A-SMYLE Prijave 2010

ja se nadam da nece stvarno. :D nije engleski neki problem,nego ne znam koliko cu imati inspiracije u tom trenutku :D
e i meni najgore nekako za prvi, a ako ga prodjem malo cu samouverenija da budem barem. :P
a sto se vezabnja tice, ja cu mozda sa drugaricom da nadjem neku temu zanimljivu na netu, pa da pricamo na engleskom, cisto zbog tog snalazenja u trenutku. improvizovacemo nesto. :roll:
kad je vama prvi test?:)

nije ni meni engleski problem, dobro govorim.. i think :D
i meni ce nekako biti lakse KAD prodjem prvi haha :)
ja sam bio neke knjige na engleskom digao da citam i citao sam ali nisu zanimljive pa sam prestao a msm da mi i nije potrebno vezbanje ono sto znam sad znacu i tad.. xD
meni je 18 oktobra.. tebi? :D

haha, da da, KAD prodjem xD
ma ja sam svesna toga da necu nista novo da naucim,nego kao maaalo da se pripremim na ono sto me ceka :D dobro je i da se gledaju filmovi sa engleskim titlom,i onda cujes sta kazu i vidis kako se pise,pa upamtis neku novu rec ili tako nesto. :P
meni tek 6. septembra. ne znam kako cu do tad da cekam,kad cete svi ovde uveliko da pisete o testovima .:D

[/SIZE][/SIZE]
videcemo :D

valjda ce neko javiti ja nzn kako cu izdrzati :D i ja cu sve pisati ofc :)

hahah...pisi,e ja sam cula da na igrici kazu nesto kao zamislite situaciju neku,u kojoj se nalazite samo vi(svi) iz grupe,i kao svi posebno trebaju da osmisle neku situaciju,pa ko bude najoriginalniji :p ,a oni sve to zapisuju...e sad nzm je li to istina,mada msm da jeste :D ,i za sve to ti daju 10 min :)

[/SIZE][/SIZE]

hahah...pisi,e ja sam cula da na igrici kazu nesto kao zamislite situaciju neku,u kojoj se nalazite samo vi(svi) iz grupe,i kao svi posebno trebaju da osmisle neku situaciju,pa ko bude najoriginalniji :p ,a oni sve to zapisuju...e sad nzm je li to istina,mada msm da jeste :D ,i za sve to ti daju 10 min :)

to bi bilo dobro :D a jel to na drugom testu?

ir. :];15432217:
pa mooora tako..kako da prodjes ako ne mislis da mozes :p ali ne treba ni preterivati u ocekivanjima. :D

tacni tako,ne treba pretjerivati...ali ja jakkkoooo zelim da prodjem,a i jedina sam iz moje skole,pa ce mi valjda to biti olaksavaujca okolnost?!jesi li ti 2.razred?ovi koji su 1.imaju jos 1.sansu sledece godine,a ja neee :( ,tako da se nadam :)

ja msm da ce imati a uostalom stariji smo i sigurno smo zreliji od prve godine mada ne mora to da znaci ali opet to nam je to ja msm plus :D ja sam druga godina gimnazije. u bosni je prvi test u banja luci 8 oktobra a ja cu u sarajevu polagati 18 oktobra jer mi je blize a i imam rodbine gde mogu ostati da ne moram putovati dva dana zaredom :D

tacni tako,ne treba pretjerivati...ali ja jakkkoooo zelim da prodjem,a i jedina sam iz moje skole,pa ce mi valjda to biti olaksavaujca okolnost?!jesi li ti 2.razred?ovi koji su 1.imaju jos 1.sansu sledece godine,a ja neee ,tako da se nadam
mhm, i ja sam 2. :)
a-smyle i yes stipendisti se spajaju posle i zajedno putuju bice super
bilo bi kul da prodjemo svi :D ali polaaako :D
a kato ti i ja svakako mozemo da se nadjemo u nekom trenutku u beranama kad ja dodjem, bez obzira da li prodjemo. :roll: ;)

pa valjda cemo imati prednost,jer to nam je jedina sansa...ja imam 7.oktobra testiranje u baru,a 9 u pg,oboje mi je daleko,ali idem u bar jer mi je sestra tamo,pa cu imat gdje da ostanem ta 2 dana,e zamisli da mi ne priznaju u skoli taj papir koji ti daju kao dokaz za izostajanje,vec samo roditelji...to ima samo u mojoj skoli...ja kad sam se raspitivala za program,oni mi kazu prvo ti otidi,pa Cemo mi vidjet za ostalo,ko ce jos se sledece god,prijavit :D

Back