A-SMYLE Prijave 2010

ir. :];15397450:
i ja se takodje prijavljujem.ja sam iz jagodine, a polagacu u bg-u verovatno. :)

iz berana?ja imam rodjake tamo.:) a sto se skole tice, nema veze u koju ides.koga biraju zavisi samo od solidnog poznavanja engleskog jezika i licnosti osobe, koliko sam ja upucena. ;)

stvarno?ja znam engleski,to mi nije problem,ali plasim se neuspjeha..a jel ima neko ko je ove godine bio u Vranju?Kakvi su utisci?:D

Ajde ti napisi ovo je malo staro ;)
Kao sto rekoh prvi krug je osnovno poznavanje engleskog jezika. Ako prodjes u drugom krugu pises esej- obicno daju neke teme iz svakodnevnog zivota. U 2. isto imas listening- daju ti slike i ti treba da zaokruzis onu o kojoj se prica.
3. krug se sastoji iz dva dijela- prvi je da pises esej, a drugi je intervju i igrica- tu najvise ocjenjuju tvoju licnost. Posle toga kuci popunjavas razne formulare i kad to predas cekas do aprila konacne rezultate.

hvala.. sretno svima takodje.. :)) meni jos 29 dana do prvog testa :D

meni je jos 17 dana,wow tako blizu a tako daleko... :) ljudi puno srece,pa svi da razmijenimo iskustva...ko je iz NS neka nam javi kako je bilo na testiranju 21. :D ja sam jako nestrpljiva,pa kada se ja budem testirala,napisacu vam roman :hahaha: tako da ljudi pisite lakse ce nam i brze vrijeme proci... :think: :bye:

Heeej ljudi :D Ja sam vec morala da se registrujem na ovu krstaricu i prokomentarisem nesto ... Citam vec zadnja 3 sata sve postove sa prethodnog foruma,e oci su mi ispale bukvalno,muka mi je vise citanja xD Inace moje ime je Iva iii 95 sam godiste,idem u srednju muzicku skoluu SUBOTICA iii to je to :) Ima li ko da ide u NS na polaganje ? Btw srecno svima na polaganjimaa ^^

meni je jos 17 dana,wow tako blizu a tako daleko... :) ljudi puno srece,pa svi da razmijenimo iskustva...ko je iz NS neka nam javi kako je bilo na testiranju 21. :D ja sam jako nestrpljiva,pa kada se ja budem testirala,napisacu vam roman :hahaha: tako da ljudi pisite lakse ce nam i brze vrijeme proci... :think: :bye:

hahah joj cuti kako se priblizava ja nmg da verujem :D nadam se da ce nam svima proci testovi u najboljem redu :D
obavezno roman, i ja cu roman hahah valjda cemo svi roman :D :)
valjda ce se neko javiti iz ovih gradova gde je bilo testiranje pa da nam kazu kako je :)

hahah joj cuti kako se priblizava ja nmg da verujem :D nadam se da ce nam svima proci testovi u najboljem redu :D
obavezno roman, i ja cu roman hahah valjda cemo svi roman :D :)
valjda ce se neko javiti iz ovih gradova gde je bilo testiranje pa da nam kazu kako je :)

hahah ni ja nmg da verujem...valjda neko hoce,sjutra je testiranje u NS,pa neka nam se neko javi jer smo mi nestripljivi :hahaha: a iz vranja nam se niko nije javio... :) ali ja cu vam sve napisat,promise ;)

uf..pa to bas treba da se snadjes u trenutku, jer ipak treba da se istaknes kao vodja,sto bi znacilo da mora sto vise ideja da se iznese. :eek: nije bas lako, jos sa tremoom. :confused: ali dobro, cek da stignemo dotle,posle cemo lako. :D

joj valjda nece biti nesto tako tesko :D msm znam ja engleski ali necu sada film da im pravim :D
ja imam neki strah od prvog testa, a samo taj da prodjem i posle msm da ce biti lako.. xD
hocete vi vezbati malo ili nesto? :)

Back