a sad parfem..

Moze, mada sam ja ipak zensko :))))).
Salim se, na pocetku svoje parfemske karijere sam i koristila muske, koj mirisu onako na ``cisto``, ali sam sa godinama menjala ukus i sada presla na te malo teze i sladje. Al ajde, pucaj ako znas :super:.

Moze, mada sam ja ipak zensko :))))).
Salim se, na pocetku svoje parfemske karijere sam i koristila muske, koj mirisu onako na ``cisto``, ali sam sa godinama menjala ukus i sada presla na te malo teze i sladje. Al ajde, pucaj ako znas :super:.

...:)...Od zenskih mirisa, mozda bi 'Lovely' by Sarah Jessica Parker donekle ispunjavao zeljene kriterijume, vredi pokusati, iako je u sustini nezan, 'svilen' - pripada grupi cvetni-drveni-mosusni...

...Muski izbor je nesto veci: 'Le Male' Jean Paul Gaultier, 'A*Men' by Thierry Mugler i 'Azzaro Pour Homme' by Loris Azzaro...http://www.punmiris.com/dizajner/Thierry+Mugler.html

Poslednja izmena:
Bravo!
Angel vec imam i jaaako volim.
A i 'Le Male' Jean Paul Gaultier je superrrrr!
Probacu SJP.

...:)...Tesko je snaci se naoruzan jednim nosicem kroz sumu razlicitih mirisa, posebno kada jedan, omiljeni sastojak, moze biti deo takve kompozicije mirisnih nota, da se gotovo ne izdvaja, ili je ukupan utisak ipak negativan...Jedini nacin je probati na kozi i sacekati da se miris u potpunosti razvije (proces koji moze da traje vise sati - slucaj sa slozenim kompozicijama)...

...SJP 'Lovely' sadrzi u bazi punocu lavande, ali nisam sigurna da bi odgovarao nekome sa osobenim ukusom i afinitetom prema jacim, slatkastim notama...

...'A*Men' je izuzetno specifican i reakcije na njega su, najcesce, u domenu krajnosti - 'tezak' je, kompleksan i neretko ga biraju izuzetno odvazni muskarci ili upravo zene...Pri tom sadrzi, osim lavande, cetiri sastojka koja su zajednicka za oba mirisa koje si pomenula ('Angel' i 'Le Male') - bergamot, jasmin, tonku i vanilu...

...Iste komponente sadrze i 'Coco Mademoiselle' by Chanel, 'She' ('Lei') by Emprio Armani, 'Naomagic' i 'Naomi Campbell', 'Poeme' by Lancome, 'Silver Rain' by La Prairie...Moja preporuka su: 'Samsara' by Guerlain, 'Allure Sensuelle' by Chanel, 'Venezia' by Laura Biagiotti i 'Sublime' by Jean Patou...Srecno! :)

Poslednja izmena:
Vala bas me dobro ispogadja :).
Imala 'Coco Mademoiselle', 'Naomagic' i 'Naomi Campbell', 'Poeme' by Lancome- ne svidja mi se, 'Silver Rain' by La Prairie je mmmmm...Moja preporuka su: 'Samsara' by Guerlain- imala pre mnogo mnogo godina, vratices me u doba devojastva :), 'Allure Sensuelle' by Chanel upravo pocevcila , 'Venezia' by Laura Biagiotti isto tako davno a mogla bih da probam i 'Sublime' by Jean Patou...
Hvala puno na preporukama!

...imala do skoro ljubicastu Omniu a pre desetak dana kupila savrsen parfem koji ima mirisnu notu iz raja izaslu...nisam se ovako odusevila parfemom ne pamtim....

bvlgari-jasmin-noir.jpg

meni je jako vazno da mi parfem mirise na sveze,na travu.idealan mi je od elizabet areden green tea,ali na meni dosta kratko traje.
mada sam do jos pre par godina uzivala u dolce viti od diora.sada mi je to strasno.

Back