a sad parfem..

moram si kupiti ovaj, predobar je

41047_1464534145314_1592332166_31149789_1923882_n.jpg

ljudi, ne mogu da listam 60 strana, pa vas molim da mi, ako neko zna, odgovori na brzaka... treba mi parfem koji miriše na đurđevak
zna li neko, onako iz glave, šta tačno da tražim?

Red Jeans , Versace
visoka nota - Kajsija,Breskva,crvena Ribizla
nota u sredini - Ruža,Ljubičica,Djurdjevak,
nota u bazi - Sandalovina,Mošus,Vanila

..ako ostavimo po strani djurdjevak, predlazem Kenzo Amour Indian Holi... skoro ga kupila.. i odusevljena njime xD

Dizem temu!
Nisam kupila parfem mesecima :(
Da li je takav slucaj i kod vas?
Nemam para... sad je kupovina parfema postala luksuz... bar za mene.
A tako bih volela da opet mogu, bez grize savesti, da kupim nesto mirisno... da sebe obradujem nekom mirisnom bajkom...

Dizem temu!
Nisam kupila parfem mesecima :(
Da li je takav slucaj i kod vas?
Nemam para... sad je kupovina parfema postala luksuz... bar za mene.
A tako bih volela da opet mogu, bez grize savesti, da kupim nesto mirisno... da sebe obradujem nekom mirisnom bajkom...

Ja tugujem vec danima, ostalo mi je po par kapi mojih omiljenih parfema, a nemam para za novu turu...
Svi dobijaju parfeme na poklon osim mene. :cry:

Ако ти је утеха, ни ја их више не добијам на поклон...
А више немам везу ни за директну куповину...

Али, морам овог пролећа да купим Дискверд Вуд и Долче Габану...
За лето планирам и неки Балдесаринијев...
Надам се да ће бити пара за све то... :)

Иначе, Диоровог Хај енерџија имам за још два прскања али то чувам за посебне околности... :)

Da imam neku lovu, k`o sto nemam, iz ovih stopa bih kupila Akva di djoju - Armanijevu.
Ne mogu nigde da nadjem Bjuti od CK, taj treba probati, mnogo ga hvale... pa koja devojka moze da ga nadje, nek ga proba i neka nam napise svoje impresije o Bjutiju...
Unapred hvala.
Ja imam jos par komada, Barberi Woman, London, Addict 2, Allure, Bvlgari za decu i mame, ali ipak bih volela da malo ``podmladim`` koleksn. Za 4 meseca potrosila sam dve bocice parfema tj. toaletne vode, od Zivansija - Veri Iresistibl i Indijan Holi od Kenza. Moralo se trositi... jer meni je parfem deo garderobe i moje licnosti... parfemi koje nosim oslikavaju kako sam raspolozena, volela bih da imam parfeme za sva moja raspolozenja... ali... ne moze se to, bar ne ovde, bar ne sada, bar ne sto se mene tice.
Dusa me boli sto ih vise nemam. :(

Back