NikolaBre
Zainteresovan član
- Poruka
- 226
Razocarala sam se bila kad sam posle toliko iscekivanja saznala da nisam prosla... Ali ok, vrijedi pokusati ponovo.![]()
mogu misliti.. ali dobro imaces ove godine vise srece..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razocarala sam se bila kad sam posle toliko iscekivanja saznala da nisam prosla... Ali ok, vrijedi pokusati ponovo.![]()

Da,da....okuplja se polako ekipa za ovu godinu haha![]()
Takodje....valjda cemo ove godine imati vise srece.Razocarala sam se bila kad sam posle toliko iscekivanja saznala da nisam prosla... Ali ok, vrijedi pokusati ponovo.![]()
http://forum.krstarica.com/threads/80612&page=39
Imas na ovoj temi detalje oko testova....
Oni najvise ocjenjuju licnost i tvoju sposobnost da se snadjes u novim situacijama. Pa ako iole dobro znas engleski proci ces prvi krug, dok u drugom krugu imas pisanje eseja i jos dosta pitanja da odgovoris...

ir. :];15397450:i ja se takodje prijavljujem.ja sam iz jagodine, a polagacu u bg-u verovatno.
iz berana?ja imam rodjake tamo.a sto se skole tice, nema veze u koju ides.koga biraju zavisi samo od solidnog poznavanja engleskog jezika i licnosti osobe, koliko sam ja upucena.
![]()
aham, svakog leta sam tamo po nekoliko nedelja.stvarno?ja znam engleski,to mi nije problem,ali plasim se neuspjeha..
u kom delu grada zivis?
Kao sto rekoh prvi krug je osnovno poznavanje engleskog jezika. Ako prodjes u drugom krugu pises esej- obicno daju neke teme iz svakodnevnog zivota. U 2. isto imas listening- daju ti slike i ti treba da zaokruzis onu o kojoj se prica.Ajde ti napisi ovo je malo staro![]()
Takodje....valjda cemo ove godine imati vise srece.
mogu misliti.. ali dobro imaces ove godine vise srece..![]()

ir. :];15417214:aham, svakog leta sam tamo po nekoliko nedelja.u kom delu grada zivis?
![]()
zivim u centru,sa druge strane glavne ulice.Ti?da male su sanse,ali vrijedi pokusati..ja cu se prijaviti,pa Boze moj,koliko uspijem(a nadam se da cu uspjeti do kraja)...jer stvarno je to veeelika sansa,koja se ne propusta..srecno svima
![]()
) meni jos 29 dana do prvog testa hvala.. sretno svima takodje..) meni jos 29 dana do prvog testa
![]()
ljudi puno srece,pa svi da razmijenimo iskustva...ko je iz NS neka nam javi kako je bilo na testiranju 21.
tako da ljudi pisite lakse ce nam i brze vrijeme proci...

Ima li ko da ide u NS na polaganje ? Btw srecno svima na polaganjimaa ^^meni je jos 17 dana,wow tako blizu a tako daleko...ljudi puno srece,pa svi da razmijenimo iskustva...ko je iz NS neka nam javi kako je bilo na testiranju 21.
ja sam jako nestrpljiva,pa kada se ja budem testirala,napisacu vam roman
tako da ljudi pisite lakse ce nam i brze vrijeme proci...
![]()
![]()

hahah joj cuti kako se priblizava ja nmg da verujemnadam se da ce nam svima proci testovi u najboljem redu
![]()
obavezno roman, i ja cu roman hahah valjda cemo svi roman![]()
valjda ce se neko javiti iz ovih gradova gde je bilo testiranje pa da nam kazu kako je![]()
a iz vranja nam se niko nije javio...
ali ja cu vam sve napisat,promise Najgori deo svih krugova,bar za mene.....ir. :];15417498:e to mi nikad nije bilo jasno, kakva igrica?![]()
Najgori deo svih krugova,bar za mene.....![]()
hahah ni ja nmg da verujem...valjda neko hoce,sjutra je testiranje u NS,pa neka nam se neko javi jer smo mi nestripljivi a iz vranja nam se niko nije javio... ali ja cu vam sve napisat,promise![]()

TakodjeNajgori deo svih krugova,bar za mene.....![]()

a sta se radi tu?Najgori deo svih krugova,bar za mene.....![]()
one visoke zgrade?blizu lima tamo?zivim u centru,sa druge strane glavne ulice.Ti?

valjda ce neko javitija nzn kako cu izdrzati i ja cu sve pisati ofc
![]()
ja bih vam pisala, ali ici cu u bg na testiranje, a tamo je poslednji rok.
ako ne ispadnem na pocetku xD ali neeecu valjda. Smisljanje scenarija i "snimanje" trailera za film i sve to za 15min....Takodje
Koja je tebi bila tema prosle godine?

WowSmisljanje scenarija i "snimanje" trailera za film i sve to za 15min....![]()

nije bas lako, jos sa tremoom.