gost 12141
Elita
- Poruka
- 18.604
Jel ima neki onako tezi i sladji a da mirise na lavandu?
...Da li dolaze u obzir muski mirisi?...Medju njima je daleko lakse pronaci onaj koji bi ispunjavao kriterijume koje si navela...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima neki onako tezi i sladji a da mirise na lavandu?
)))).
.Moze, mada sam ja ipak zensko)))).
Salim se, na pocetku svoje parfemske karijere sam i koristila muske, koj mirisu onako na ``cisto``, ali sam sa godinama menjala ukus i sada presla na te malo teze i sladje. Al ajde, pucaj ako znas.
...Od zenskih mirisa, mozda bi 'Lovely' by Sarah Jessica Parker donekle ispunjavao zeljene kriterijume, vredi pokusati, iako je u sustini nezan, 'svilen' - pripada grupi cvetni-drveni-mosusni...Bravo!
Angel vec imam i jaaako volim.
A i 'Le Male' Jean Paul Gaultier je superrrrr!
Probacu SJP.
...Tesko je snaci se naoruzan jednim nosicem kroz sumu razlicitih mirisa, posebno kada jedan, omiljeni sastojak, moze biti deo takve kompozicije mirisnih nota, da se gotovo ne izdvaja, ili je ukupan utisak ipak negativan...Jedini nacin je probati na kozi i sacekati da se miris u potpunosti razvije (proces koji moze da traje vise sati - slucaj sa slozenim kompozicijama)...
.
, 'Allure Sensuelle' by Chanel upravo pocevcila , 'Venezia' by Laura Biagiotti isto tako davno a mogla bih da probam i 'Sublime' by Jean Patou...Preporucite neki topao, slatkast, puderast parfemcic a da ne gushi..
..caroban je
Draga,ja bih ti preporucila "Omniu-amentist"Bvlgari...znaci ocarala me je..bar iskoristi priliku negde pa pomiorisi, bas je to sto trazis topao,puderast i slatkast..caroban je
![]()
)

Hypnose, Lancome. S-a-v-r-s-e-n !![]()

Da li neko zna koji od poznatih zenskih parfema sadrze feromone? Hvala!
...imala do skoro ljubicastu Omniu a pre desetak dana kupila savrsen parfem koji ima mirisnu notu iz raja izaslu...nisam se ovako odusevila parfemom ne pamtim....
![]()