguranje i tako neke sitnice!
Taj ko ima vezu jedino ako mu ujka tetka itd rade u washingtonu sto cisto sumnjam!Ni ovi iz Beograda nisu za to zaduzeni, oni bukvalno skupe rezultate i salju u USA!
I kad budete otisli tek cete tada shvatiti koliko volite svoju zemlju,Volim vise Srbiju nego USA u to nema sumnje, i naravno volim sve te divne ljude koje sam tamo upoznala, ali usa kao politicki sistem prezirem,jer su definitivno beskrupulozni i nemaju srama!
Ja se nadam da vam ne smeta sto vam ja tako piskaram, imam potrebu da prenesem deo mog iskustva vama)
Srecno!
MillyMilly,samo napred,znači nam svako iskustvo koje podeliš sa nama
Ima li nekoga pored Vuka kome su javili da je prošao u 3. krug?
Ja imam da čekam još koju nedelju..![]()

:/
Ja u subotu polazem 1. krug
. 1. sam godina gimnazije, Neznam dali da odem da polazem, ili ne, nekako se vec predomisljam
Ja polazem 6.novembra u Bg. Ali polako se vec predomisljam, neznam dali da odem ili ne 

a jel kasno sada da se prijavi?!
ae pa se mozda i vidimo 

a jel kasno sada da se prijavi?!![]()
I would love to join your good-like-topic... If you will let me in, of course?
P.S. Aaaaaa BG-ovci za 4 dana pocinjeeeD ://
Pa spremi knizicu i kopije iz knjige rodjenih i dodji 6. u geodetskuae pa se mozda i vidimo
ili 6. ili u avionu
![]()

I would love to join your good-like-topic... If you will let me in, of course?
P.S. Aaaaaa BG-ovci za 4 dana pocinjeeeD ://
Pa spremi knizicu i kopije iz knjige rodjenih i dodji 6. u geodetskuae pa se mozda i vidimo
ili 6. ili u avionu
![]()