A-SMYLE Prijave 2010

Nemojte da se sekirate vezu ne moze niko da ima, jer u Washingtonu postoji odeljenje stejt departmenta zaduzeno za ove programe, ako nista znali pored Asmyle-a ostoje i YES i FLEX program, prvi bese za afganistan drugi za jermeniju kirgistan ukrajinu i jos neke zemlje, tako da cete sigurno upoznati u svojim americkim skolama ucenike koji su isto stipendisti stejt dipartmenta samo us iz tih zemalja!
Celokupna vrednost stipendije koju obezbedjuje Stejtd dep. je 20000 dolara, znaci placa se skola koja vas prima oko 5000 dolara da vas primi, karte za avion,vas dzeparac,zdravstveno osiguranje i tako neke sitnice!
Taj ko ima vezu jedino ako mu ujka tetka itd rade u washingtonu sto cisto sumnjam!Ni ovi iz Beograda nisu za to zaduzeni, oni bukvalno skupe rezultate i salju u USA! :D

I kad budete otisli tek cete tada shvatiti koliko volite svoju zemlju, ;) Volim vise Srbiju nego USA u to nema sumnje, i naravno volim sve te divne ljude koje sam tamo upoznala, ali usa kao politicki sistem prezirem,jer su definitivno beskrupulozni i nemaju srama!

Ja se nadam da vam ne smeta sto vam ja tako piskaram, imam potrebu da prenesem deo mog iskustva vama :))
Srecno!

Nemojte da se sekirate vezu ne moze niko da ima, jer u Washingtonu postoji odeljenje stejt departmenta zaduzeno za ove programe, ako nista znali pored Asmyle-a ostoje i YES i FLEX program, prvi bese za afganistan drugi za jermeniju kirgistan ukrajinu i jos neke zemlje, tako da cete sigurno upoznati u svojim americkim skolama ucenike koji su isto stipendisti stejt dipartmenta samo us iz tih zemalja!
Celokupna vrednost stipendije koju obezbedjuje Stejtd dep. je 20000 dolara, znaci placa se skola koja vas prima oko 5000 dolara da vas primi, karte za avion,vas dzeparac,zdravstveno osiguranje i tako neke sitnice!
Taj ko ima vezu jedino ako mu ujka tetka itd rade u washingtonu sto cisto sumnjam!Ni ovi iz Beograda nisu za to zaduzeni, oni bukvalno skupe rezultate i salju u USA! :D

I kad budete otisli tek cete tada shvatiti koliko volite svoju zemlju, ;) Volim vise Srbiju nego USA u to nema sumnje, i naravno volim sve te divne ljude koje sam tamo upoznala, ali usa kao politicki sistem prezirem,jer su definitivno beskrupulozni i nemaju srama!

Ja se nadam da vam ne smeta sto vam ja tako piskaram, imam potrebu da prenesem deo mog iskustva vama :))
Srecno!

slobodno piskaraj :D btw ja sam se prijavio za YES ovde u Bosni :D

MillyMilly,samo napred,znači nam svako iskustvo koje podeliš sa nama:)

Ima li nekoga pored Vuka kome su javili da je prošao u 3. krug?
Ja imam da čekam još koju nedelju.. :)

meni bi trebali javiti za 7 dana max. :)

pozz ljudi! :lol:
Slucajno sam naleteo na ovu temu malo pretrazivajuci forum i mogu vam reci da sam se jako zainteresovao za ovaj projekat!
Cituckao sam nesto poslednjih sat vremena, i nije mi bas sve najjasnije! :mrgreen: :D
Recite mi, za test u Bg-u, moze da se prijavi jos ko hoce, jer kako sam video na fejsu, 6. novembra je termin za prvi test?
Zeleo bih da probam kako sve ovo izgleda, a i na kraju krajeva, da vidim kako stojim sa engleskim! :mrgreen:
U planu imam nesto za 4. godinu i dobijanje stipendije, ali otom-potom... :D

Oprostite sto vas smaram i sto cu vas smarati! xD

dobio sam neetttt :D im back people :)

a jel kasno sada da se prijavi?! :lol:

ako si prvi ili drugi razred mozes se prijaviti :D

I would love to join your good-like-topic... If you will let me in, of course? :D
P.S. Aaaaaa BG-ovci za 4 dana pocinjeee :DD ://

Pa spremi knizicu i kopije iz knjige rodjenih i dodji 6. u geodetsku :) ae pa se mozda i vidimo :D ili 6. ili u avionu ;)

welcome :)

Back